Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
Igen, mindezt tudom. És közben meg is van a megoldás. Gyakorlatilag egész idő alatt - nincs erre szebb szó, bocsánat - saját magamat szopattam. Már a kezdettől fogva. Van egy Router nevű osztályom, gondolom a szerepét nem kell magyarázni. Ez az ami az URL paraméterek alapján a megfelelő oldalakat építi fel, illetve nem megfelelő kérés esetén hiba oldalra dob. Pl: egy nem létező favicon esetén is. No én voltam annyira ügyes, hogy ezt kikommenteltem a teszt miatt, ráadásul az index-be írtam magát a tesztet, mer már annyira bepukkantam.
Tehát a htaccess átirányított mindent az indexre ahogy addig is, de nem volt ami feldolgozza. Magyarul kezdettől fogva minden jól működött, egyszerűen csak láma voltam. 
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- 2db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát a htaccess átirányított mindent az indexre ahogy addig is, de nem volt ami feldolgozza. Magyarul kezdettől fogva minden jól működött, egyszerűen csak láma voltam.