-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elux
tag
A 6561 nekem tökéletes, sőt kettőt vettem belőle. Szépen megy, és jók a paraméterei is. Az Android is jól megy. Nem villámgyors, de megbízható, és a 4K-s filmeket is szépen viszi külső drive-ról. Sőt két HDD-t kapcsolatam hozzá, és egyidőben veszi a tv műsort, míg a másik meghajtón filmet nézek.
Szép, egyenletes, kontrasztos képe van, felhősödés nem tapasztalható (talán egy hajszálnyi a bal alján, de szinte nem észrevehető. Bátran ajánlom, ki lehet fogni jó áron. -
Greg Vinous
tag
Szia!
Előző TV-nk egy 42"-os LG volt, LG webOS-el szerelve.
Nah azután ez a Tv egy álom. Eleve az 55" az nekem egy régi vágyam volt, többet kb. nem megyek moziba.
Az ambilight, ugyan csak 2 oldalas, de olyan hangulatot varázsol a nappaliba, hogy erősen elgondolkoztam egy alap, 3 izzós HUE szett beszerzésén, hogy azzal kiegészítsem a TV-t.
Az android rendszer nagyon szép, és a webOS után villámgyors. Digi szolgáltatóval használom, így a TV műsorfüzetet tölt be és én egy külső vinyót tettem rá, arra vesz fel adásokat. Hibátlanul teszi, a felvételeket átláthatóan és szépen katalogizálja.
Az adókat szuperül lehet sorrendbe tenni, külön csatorna listákat lehet létrehozni.
A távirányító nagyon ötletes, hogy két oldalas, billentyűzettel, de kellemetlen amikor kissé oldalra döntve szeretnéd nyomkodni a normál oldalát, mert olyankor, úgy veszi, hogy átfordítottad és máshol küldi a jelet, így csak közel síkban, vízszintesen tartva lehet nyomkodni, bármelyik oldaláról is legyen szó.
A kép lélegzetelállító. 4K tartalmakat nézve gyönyörű képe van, a feketéje is egész korrekt, nyilván nem amoled, de nem is kerül annyiba.
Hibák. Sajnos vannak. Kisebb, nagyobb bug-ok előfordulnak, remélem ahogy fejlődik a TV rendszere, úgy fogják ezeket javítani.
A legnagyobb hiba, hogy a DTS hang csúszik a képhez képest, és hiába van benne a késleltetés funkció a TV-n az nem ad elég késleltetést, így a házimozin előbb jön a hang, mint a kép, de ez csak DTS-nél.
Hiba hogy TrueHD hang sávot nem kezel, kidob a menübe, ha ilyen videót indítok el.
Idegesítő hiba, hogy ha felvett tartalmat nézek és leállítom pause-al, vagy pörgetem, akkor MINDIG bekapcsolja az auto feliratot, ami olyan, mint a régi teletext, nagyon gáz. Ilyenkor gyorsmenüben kell mindig kikapcsolni.
Így hirtelen ennyi jutott eszembe, ha még valamire kíváncsi vagy, írj és válaszolok ha tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest