- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Vikitorony #14956 üzenetére
Én az android verziók közötti ugrálást nem értem. 4, 5, 6, 7 és most jön a 8. Ezt minek? Van ennek értelme? Semmi, csak időről időre szétk..ják a felhasználói felületet. Havernak van Samu Galaxy S5-öse 4.4.2-es andoriddal és köszöni szépen mocsokmód meg tud vele csinálni mindent, minden működik, funkcionál, rohadt gyors. Most akkor minek frissíteni a legfrissebbre? Mert hogy akkor nyugodt a tudat, hogy a legfrissebb van? Mert más nem is jut eszembe.
-
zsegif
csendes tag
válasz
Vikitorony #14956 üzenetére
Én úgy gondolom hogy egy frissítés miatt nem szabadna ilyennek előfordunia. Volt egy telóm azon úgy cserélgettem a rom-ot mint más a fehérneműt. Még se volt baja a telónak. Máig működik pedig főzött rom volt mind. A tv-n is meg csináltam volna ha nem garanciás lenne.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Vikitorony #14930 üzenetére
Az "android egy fos rendszer telefonon" elég erős tévhit. A főverziók késéséről inkább a gyártók tehetnek, nem az android.
Viszont azt érdemes figyelembe venni, hogy egy újabb OS a funkciók növekedése miatt általában erősebb hardvert is igényel, szóval nem biztos hogy érdemes várni egy Nougatra a tévénkhez, mert esélyes hogy dög lassú lenne rajta.
Nálam egyébként nincs különösebb gond a 6-os androiddal a 7181-en.
-
wolfman
veterán
válasz
Azt tudom, hogy az android egy fos rendszer telefonon. Ha csúcskészüléket veszel, akkor talán van esélyed, hogy 2-vel későbbi főverziót is megkapj, de ha csak erős középmezőnyt veszel, akkor örülhetsz, ha fél-egy év késéssel megkapod a következő főverziót, ha meg még gagyibbat vesz az ember, akkor jóformán felejtse is el, hogy bármi frissítést kap.
Azt nem értem, hogy mi ez a nagy verziófrissítési mizéria? Alapvetően a 4.4.2 de mondjuk az 5.0.2 android is mindent elvisz amit csak akarsz. Minden tudás telefon hardverfüggő. Ha olyan telefont veszel ami alapból buta és gyenge, az új androiddal is az lesz. iOSt meg sokáig kap az iPhone, csakhát frissítésenként lassul is a telefonod vele egy idő után, az asztán sokkal jobb megoldás.
(#14932) pw12345: Én már nem tudom mi lenne ennek a tévének a jó. Ott tartok, hogy felkeresek lassan egy olyan embert akinek ilyen 8008-as Philipse van és megnzem ott milyen a tévé képe, mert egyedi hibára gyanakszom. Szerintem ennek a készüléknek a gyári menüjében van elállítva valami, de nagyon durván. A menüben a fényerőt állítgatva, 50% alatt semmit nem változik a fényerő, ott valami limit van vagy nem tudom. A fekete árnyalatok nem feketék, hanem rohadt világosak, így filmnézés közben és a fotókon is durván előjönnek a képhibák. A harmadik ami bassza a csőröm, hogy olyan az egész tévé mintha interlaced képet kapna, mert csíkokban látszódik minden (persze villódzás nincs), így egy bizonyos foknál élesebbre nem lehet beállítani.
-
TIT
veterán
válasz
Semmi gond az androiddal,középkat.teló is kap 2 évig.
Tv-k más tészta. -
bonat
senior tag
válasz
Vikitorony #14920 üzenetére
viccelsz?
most jött ki a 6-os android frissítés
szerintem nem sűrűn jönnek ki most már...inkább a 2017-esre fognak koncentrálni, de majd meglátjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest