Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
"Már hogy lenne nulla szakember Javából?"
Ezt úgy értettem, hogy az olyan szakember a kevés akinek nincs tényleges állása ebben a munkakörben. Nyilván vannak szakemberek, de azoknak nyilván vannak jól fizető állásaik, ezért egy bruttó 150k-s munkahelyre nem egy Java szakember fog jelentkezni...
"Egyébként uncsi picit visszatérően olvasgatni a topicokban, hogy sokan mindig valaki másokat hibáztatnak azért, ha nem sikerült kiképezni magukat..."
Én egyáltalán nem hibáztatok senkit, ami engem érdekel azt 0-24 nyomom. Az más dolog, hogy engem a Java annyira nem érdekel és ez azért van mert az oktatás miatt nap estéket szívtam végig vele, de nem hibáztatom az oktatást azért, mert én nem vagyok Java szakember.
"Hogy egy olyan szeletével találkoztál a Java-programozásnak, ami épp az adott területhez kapcsolódó gyengébb..."
Nem minősítettem a nyelvet csak annyit mondtam, hogy nem tudom magam elképzelni Java fejlesztőként az 3 félév alatti szenvedések miatt. Nem mondtam, hogy valaki ne legyen Java programozó mert a Java egy szívás, mert nekem ez a véleményem. Én csak annyit mondtam, hogy nekem nem jött be, és én valószínűleg nem leszek Java fejlesztő.
Amúgy ha autodidakta módon nem tanultam volna akkor az egyetemről kikerülve valószínűleg nagyon alacsony tudással kerülnék ki a piacképes tudást figyelembe véve. A most használt technológiákat még csak meg sem említik, szóval jogosnak érzem a felháborodást miszerint az egyetemi évek pocséklásba mentek, mert magamtól sokkal több mindent és hasznosabb dolgokat tudtam volna megtanulni. Kivételt képeznek az algoritmusos és egyéb hasznos órák amik száma nagyon alacsony.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GTA VI
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- AliExpress tapasztalatok
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- STARTECH 4-Port PCIe Gigabit Network Adapter Card új 4db
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- Ryzen5 4500/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Régi okostelefon tokok - 500 Ft/darab
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest