- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
válasz
Digiflex #19066 üzenetére
Ma próbálgattam egy kicsit, miután csináltam egy gyári visszaállítást (ami a leírás szerint csak a kép, hang és ambilight beállításokat állítja vissza). Saját belső lejátszón, mxplayeren, Kodin megvan továbbra is a hang szakadozása, talán egyedül a Vlc-nél nem vettem észre. Viszont a képarányokkal van egy kis bibi, Kodi és Vlc esetén is. Vlc-nél át tudom állítani, hogy kinyújtsa az eredeti, megfelelő formátumra, viszont Kodi-nál nem jutok előbbre, de ott sem minden filmnél van gond.
-
Tin
veterán
válasz
Digiflex #18529 üzenetére
8503-ról, de az már nem kapható.
annak a menüpontnak a neve elég gázosul lett lefordítva. én is letöltöttem az angol leírást is hozzá, hogy megértsem, hogy ez valójában a "gyári beállítások visszaállítása"-nak felel meg. mert tényleg olyan, mintha egy csatorna újrahangolást jelentene...
(#18530) Yocee: fura, pár napja néztem meg rajta a Venomot. 4K UHD HDR, meg se röccent egyszer sem. töltöttem le egy tesztpakkot, mindenféle formátumú 4K videó, HDR, anélküli, de egyik se akadt meg. volt 1-2, ami formátumot nem ismert, de az ilyen. mindent nem tudhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged