- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel én vagyok a 100. csak idén aki ezzel kezdi, de sajnos míg a kérdésekre igen, a válaszokra nem tudok rákeresni
Jelenleg C++ nyelvet tanulom, a 24h-s könyvből, semmilyen programozási tapasztalatom korábbról nincs, illetve, qbasic, de az aligha segít
Szóval a C++ mellett szeretnék elkezdeni PHP-ben programozni, HTML alapokkal tisztában vagyok, de sajnos nekem az egész, a php működése teljesen ködös. Ugye minden könyv azzal kezdi, hogy Apache telepítés, PHP telepítés, mysql stb, sajnos én ezt egyáltalán nem értem
Szégyellem is magam, hogy ilyen buta vagyok, de örülnék ha valaki pár sorban összefoglalná nekem, hogy ezekre miért is van szükségem, csak, hogy értsem amit csinálok, és, hogy pontosan hogy tudnám ezeket beüzemelni..
Ahoz szoktám, hozzá JEGYZETTÖMB + rossz esetben fordító, így kicsit túlbonyolítottnak tűnik nekem most ez az egész. Persze azt értem, hogy nélkülözhetetlen, de akkormár tudjam, hogy mindez miért kell és mit lát el.
Még egy kérdés, sokak szerint a PHP 24h-s könyvből érdemes tanulgatni elsőre, nekem az lenne a kérdésem, hogy a PHP4 vagy a PHP5ös kiadást keressem? Melyiket célszerűbb elsajátítani? Mekkorák a különbségek? Ami PHP4ben megy az tökéletesen fut 5ön is, vagy fordítva?
Előre is köszönöm
Bocs a buta kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest