- Magisk
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Ismerem, hasonló az ADO.NET Three-Layer application gondolatához. Csak a linkelgetést kell jól begyakarolni. A PHP-t "ma" kezdtem, de a többit nem 
Csak most inkább azon vagyok, hogy szokjam a PHP-t. Nehezebb C# és Java után, nekem legalább is.
Ha sikerült így az alapokat megszoknom, utána megyek frameworkre, és már egy netre publikálni való dolgot dobok is vele össze
Köszönöm a jó tanácsot!
És azt fogom csinálni, amit mondtál, csak előbb érteni akarok mindent, átvenni az alapjait. És után már csak a "kódokat elrendezni"
Új hozzászólás Aktív témák
- Grundig 55" UFHD
- APC 1500VA LCD kijelzős szünetmentes GARANCIÁLIS ÚJ eladó
- Vízvezeték szerelő 0 24 Gyors és szakszerű megoldások
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- X13 Yoga Gen2 2-in-1 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1135G7 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ismerem, hasonló az ADO.NET Three-Layer application gondolatához. Csak a linkelgetést kell jól begyakarolni. A PHP-t "ma" kezdtem, de a többit nem