- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #10013 üzenetére
Inkább nézd meg ezt: [link]
már az elején:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_4f0a512a7d873a41414b7f0fc8f3e5d5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /guestbook/captcha.php on line 2Fasza.
Nyomatsz egy
session_start();-ot, és ezt kapod a pofádba.ATW-specifikus megoldás:
hozz létre a főkönyvtáradban egy "tmp" könyvtárat, és máris menni fog....Most már vágod, milyen idióta f@szságokról beszéltem az ilyen ratyi uw-, atw-jellegű szarkupacoknál?
Ja, egyébként még egy: az a korábbi baromi hosszú "/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/khand.ttf" teljes fájlrendszerbeli elérési útvonal sajnos UW-nél valóban indokolt volt, mert ettől az elérési úttól totálisan eltér pl. a $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'], tök máshova mutat, szóval gány az egész úgy, ahogy van... kár, hogy úgy tűnik, ezeket a hülyeségeiket azóta sem sikerült javítaniuk.
Nem értem, ezek a cégek hogy létezhetnek még egyáltalán. Jó, mondjuk értem, a sok arcba pakolt reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hálózati / IP kamera
- bambano: Bambanő háza tája
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest