- Prohardver app (nem hivatalos)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bizi990
senior tag
Fogalmi zavar előfordulhat.
A ciklusod 5000x fut le, azaz 5000x hívod a mail fv-t.
Én fordítva gondoltam: 5000x lefut a ciklus, de csak egy címlistát állítok elő és a ciklus után egyszer hívom meg a mail fv-t.
while...
{
$cimzett.=$emailcim_tomb[''emailcim''.$address_separator ;
}
mail($cimzett, ...
$address_separator meg a '';'' vagy a '','' ha jól emlékszem.
Ezzel a ciklussal szerintem gyorsabb, csak a túl sok címzett miatt kérdéses a működése, de elmondásod szerint ez csak szolgáltatófüggő lehet.
Köszi!
bizi -
bizi990
senior tag
-
DrSoul
őstag
Bocsi, féltem ettől, kicsit félreértetted!
Valóban itt te ajánlottad, de láttam már ilyet máshol is.
És nem kritizálni akartam, hanem ez ''megmozdított'' bennem valamit,valami olyasmit, amit leírtam, és ez nem kritika, hanem nem értem, mi ennek az ''etikája'', vagy mit ''szabad'', mit nem. De még én sem tudom elmondani rendesen. Talán így mondanám el: ha csinálok egy weblapot, akkor érezném magaménak 100%-osan, ha mindent én írnék notepad-ben. Talán még grafikát is lehetne valahogy csinálni, mittudomén, akár a Paintbrush-al
.
De amikor az ember el kezdi használni a 1stPage 2000-t (ami nem is segít olyan sokat, azért ott ismerni kell egy kicsit a html-t), vagy a Photoshopot, meg ilyeneket, meg csinálhat egy szép weblapot 1-2 nap alatt, míg esetleg az előző esetben 1-2 hónap kell. Tehát ésszerű a programokat használni, de utána mindig van egy kis mellékíze (nekem), hogy pl. megmutatom, mondját ''De jó!!! Te csináltad?'' És közben pont azért, amiért olyan látványos, az pont egy (pl.) script a 1stPage-ből, amire csak klikkelnem kellett, és kész.
Érted mostmár? Nem rád irányult
Most csak az a kérdés, hogy más is van így ezzel, vagy túl bonyolítom, és használjak csak segédprogikat, a nagyok is (talán) így csinálják...?!
Ez a dilemmám.... -
lesaux
veterán
window.open('kep001.jpg', '', 'width=640, Height=480,');
Ez Javascipt, vagy PHP alatt is létezik ilyen utasítás?
Ha a thumbnaileket nézi az ember, és rákattint egy képre, nyisson új ablakot, abban mutassa a nagy képet, és a nyilakkal lehessen léptetni, azt már ugyanabban az ablakban.
Erotikus tartalmú oldalakon lehet ilyen megoldást látni (a nyilakat is onnan loptam), lehet, hogy meg kéne nézni, ők hogyan csinálták. -
lesaux
veterán
Nem. Még sosem tettem űrlapot sehova.
Amúgy elgondolkoztam, hogy lehetne megcsinálni, és rájöttem, be vagyok kerítve.
Leírom a problémámat, hogy a többiek is tudják, miről van szó. Tkp. egy fotóalbumot csinálok. Ha rákattint valaki a thumbnailre, előjön egy új ablak a képpel. Eddig nagyjából megy. De azt is meg kéne oldani, hogy a képes ablakon is lehessen léptetni föl meg le képenként.
Ezt nyilván PHP-ben írja meg az ember, mert 100 kép esetén nem akarok 100 html-fájlt gyártani.
Az már csak a mazsola lenne a kalácsban, ha a képes ablak címsorában nem jelenne meg a változó, hogy ti. kep=001.
És megint Bikerhez szólok, azért írtam, hogy be vagyok kerítve, mert a fő html-oldalon ha rákattintok egy képre, akkor mindenképpen megjelenik a változó a képes ablakban. Kivéve ha formmal csinálom, de azt meg hogy kell, hogy a form új ablakot nyisson, a régi meg maradjon a helyén? -
lesaux
veterán
Ez valamiért nem megy nekem. Gonoltam, nem is olyan rossz dolog, hogy kapok egy emilt, ha valaki megnyitja az oldalt, pláne hogy megtudom az IP-címét is, de nem megy.
Kicsit átírtam a dolgokat, de az emilben csak annyit kapok, hogy
Új vendég nyitotta meg az oldalt!
IP-címe:
Host-ja:
És tök üres. Mit rontok el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest