Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát ne tőlem kérdezd, nem nálam van a probléma, egyébként meg a BOM-ra már én is rákérdeztem az imént, bár arra választ nem kaptam.
(#7695) biker : a Notepad++ tele van igen hasznos karakterformázó, -átalakító pluginekkel, amire szintén nem találtam alternatívát.
Meg az alap szintaktikakiemelése is áttekinthető, bár azt még le lehet "másolni" (beállítani azoknak a színeknek megfelelően, bár tökölős) a többi programhoz is.
Meg ott a konverzió ANSI-ra, UTF-8-ra, meg mittudomén, csomó minden van, ami nincs meg a hasonló kategóriájú Linuxos progikban (legalábbis amiket eddig találtam, elég sok), ami most úgysem fog eszembe jutni, mondjuk annyira nem is akarom törni a fejem rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest