- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
értem.
mellesleg én is így vagyok.
nekem a 1stpage csak súgó, mert nem vágom fejből a javascriptet, ezért kell, kiveszem, módosítom, és ugy használom.
php-nál meg más a helyzet, mert azt 90%ban neked kell megírni, vagy kereshetsz a neten ezerrel a phpresourceindexen, és nyálazhatod más kódját... -
biker
nagyúr
bocsesz, de magamra ismertem, én ajámlottam...
szóval amikor valaki egy speciálisan neki íródott dolgotr akar, tudással, de ötlethiánnyal, akkor ér a segítség.
De ha valaki olyat akar, ami 100%-ban megvan valahol, és nem okádék drímvéveres kódot csinál, hanme értelmesebbet, akkor hadd ajánljam neki.
ha te szeretnmél rájönni, nosza, script insert a lapba, aztán nézegesd, és gondolkozz, miért van ugy ahogy, és rá is jöttél, mi ezzel a baj? -
supercow
őstag
A Black Book (Fekete Könyv) jó, de nem ér meg annyit. A másik amolyan ''itt-egy-példa-soronként-elmondom-mit-csinál'' stílus, lehet belőle tanulni de én nem venném meg
Neten sokkal több infót össze tudsz szedni, de a legjobb tanulási módszer még mindig az, ha egy kész kódot nézel és értelmezel, esetleg hozzáértő segítséggel, magyarázattal. Pl haverod php-ben dolgozik, és akkor odamész, hogy ''Te figyelj, miközben írod, mondd is el hogy mit csinálsz''. És odaülsz mellé és nézel kistányér szemekkel, szívod befele az tudást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Medence topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest