- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
-
Kroni1
veterán
válasz
wayne1 #33148 üzenetére
Sajnos nálad is fennáll az a probléma ami sokaknál előfordult itt, hogy a HDR tartalmakat nem jól jeleniti meg a panel. Ezért irják h panellottós volt a tipus, mert van akinek gyárilag jó, van akinek meg olyan a kép mint nálad.
Nekem van 8505 és 7304 is a családban és tökéletes, de sokan irtak le ehhez hasonlót. Próbálj meg visszaolvasni itt beállítási javaslatot hozzá, a Dolby Vision képprofilt ha bekalibrálod azzal sokat lehet javitani rajta. (amelyik panel jó annál gyári értéken is szuper a kép)Más: Tegnap este néztem az F1 - Drive to Survive-ból pár részt, és Dolby Vision-el iszonyatosan jó képe van az 50PUS8505-ösön. Komolyan olyan feketéje van DV alatt szinte, mintha OLED lenne..
Nekem ez a képminőség tökéletesen elegendő, a 120Hz panel egy icipicit hiányzik, de ez az egyetlen tulajdonsága a tévének amibe minimálisan bele tudnék kötni, amúgy imádom.
-
NoMagix
addikt
válasz
wayne1 #27338 üzenetére
Nekem is ilyen van!
Wifi-t kapcsold ki, akkor nem érzékeli és talán nem is panaszkodik érte.
Ha már "látta", hogy van új szoftver, akkor lehet ezt nem lehet kiiktatni!
Én kikapcsoltam az automata frissítést és nincs wifi, ezért ilyen üzeneteket nem kapok, csak akkor kapcsolom be, ha itt szólnak hogy van új verzió és nincs nagy panasz rá! -
fear2
tag
válasz
wayne1 #24559 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos a legutolsó frissítés óta nálam is megjelent a kép felső 5cm elcsúszásának problémája.
Típus: 65PUS7304 (szoftver: TPM191E_R.101.001.079.005)
Jelenség: amennyiben más bemenetet használok (HDMI (XBOX/hálózai meghajtó) a TV adásra visszakapcsolva max.0.5-1 perc után a kép felső 5cm-e elcsúszik(olyan, mintha késne, vagy mintha oldalra el lenne tolódva)
Csak az android rendszer újraindítása oldja meg a problémát.
Elég macera így.
Van valami egyetemes megoldás?
Előre is köszönöm. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
wayne1 #24450 üzenetére
Van USB eszköz rádugva? Ha igen, próbáld ki, hogy kihúzod kikapcsolás előtt. Nekem egy USB hosszabítóval van kényelmes helyre vezetve.
Esetleg LAN csatlakoztatod a routerhez és felébreszti valami? Saphi-n van olyan opció a vezeték nélküli menüben, hogy Bekapcsolás Wi-fi (WoWLAN). Nálad? -
Voice24
őstag
válasz
wayne1 #23661 üzenetére
Hát, igazából nem rémlik, már kb. egy éve fent van a tévén. De szerintem semmilyen extra nem volt a telepítésénél, talán annyi, hogy valamilyen fájlkezelővel kellett felrakni usb-ről, mert alapból a tévén lévő Áruházban nem volt fent. Nekem nem rémlik, hogy különösebben mókolni kellett volna vele, meg ahhoz amúgy sem nagyon értek.
-
-
sirarcheer
senior tag
válasz
wayne1 #20718 üzenetére
Nálam is Digi van.
Olyan előfordult hogy amikor gyorsan váltok csatornákat majd megállok akkor az adott csatorna nem jelenik meg, de egy el majd visszaváltás megoldja.
Olyan nem volt hogy nézek egy adót és hirtelen eltűnik.
Ezt az előző Samsungnál is előfordult.
(58pus7304)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest