Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Inkább nézd meg ezt: [link]
már az elején:
Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_4f0a512a7d873a41414b7f0fc8f3e5d5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /guestbook/captcha.php on line 2Fasza.
Nyomatsz egy
session_start();-ot, és ezt kapod a pofádba.ATW-specifikus megoldás:
hozz létre a főkönyvtáradban egy "tmp" könyvtárat, és máris menni fog....Most már vágod, milyen idióta f@szságokról beszéltem az ilyen ratyi uw-, atw-jellegű szarkupacoknál?
Ja, egyébként még egy: az a korábbi baromi hosszú "/mnt/ultraweb/h/hu/hunapk/khand.ttf" teljes fájlrendszerbeli elérési útvonal sajnos UW-nél valóban indokolt volt, mert ettől az elérési úttól totálisan eltér pl. a $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'], tök máshova mutat, szóval gány az egész úgy, ahogy van... kár, hogy úgy tűnik, ezeket a hülyeségeiket azóta sem sikerült javítaniuk.
Nem értem, ezek a cégek hogy létezhetnek még egyáltalán. Jó, mondjuk értem, a sok arcba pakolt reklámmal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest