- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
hi!
egy kérdésem lenne:
ha létrehozok egy többdimenziós tömböt, akkor azt post-tal továbbíthatom egy másik oldalnak?
$tomb = array();
$tomb[1]['igen'] = ''igen'';
$tomb[1]['nem'] = ''nem'';
$tomb[2]['igen'] = ''igen'';
$tomb[2]['nem'] = ''nem'';
szal ha csinálok egy ilyet, akkor az egész tömböt, és a tömb értékeit el tudom postolni egy másik oldalnak?(<input type=\''hidden\'' name=\''tomb\'' value=\''''.$tomb.''\''>)
mert én megcsináltam, és mikor foreach-al visszaakartam keresni az értékeit, nem igazán működött :(
a másik:
ha létrehozok egy session változót: $_SESSION['valami'] és azt megakarom hívni egy másik oldalon, akkor mért csak akkor működik, ha a létrehozó oldal, és a meghívó oldal 1 könyvtárban van? hogy lehetne megcsinálni, hogy más könyvtárban lévő oldallal is megtudjam hívni?
válaszokat előre is köszi!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
rss forrásba nincsen benne a tartalom, csak link a tartalomra.
Egyébként a ph.php abból generálódik:
Bővebben: link
A stringműveletek meg kellenek, különben elszáll xml hibával az oldal...
Mjd még szépítek rajta, ezt csak gyorsan dobtam össze...
L3zl13, faster:köszi, megpróbálom akkor mindig csak az id-t átadni.
Most viszon rohanok a munkahelyemre.
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
A lényege ugyanaz volt. Hogy ne a teljes URL-t adja át, hanem csak a változó részét. Az elején lévő állandó részt pedig scriptből hozzáfüzni.
Persze ha it és mobilaréna is benne van, akkor már ez sem változatlan...
RSS: #204-ben az első link szvsz pont erre van.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Én nem egészen ezt javasoltam, mivel nem tudom, hogy pontosan hány programot fog a newsreader használni. Ha tényleg csak a PH!-s híreket fogja olvasni a rios3_content.php-n keresztül, akkor tényleg elég csak az id-t átadni, csinálni egy INT-re konvertálást, és legyártani az urlt valahogy így:
$path = ''http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=''.(int)$id;
de ha több programot is kell kezelni, akkor már nem ilyen egyszerű.
Egyébként látom, elég érdekes stringműveletek is belekerültek ebbe az oldalba. Esetleg nem volna egyszerűbb az RSS forrásból generálni WAP tartalmat?
http://prohardver.hu/_xcache/rss_ph.xml
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Ha csak a PH-ról akarsz oldalakat betölteni, akkor elvileg elegendő volna csak a hír PH-s ID-ját átadni. És scripten belül elfűzni a többit. (http://.../rios_content.php?id=xxx).
Ha az it-tól mobilvilág stb-ről is akkor ezt ki kell egészítened valamelyest.
Na látom faster megelőzőtt...
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
Ehhem...Szal lehet hasonló módon b@sztak el nukeon keresztül a mysql tábláim?
Mindenesetre így kipróbáltam
http://tildy.myip.hu/ph/newsreader.php?id=/etc/passwd
semmit nem csinál......De más filera sem..
A header phpban pedig hála égnek nincs passwdaz csak a wmlezéshez kell.
DE ötletet várok, hogy lehetne biztonságosabbá tenni. -
L3zl13
nagyúr
válasz
burgatshow #215 üzenetére
Öööö, szvsz már nem aktuális.
-
burgatshow
veterán
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Van 1 olyan függvény, asszem a listdir() vagy valami ilyesmi, amivel egyszerűen kitudod iratni a fileokat! Várj 1 kicsit mindjárt megnézem!
<?php
$handle = opendir('.');
echo ''Könyvtár azonosító: $handle\n'';
echo ''Tartalma:\n'';
while ($file = readdir($handle)) {
echo ''$file\n'';
}
closedir($handle);
?>
Az opendirrel megadod a szervernek, hogy melyik könyvtárat akarod kiiratni, belépsz 1 egy while ciklusba majd a readdirrel szépen kiiratod! Majd a close-al kilépsz! -
faster
nagyúr
Egyébként ez az
fopen($id,''r'');
elég veszélyes.
Mi van, ha valaki beírja ezt, vagy hasonlót?
.../newsreader.php?id=/etc/passwd
Ha esetleg a passwd-t nem is tudja olvasni a jogosultsági beállítások miatt, de pl. a header.php-t viszont már simán elolvassa, benne egy esetleges mysql passworddal...
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Én inkább ott keresem a hiba okát, hogy az id linkben bár ott van az url, nem-e valami kódolási gebasz van. Mitn ahoyg a példa is mutatta, hogyha nincs ott a htmlspecialcharsos dolog, akkor.... akkor nem jelenik meg semmi.
hüyle vagyok...
$filename=$id, és megy jól
falhoz verem a fejem...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát ha azt csinálom amit te mondasz, akkor:
$idlink=trim($id);
$filename=$idlink;
echo ''idlink tartalma:''.$idlink.''<br/>'';
echo ''filenam tartalma:''.$filename;
hibával elszáll:
XML parsing failed: not well-formed (Line: 4, Character: 63)
míg ha így van:
$idlink=htmlspecialchars(trim($id));
echo ''idlink erteke: ''.$idlink;
akkor:
idlink erteke: http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=12484 -
tildy
nagyúr
Warning: feof(): supplied argument is not a valid stream resource in /var/www/ph/newsreader.php on line 11
ezt adja rá..
A másik a küldő nem html, hanem wml.
$id van tehát átküldve...
$idlink=htmlspecialchars(trim($id));
echo $idlink; (Ekkor megjelenik jól az url..)
------------------
$filename=$idlink;
$handle = fopen($filename, ''r'');
ez a rész pedig már rosszul működik abban az esetben ha a így van (lásd fenn)megadva a $filename, ha meg konkrétan így hogy $filename=''http://oldalneve.hu/blabla.php'', akkor meg jó -
tildy
nagyúr
Tudna nekem valaki segíteni?
Az elsőből adok át a máodiknak egy értéket, konkrétan a $id-t.
Mégis mikor a newsreaderben azt írom be , hogy $filename=$idlink;
akkor az egész oldal elcsesződik, ha meg manuális bekopizom a $idlink tartalmát bele, akkor meg jó.
Mitől lehet? -
Sixkiller
csendes tag
válasz
WarPriest #201 üzenetére
próbáld itt, kicsit nagyobb a látogatottsága:
Bővebben: link -
WarPriest
csendes tag
UP!
-
WarPriest
csendes tag
Hi!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet megvalósítani a nagyon sok weblapon látható akármi.php?p=valami-t? Tehát hogy ez alapján döntse el az oldal hogy melyik oldalt töltse be. -
-
bizi990
senior tag
Fogalmi zavar előfordulhat.
A ciklusod 5000x fut le, azaz 5000x hívod a mail fv-t.
Én fordítva gondoltam: 5000x lefut a ciklus, de csak egy címlistát állítok elő és a ciklus után egyszer hívom meg a mail fv-t.
while...
{
$cimzett.=$emailcim_tomb[''emailcim''.$address_separator ;
}
mail($cimzett, ...
$address_separator meg a '';'' vagy a '','' ha jól emlékszem.
Ezzel a ciklussal szerintem gyorsabb, csak a túl sok címzett miatt kérdéses a működése, de elmondásod szerint ez csak szolgáltatófüggő lehet.
Köszi!
bizi -
biker
nagyúr
az 5000 levél lesz.
kissé fogalmi zavarban vagy
1 levél 5000 embernek az 5000 levél akkor is, ha nem akarod.
$emailcimek = mysql_query( ''SELECT emailcim FROM usertabla'');
while ($emailcim_tomb = mysql_fetch_array($emailcimek))
{
$cimzett = $emailcim_tomb[''emailcim'';
mail(''$cimzett'', ''hírlevél'', ''$szoveg'', ''From:kitől'');
}
nagyon leegyszerűsítve.
$szöveget egyszer beviszed, pl form, és enter, és megy a hírlevél ezerrel -
bizi990
senior tag
-
bizi990
senior tag
mail fv-vel szeretnék kiküldeni levelet egyszerre akár több ezer címzetnek. Van ennek vmi korlátja (pl.: string méret)? Vagy az smtp szolgáltató felöl korlátos?
Egyébként phpmailert használnék.
bizi -
azzio
aktív tag
ehhhmmm...
próbáltam informálódni a freewebnél is, de eddig válaszra se méltatnak... kár volt oda domaint regisztrálni... -
azzio
aktív tag
valaki má lécci!!!
holnap korán kell kelnem és és és a ren & stimpy-ről is lemaradok -
azzio
aktív tag
na jó, totál berágtam. hetekig szenvedtem egy weboldallal, nálam, és egy másik teszt szerveren működött is rendesen, de amikor a freewebhez feltöltöttem kifeküdt mint a döglött ló.
a próbléma: cookie:
setcookie(''$lófasz'', ''$nagy_lófasz'', 0, ''./'');
persze ékezet nélkülez működik is rendesen (nálam)
a lehető összes variációt kipróbáltam, beállítóttam más expiraton time-ot, elérési utat ahogy csak eszembe jutott, hostnevet, mindent. nálam a legtöbb variáció működött, csak a szintaxishibásak nem, freeweben semmi, még a legegyszerűbb elronthatatlan példaprogram sütije se. megoldást! most! azonnal! áááááááááááárrrrrggghhhh!!!
köszike -
lesaux
veterán
Működik, megoldottam, én voltam a hülye. A $max értéket egy fájlból olvasta ki a végén az enter karaktert is tartalmazta. Ez zavarta meg a rendszert.
-
lesaux
veterán
Köszi, ezt is mindjárt felhasználom a kódban.
Most így állunk:
if ($kep<1) {$kep=1;}
if (strlen($kep)>3) {$kep=$max;}
if (strlen($kep)==1) {$kep=''00''.$kep;}
if (strlen($kep)==2) {$kep=''0''.$kep;}
if ($kep>$max) {
echo ''baj van'';
$kep=$max;}
Ha 0-t vagy betűt írok neki, kiadja az 1. képet. Eddig OK.
De ha többjegyű számot vagy akár csak 3 jegyűt, de túl nagyot adok neki, akkor nem működik. Illetve megkapja a $max értékét, de később jönnek a gondok.
Mert elvileg a kapott értékhez hozzáfűzi azt, hogy ''.jpg'', csak ilyenkor nem, és egy ''img src=105'' lesz a végeredmény. -
lesaux
veterán
Meghiszem azt, hogy zavaros a kód, mivel nem tudok PHP-ben programozni, másban is alig.
Szóval: az utolsó sort átrakom majd előre, megnézem, mit csinál.
A 3. sor kétségkívül el van b@szva, akkor ezért adta ki mindig a legutolsó képet.
Egy kicsit ügyködöm a kódon, aztán visszatérek.
Köszi! -
lesaux
veterán
A PHP oldal kap egy változót, ami sajnos érkezhet címsorból is.
Generál belőle egy háromjegyű számot, tehát ha pl. azt kapja, hogy 5, akkor 005-öt csinál belőle.
Meg akarom neki mondani, hogy ha túl nagy számot kap, akkor a szám értéke legyen $max. Ennél még jobb lenne, hogy ha többjegyű számot vagy esetleg szöveget írnak be, akkor is az érték $max legyen.
Itt van, amit eddig ügyködtem:
if (strlen($kep)==1) {$kep=''00''.$kep;}
if (strlen($kep)==2) {$kep=''0''.$kep;}
if (strlen($kep)>2) {$kep=$max;}
if ($kep>$max) {
echo ''baj van'';
$kep=$max;}
if ($kep<1) {$kep=1;}
A $kep a kapott paraméter. Miért nem működik? -
Fr4G
aktív tag
Na megoldottam, remelem menni is fog, volt meg egy dolog amit at kellett allitani, mert az extensions konyvtar ./ra volt allitva.
-
Fr4G
aktív tag
Egyebkent apache van fent.
-
supercow
őstag
akkor szedd le a .zip-et, ne az .msi installert, abban bene vannak az előre fordított modulok.
Ja most látom ebből csak zip van, nincsenek benne a modulok? amit kicsomagolsz pl. a c:/php-be, azon belül pl. c:/php/extensions/ és ott sok-sok .dll
Ha megvannak, akkor a php.ini-ben a megfelelő sort ki kell kommentezni. pl.
;extension=php_gd2.dll
helyett
extension=php_gd2.dll legyen
Aztán IIS/Apache restart és meglátjuk mit mond a phpinfo. -
Fr4G
aktív tag
Lenne egy kérdésem, megpedig az, hogy feltettem a 4.3.4RC1es PHPt abban a reményben, hogy talán ebben már lesz beépített GD. Sajnos nem így lett, nem mukodnek a GDs fuggvenyek, es a phpinfo sem irja ki a modulok koze. Megneztem a boutell honlapjan, de onnan csak a forrast lehet letolteni, forditom meg nincs. Ha valaki tudna valami megoldast, az pls irja le!
-
Fr4G
aktív tag
Az nem árt, ha van fent PHP
Nekem csak ugy sikerult XP Homera feltennem, hogy az Apachet is beallitottam. (de igy legalabb van mysql is...).
-
vzzoli
tag
Hali!
Egy nagyon láma kérdés lesz, de hogy tudok elindítani egy php kiterjesztésű file-t?Láttam egy csomó oldalon (többek között itt is), de az IExplorer b@szik rá. Vagy azt nem lehet elindítani csak úgy? Kell hozzá valami háttéforrás? Ahogy látom sql adatbázisból szedi az adatokat. Vagy hogy kell?? -
.:ADAM:.
aktív tag
Újabb MySQL-es kérdés, remélem nem annyira off topic. Le lehet nullázni egy auto_incrementrre állított oszlopot, mert miután kitöröltem az összes sorát a táblának a számozás ott folytatódott ahol abbahagytam.
-
aktív tag
válasz
supercow #162 üzenetére
Éjnszerintem... ez kb olyn kérdés, mint amit a riporterek feltesznek a magyar enészeknek: meg lehet élni ma zenecsinálásból a leggyakrabb válasz neeem. Ettől függetlenül van pár szerencsés, aki abban a megtiszteltetésben részesül, hogy képes csak azzal az egy tevékenységgel fenntartania normális életkörülményeit, sőt. Valahogy így van ez sztem az említett kérdés esetében is.
-
supercow
őstag
Szerintetek meg lehet élni Magyarországon PHP-programozásból?
-
aktív tag
http://phpbuilder.com http://phpclasses.org Ezek nem rosszak sztem ja és referenciáért fordulj a http://www.php.net-hez.
-
NForce
csendes tag
Tud valaki oldalt mondani ahol sok sok php gyakorlat van és rengeteg leírás phpről.
-
aktív tag
Egy cseppet off, (MySQL) de talán tudjátok a választ. Meg lehet oldani, hogy egy táblát rendezek valamelyik oszlop szerint, és ezt a rendezést továbbrendezem egy másik oszlop szerint. Ha lehet hogyan? Köszi előre is, és bocs az off -ért.
-
aktív tag
Valaki plíz!
Hogyan lehet negálni egy boolean típusú változót??? -
aktív tag
Épp ez a lényeg, hogy ez nem átirányít egy weboldalra, hanem magában tartalmazza, de csak akkor írja ki, ha beírtad a jelszót, addíg senki nem szedi ki abból a php file-ból. Amit te akarsz csinálni, úgy könnyen megnézem az oldalt, ha tudom a nevét, ami nem nagy művészet, mert megnézem egy site explorerrel. Döntsd el melyik módszer akarod használni és mondom a részleteket.
-
biker
nagyúr
drímvéver kód sztem kusza, és túúúúúúúúúúúúl sok, sok a zacc benne
phpmastereditor annyit tud:
- parancsok, változók, kommentek stb színezése
- parancs bevitelekor kis sárga sugóindexben kiirja a helyes kódkiegészítést, hogy hogyan kell kinézzen a parancs helyesen(elkezded str_repl.... és kiirja: ''str_replace (''mit'', ''mire'', ''hol''); perseze most fordította)
- sorszámozza a sorokat (notepad nem)
- bal hasábban a változókat, osztályokat, functionöket kigyűjti, és mutatja
ennyi, és kb 1.5 mega -
biker
nagyúr
értem.
mellesleg én is így vagyok.
nekem a 1stpage csak súgó, mert nem vágom fejből a javascriptet, ezért kell, kiveszem, módosítom, és ugy használom.
php-nál meg más a helyzet, mert azt 90%ban neked kell megírni, vagy kereshetsz a neten ezerrel a phpresourceindexen, és nyálazhatod más kódját... -
DrSoul
őstag
Bocsi, féltem ettől, kicsit félreértetted!
Valóban itt te ajánlottad, de láttam már ilyet máshol is.
És nem kritizálni akartam, hanem ez ''megmozdított'' bennem valamit,valami olyasmit, amit leírtam, és ez nem kritika, hanem nem értem, mi ennek az ''etikája'', vagy mit ''szabad'', mit nem. De még én sem tudom elmondani rendesen. Talán így mondanám el: ha csinálok egy weblapot, akkor érezném magaménak 100%-osan, ha mindent én írnék notepad-ben. Talán még grafikát is lehetne valahogy csinálni, mittudomén, akár a Paintbrush-al
.
De amikor az ember el kezdi használni a 1stPage 2000-t (ami nem is segít olyan sokat, azért ott ismerni kell egy kicsit a html-t), vagy a Photoshopot, meg ilyeneket, meg csinálhat egy szép weblapot 1-2 nap alatt, míg esetleg az előző esetben 1-2 hónap kell. Tehát ésszerű a programokat használni, de utána mindig van egy kis mellékíze (nekem), hogy pl. megmutatom, mondját ''De jó!!! Te csináltad?'' És közben pont azért, amiért olyan látványos, az pont egy (pl.) script a 1stPage-ből, amire csak klikkelnem kellett, és kész.
Érted mostmár? Nem rád irányult
Most csak az a kérdés, hogy más is van így ezzel, vagy túl bonyolítom, és használjak csak segédprogikat, a nagyok is (talán) így csinálják...?!
Ez a dilemmám.... -
biker
nagyúr
bocsesz, de magamra ismertem, én ajámlottam...
szóval amikor valaki egy speciálisan neki íródott dolgotr akar, tudással, de ötlethiánnyal, akkor ér a segítség.
De ha valaki olyat akar, ami 100%-ban megvan valahol, és nem okádék drímvéveres kódot csinál, hanme értelmesebbet, akkor hadd ajánljam neki.
ha te szeretnmél rájönni, nosza, script insert a lapba, aztán nézegesd, és gondolkozz, miért van ugy ahogy, és rá is jöttél, mi ezzel a baj? -
DrSoul
őstag
Sziasztok!
Elnézést, nem akarok OFFolni, de itt tapasztaltam a topicban valamit, és rá szeretnék kérdezni.
Van, hogy az ember szeretne csinálni valamit (mint pl. én), akár PHP-ben (vagy akár JavaScriptben), utána kezd nézni (mert még egyiket sem ismerem), kér tanácsokat, mint itt néhányan, de aztán (mondjuk ez nem velem történt) olyan tippeket is kap, hogy ''X helyről töltsd le ezt az ingyen scriptet! Van még 10000!''
Hát ez az! Én is ismerem pl. az Evrsoft 1stPage2000 programját, és tudom, hogy nagyon jópofa skriptek is vannak, melyek igen ''pofássá'' tehetnek egy weboldalt.
Csak itt van (lehet, hogy csak nálam) egy elvi kérdés: hogy én szeretném csinálni, én szeretnék rájönni. De azt is tudom, hogy a programozóknál elv, hogy amit valaki már megírt, azt ''tilos'' újra megoldani, mert fölösleges. Ez abszolut logikus, ez biztosítja az előrehaladást, de akkor inkább töltsem az időmet kereséssel, hátha találok X fajta Scriptet? Mert a neten biztos millió ilyen van, sokan alkotnak. Az is lehet, hogy sokan így ''programozók'' cégeknél (akár híreseknél is), hogy közben azt nézik, hogy mi létezik már, aztán csak egy jó kis Ctrl+C és -> Ctrl+V ?
Tudom, hogy azért ismerni is kell a nyelvet, hogy tudja az ember nagyjából, hogy mit hová kell illeszteni. De az se mindegy, hogy valaki azt mondja: ''Heuréka! Megoldottam a problémát!'' -> és lehet, hogy már hetek óta mindenütt ez foglalkoztatta, vagy hogy valaki fogjamagát, 1-2 napon át keresgél a neten, és meg is találja a megoldást, esetleg kicsit adaptálja.
Ez utobbinál lehet erre azt mondani, hogy:'' Írtam egy programot! Ezt én csináltam!'' Mert én nem tudnám ezt mondani, de akkor semmire se fogok talán jutni. Bele fogok bonyolódni: hogy álljak hozzá a dologhoz? Hogy azt mondhassam (pl. egy weblapra) : ''Ezt én csináltam!''
PErsze nem Dreamwaverrel!!!! -
Nna kössz mindenkinek,de nekem sehogy se akar működni.
A szerver folyton a ''Parse error'' hibaüzenetet adja.
Vki yoember le tudná írni,hogy pontosan hogy is kell +alkotni? -
salazol
őstag
-
samson
tag
egyebkent ha user konyvtarakra semmi ertelme az AuthConfig-ot letiltani, es nem is szoktak(jobb helyeken)
-
samson
tag
na en inkabb megyek harry pottert olvasni
-
samson
tag
apache eseten egy .htaccess-t kell letrehozni egy <Files> direktiiral, benne
AuthType Basic
AuthName ''xxx''
AuthUserFile path_to_pwdfile
Require user xxxuser
htpasswd-vel pwd beallitas es kesz..., 1 perc max -
samson
tag
mar bocs, de mi a fenenek ehhez programozni?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest