Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
j0k3r!
üzenetére
Már bocs, de a hozzászólásba ez állt;
A lényeg, hogy az osztályok ezt a kódot generálják, természetesen változó db számú füllel:
........Én csináltam egy olyat ami legenerálja neki ezt a lehető legegyszerűbben, és nem, nem mondta, hogy egyszerűt akar, de ha nem azt akar akkor majd megcsinálja magának jobb featureökkel (mondjuk értelmesen megcsinálja a tabok nevét és tartalmát ami megint nem nagy feladat).
nyilvan ezt lehetne meg tovabb szofisztikalni, de ez nagyjabol lefedne a kerdezo igenyeit, miszerint egy komplett hmlt oldalt akar generalni php-val.
Egyelőre ő kerek-perec megjelölte a legeneráltatni kívánt kódrészletet, a konkrét segítség kérés erre korlátozódik szerintem.
Szerk : Az meg nem az én problémám, ha valaki szerint szar a megoldásom (nem mondtam soha hogy ezentúl mindenki csinálja így btw) , nyugodtan lehet írni jobbat és szebbet ha valaki szeretne, de azért ne legyek már fasz mert nem lehet arra recskázni hogy mennyire OOP a kód. Én kipróáltam, tök jól működik így is, egy egyszerű sitehoz bőven megteszi, ha meg a kérdezőnek több kell akkor tovább fejleszti ahogy azt írta is a hsz.-ben .
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest