- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
Greg Vinous #31376 üzenetére
Plus 3év gari van??
-
rainman72
nagyúr
válasz
Greg Vinous #31363 üzenetére
[Nézd meg ezt a videot]
Alapból ez lesz a PUS8505-8506 közötti difi is hogy egy keret nélküli házat kapott hála a magasságosnak újra a Philips tv is
Illetve mint más gyártó is elhagyta a vastag keretet.
Irnak itt mindent mint pl: 2.1hdmi,de mivel 60hz a panel konzolhoz nem lesz ideális.
Szóval ez inkább csak egy ráncfelvarott tavalyi model autós nyelven.
Viszont ha megveszed hamarab mint én akkor többet meg tudhatunk róla -
KubanitoS
veterán
válasz
Greg Vinous #31365 üzenetére
így kb olyan panel lesz benne amilyen lesz
Ez így nem igaz, majd jön valami jártasabb fórumtárs és pontosan meg fogja mondani neked melyik modellben milyen panel van. Nem mindegy a tévé mérete sem, olyat már láttam, hogy pl a 49"-es modell az VA volt, az 55"-es meg IPS ugyanabban a modellben. -
KubanitoS
veterán
válasz
Greg Vinous #31363 üzenetére
Utóbbi kérdéshez: ízlés dolga a panel. Én nem vennék VA panelt, mert az csak szemből nézve fogja "kiadni" a megfelelő képminőséget,viszont a technológia miatt nem tud felhősödni sem és a fekete közelebb áll a valódi feketéhez. Én maradnék az IPS kijelzőknél, a képminőséggel gond nincs, a betekintési szöggel szintén, a fekete szín viszont soha nem lesz tökéletes, de ez engem nem zavar, másokat lehet igen.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17379 üzenetére
Igen.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17374 üzenetére
Tv újrahangolása.
-
Kroni1
veterán
válasz
Greg Vinous #17321 üzenetére
Attól még hogy így van, ez tényleg elszomorító gyakorlat a gyártók részéről. Egyetértek veled, tesóm is el volt szomorodva, nem értette miért nem megy gyors pendrive-ról sem a 4k rendesen. Asszem egy ideig előfizettek Netflixen a 4k-s csomagra, ott ment, de azt mondja nem látott különbséget a FHD és 4k közt, ő elkönyvelte, hogy ez parasztvakítás volt. Ahol van létjogosultsága az már amugy is a 60" feletti méret szerintem.
Mondjuk nem értem én sem, tesóméban is 4magos a proci, de valaki irta feljebb, hogy 6os sorozatú tv-n neki jól fut az UHD, tehát nem tudom h akkor most mi van, de ezek szerint sorozaton belül is lehetnek különbségek.
-
anrab
addikt
válasz
Greg Vinous #17321 üzenetére
7-es szériától már a P5 kepjavító rendszert használja.
[link] -
Yocee
aktív tag
válasz
Greg Vinous #17315 üzenetére
"Azt nehezen tudom elfogadni, hogy a 6000-es szériában gyengébb a vas és emiatt nem boldogul a nagy felbontású videókkal."
Akkor nincs mit tenni.
"Tudnátok bármilyen ötlettel szolgálni, mit tehetnék?"
-
TIT
veterán
válasz
Greg Vinous #15887 üzenetére
Pedig a Webos-t,hogy istenítik,hogy az a legjobb.
Valszeg nem gigabites a router vagy ha az akkor a wifije nem 450 vagy 750.
Ne d-linket vegyél hanem tp-linket. -
hedgehog
senior tag
válasz
Greg Vinous #15847 üzenetére
Én használom már évek óta. Korábban egy rapsberry pi-n futott, most az már csak nas, a Kodi pedig a play-ból letöltött igen.
Igazából ha csak letöltött filmek/sorozatok nézésére használod, akkor túl sok addonra nem lesz szükséged, nekem asszem csak a SuperSubtitles és az Opensubtitles van fenn (az első az a feliratok.hu-t használja, de csak sorozatokhoz tud tölteni, a másodiknál meg ugye kérdéses a minőség néha).
Az alapbeállításokkal sem rossz egyébként, de az tény, hogy amíg hozzáadod a tárhelyeket (vagyis ahogy megmondod neki mit hol talál), az talán nem annyira intuitív mint lehetne, de biztos van sok youtube tutorial
Van egyébként itt valahol saját fóruma is, ott olvasgass/kérdezz ha elakadtál (de egyszerűbb kérdésekre írhatsz ide is, csak ne nagyon vigyük túlzásba az off-ot
)
-
hedgehog
senior tag
válasz
Greg Vinous #15844 üzenetére
A hangelcsúszáshoz neked is a Kodi-t tudom javasolni, ott jobban tudod állítani mint a tv saját menüjében.
-
oszy
veterán
válasz
Greg Vinous #15844 üzenetére
A hang csúszását egy külső médialejátszóval tudnod kiküszöbölni. Amúgy is érdemesebb. Én is vettem, pedig nem akartam még egy eszközt. Igaz nekem egy 43PUS6501/12 van.
Nem merem rátenni a legújabb firmware-t, mert itt nem olvasok róla jókat.
Izzóban én is gondolkodom, de még a BF-en sem találtam igazán jó áron színeset.
-
hedgehog
senior tag
válasz
Greg Vinous #15840 üzenetére
Igen, az SMB az a Samba, vagyis a sima Windows megosztásokat azzal éred el.
Viszont tényleg nagyon javaslom, hogy tegyél fel egy Kodi-t, az mindent tud, katalogizálja a filmjeidet, automatikusan letölti a feliratot, van hozzá kiváló távirányító telefonra (de persze a tévé távirányítóját is tudod használni minden funkcióra) stb.
Az FTP támogatás ritkább a lejátszókban, de a routerbe dugott külső vinyókhoz szerintem nem is kell, oda jó az SMB. -
nrbx
tag
válasz
Greg Vinous #15838 üzenetére
Hello, milyenek az elso benyomások a 6412-rol. Kepminoseg, na meg az Android erdekelne. Gyors, stabil nalad, vagy vannak vele problemak?
-
hedgehog
senior tag
válasz
Greg Vinous #15838 üzenetére
Sima fájlböngészéshez Total Commander, X-Explorer... de gondolom videolejátszás vagy képmegjelenítés lenne a cél, szóval inkább azt javaslom, hogy tegyél fel egy Kodi-t.
Ha az nem tetszik, akkor valami normálisabb lejátszót, ami tud SMB/FTP-t, asszem az MX Player ilyen, de majd megnézem otthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged