Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
PazsitZ
üzenetére
Ez a PHP-vel utólagosan eltávolítós módszer szerintem csak akkori végső megoldás, ha Te nem férsz hozzá a beolvasandó fájlokhoz, és annak eleve el van cseszerintve a karakterkódolása.
#8066 Lacces: a preg_replace-es megoldást csak akkor használd, ha nagyon muszáj.

"Notepad++ -ot már akartam, de linuxra nem jön fel a Wine nélkül. Keresek egy linuxos megfelelőt."
Hasonlóan alacsony erőforrásigénnyel rendelkező, funkciógazdag szövegszerkesztőt én valahogy nem találtam Linuxra, meg mindegyiknek megvolt a maga hülyesége vagy hiányossága (Notepad++-hoz képest, ami elég jól bővíthető pluginekkel is), de most nincs kedvem egyenként felsorolni, mik voltak azok; kényelmi és egyéb szempontok is szólnak részemről a Notepad++ mellett - Wine-nal kicsit nyakatekert megoldásnak tűnik, de én sokszor Linuxon akkor is inkább a Notepad++-t használtam, pont így.
Vagy ha komplett IDE-t akartam, amire a kis erőforrásigény kevésbé jellemző, akkor NetBeans-t használtam (ahhoz már nem kell Wine).
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő