- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Atikusz #31549 üzenetére
"Tehát nem a WiFi modemmel lesz a gond."
Pont ezt irták neked: A kép alapján úgy tűnik hogy tud csatlakozni az otthoni wifidhez is, tehát valóban nem a routereddel van gond, csak a szolgáltató és a routered közt nincs net.. Nálam legalábbis akkor szokott ilyet irni mikor nincs szolgáltatás. Ha jobban megnézed azt irja, hogy csatlakozik a hálózathoz, csak nincs mögötte internet.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Atikusz #23125 üzenetére
Feltettem a legfrissebb szoftvert (TPM171E _ 107.001.101.002) USB telepítőről, de az sem oldotta meg a problémát. Most ilyenkor mit lehet tenni? Szerviz tud ebben segíteni, akár egy korábbi, jól működő SW feltelepítésében? Mert azért nem mondanám, hogy ez így rendben van és ezt így tudomásul kéne vennem, hogy nem működik.
-
bence1885
aktív tag
válasz
Atikusz #23123 üzenetére
Üdv !
Szintén nálam is ez történt, én 2 HUE Bloom-ot használok és egy HUE Go-t. Valami történhetett, lehet itt a TV frissitette magát már nem emlekszém.
A 2 Bloom tökéletesen megy most is, a Go megadta magát nem követi a TV szinét, akárhányszor próbáltam ujra szinkronizálni a TV-vel, még a Bridge-el is újra tettem, de semmi. Itt is jellemzően csak zöld, kék, piros, meg egy pár szín jelent meg, de nem az Ambilightot követve.
Úgy hogy a Go bement a hálószobába éjjeli lámpának.
-
Alien!
senior tag
válasz
Atikusz #23009 üzenetére
Sokat ad hozzá az élményhez ha hue lámpákat is használsz. Nekem két Hue Bloom van lerakva két oldalra a földre, az világítja meg a falakat. Sokat tol a kontraszton, hiszen sok fény jut a szemedbe, még sötét szobában is, ergo kompenzálja az ips gyengébb feketéjét. A tévé szinkronizálja őket, minimális késése ugyan van a V1 bridgemnek, de nem zavaró.
Havernak raktunk öszze 2 állólámpa + lightstrip kombót, na az már nekem kicsi bazári volt. -
MadMancs
veterán
válasz
Atikusz #23009 üzenetére
Ez a HUE engem is érdekelne. Sok sok videót néztem ezzel kapcsolatban.
, tetszik meg minden, de nem tudom élőben mit advissza. Illetve ahugy nézem ezekhez nagyon speciális lámpatestek kellenek, mert igaz hogy működik a csillárban és az éjjeli lámpában is, de úgy valószínűleg inkább egy disco lenne belőle mint igazi ambilight élmény. Pl honnan tudja tv + bridge hogy melyik eszkiznokntosan hol van és melyiknek milyen színben is kellene világítani épp? Párszor már eljutott kosárig egy start szett, de még nem jutottam el sose rendelésig. Azért 30ezer nem kevés csak úgy a semmire. Mi a minimum követelmény elrendezésben stb? Erről sehol semmi infót nem találtam még. Az össz amit tudok róla hogy tv menüben van ambilight és ambilight + hue menüpont. És videókon marha jól néz ki. -
kchris78
veterán
válasz
Atikusz #22949 üzenetére
Kicsit rákerestem hogy mit tudnak a panelek. Az IPS static 1200:1 kontrasztaránnyal rendelkezik. Szerintem kevés ahhoz hogy HDR tartalmakat nézegessen úgy rajta az ember hogy legyen valami értelme szerintem... A VA ennél jobb szokott lenni, ebben az esetben erre szavaznék.
-
NoMagix
addikt
válasz
Atikusz #22949 üzenetére
Ugyan én csak 55-ös méretről tudok nyilatkozni, de volt itthon VA és most IPS paneles tévé, de a fényerőben nem láttam/látok eltérést! (világos nappaliban)
Nekem a VA feketéje és kontrasztja sokkal meggyőzőbb volt, de a színek mindkét típuson gyönyörűek! Xbox X-hez vettem.
+1 a VA-ra!
Bocs, ha nem tudtam segíteni! -
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest