Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszönöm az eddigi help-et, jó volt a php.ini-ben egy kicsit lenni, de tényleg, átnézegettem őket.
Most észrevettem egy újabb furcsaságot. (A könyv példája alapján egy saját error osztályom van ami kiír amit akar)
Gondoltam egyet, és az egész projekt mappámat, másoltam, és átneveztem, de tényleg csak annyi, hogy polobolt helyet egy másik névre.
Na de viszont akkor kidobott nekem egy hibát:
filemtime(): stat failed for /var/www/tshirtshop/presentation/templates_c/1f28fb1f88fa6e0e9ca9af2d5bb26df5592c8861.file.store_front.tpl.phpCsak azért nézek, mert én tényleg csak másoltam. + a jogokat is kiadtam a templates_c mappára: chmod a+w, ami az eredeti poloboltnál is volt.
Eredeti mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/polobolt/presentation/templates_c
Másolt mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/tshirtshop/presentation/templates_cMegnéztem grafikusan a jogokat, és azt láttam, hogy a templates_c mappában lévő 2 fájlra lévő jogok, különböznek a 2 projekt esetén.
(Ezeket a fájlokat nem én hoztam létre, hanem automatán jöttek létre)
a polobolt esetén, ami működik, ott a jogosultságok esetén a tulajdonos és csoport név: www-data!
Még amit én másoltam, ott meg én vagyok a tulajdonos és csoport is... Lehet ez itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Revolut
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest