- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszönöm az eddigi help-et, jó volt a php.ini-ben egy kicsit lenni, de tényleg, átnézegettem őket.
Most észrevettem egy újabb furcsaságot. (A könyv példája alapján egy saját error osztályom van ami kiír amit akar)
Gondoltam egyet, és az egész projekt mappámat, másoltam, és átneveztem, de tényleg csak annyi, hogy polobolt helyet egy másik névre.
Na de viszont akkor kidobott nekem egy hibát:
filemtime(): stat failed for /var/www/tshirtshop/presentation/templates_c/1f28fb1f88fa6e0e9ca9af2d5bb26df5592c8861.file.store_front.tpl.phpCsak azért nézek, mert én tényleg csak másoltam. + a jogokat is kiadtam a templates_c mappára: chmod a+w, ami az eredeti poloboltnál is volt.
Eredeti mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/polobolt/presentation/templates_c
Másolt mappára is:
sudo chmod a+w /var/www/tshirtshop/presentation/templates_cMegnéztem grafikusan a jogokat, és azt láttam, hogy a templates_c mappában lévő 2 fájlra lévő jogok, különböznek a 2 projekt esetén.
(Ezeket a fájlokat nem én hoztam létre, hanem automatán jöttek létre)
a polobolt esetén, ami működik, ott a jogosultságok esetén a tulajdonos és csoport név: www-data!
Még amit én másoltam, ott meg én vagyok a tulajdonos és csoport is... Lehet ez itt a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Gumi és felni topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gyúrósok ide!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest