- Ipari strapatelefon 4G-vel és PTT-támogatással a HMD-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Sziasztok!Nagy valószínűséggel én vagyok a 100. csak idén aki ezzel kezdi, de sajnos míg a kérdésekre igen, a válaszokra nem tudok rákeresni

Jelenleg C++ nyelvet tanulom, a 24h-s könyvből, semmilyen programozási tapasztalatom korábbról nincs, illetve, qbasic, de az aligha segít
Szóval a C++ mellett szeretnék elkezdeni PHP-ben programozni, HTML alapokkal tisztában vagyok, de sajnos nekem az egész, a php működése teljesen ködös. Ugye minden könyv azzal kezdi, hogy Apache telepítés, PHP telepítés, mysql stb, sajnos én ezt egyáltalán nem értem
Szégyellem is magam, hogy ilyen buta vagyok, de örülnék ha valaki pár sorban összefoglalná nekem, hogy ezekre miért is van szükségem, csak, hogy értsem amit csinálok, és, hogy pontosan hogy tudnám ezeket beüzemelni..
Ahoz szoktám, hozzá JEGYZETTÖMB + rossz esetben fordító, így kicsit túlbonyolítottnak tűnik nekem most ez az egész. Persze azt értem, hogy nélkülözhetetlen, de akkormár tudjam, hogy mindez miért kell és mit lát el.Még egy kérdés, sokak szerint a PHP 24h-s könyvből érdemes tanulgatni elsőre, nekem az lenne a kérdésem, hogy a PHP4 vagy a PHP5ös kiadást keressem? Melyiket célszerűbb elsajátítani? Mekkorák a különbségek? Ami PHP4ben megy az tökéletesen fut 5ön is, vagy fordítva?
Előre is köszönöm
Bocs a buta kérdésekért 
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- 6 HÓ GAR!! Xiaomi Mi Note 10 Lite 6GB/64GB
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sziasztok!
Szóval a C++ mellett szeretnék elkezdeni PHP-ben programozni, HTML alapokkal tisztában vagyok, de sajnos nekem az egész, a php működése teljesen ködös. Ugye minden könyv azzal kezdi, hogy Apache telepítés, PHP telepítés, mysql stb, sajnos én ezt egyáltalán nem értem
Szégyellem is magam, hogy ilyen buta vagyok, de örülnék ha valaki pár sorban összefoglalná nekem, hogy ezekre miért is van szükségem, csak, hogy értsem amit csinálok, és, hogy pontosan hogy tudnám ezeket beüzemelni..