- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Köszi az infót!
Az a baj, hogy neten nem lehet megrendelni, nincs a listában, lehet ez egy helyi akció az Arénában.
Android milyen rajtuk, fagyások, újraindulások vannak, mennyire lassú a tv csatornaváltás?
igazából az okos része nem érdekel annyira, csak a normál tv-t ne befolyásolja a droid
felhősödés látszik?
Xbox-hoz venném, később érkezne az Xbox X is -
Kroni1
veterán
Igen, nagyon jo vetel volt ez most szerintem is. A magyarra forditás néhol kicsit félrecsuszott a menüben, de azért ki lehet találni mindent, h mit jelent.
A leggyengébb pont sztem a csilivili távirányító, nemcsak kicsik a gombok, de nagyon közel is vannak egymáshoz, semmi ergonómia, ami mégfájóbb úgy, hogy még háttérvilágitás sincs a gombokon.. LG Samu ebben jobb, de a Logitech Harmony 650esemen minden gombnak olyan jellegzetes formája van, hogy csukott szemmel is tökéletes, amögött mindegyik elbújhat.
Amúgy a kódolt adások átlépésére nem megoldás, hogy letiltsd őket a megjelenitett csatornák közül? Vagy ilyet ez a tv nem tud?
-
Kroni1
veterán
Én azt mondanám h nincs. Eddig olvasott vélemények alapján az IPS színhűsége elég jó, de a feketéje nem túl fekete, nekem az LG IPS tv-m felhősödik a széleken kissé. A VA sztem nagyon hasonló, betekintési szögekben egyebekben nincs nagy difi. Az előnye a 120Hz érezhető gyorsabb mozgások esetén, élethűbb képet ad kicsit, elsőre szokatlan is lehet. Meg kéne hallgatni nézni őket élőben.
-
seller007
tag
Szia, amatőr vagyok szerintem ebben a témában.
Eléggé alergiás vagyok arra ha egy menü/telefon nem reszponzív, de ezzel nem volt még gondom. Hát nem egy OLED tv az biztos, de 140k-ért 2 hete 2 év garival ez volt a best buy itt hardvaprón és jófogáson...szerintem.Lagg mentesen viszi a 70gigás 4K filemeket külsőről igen. Hangzás... hát ha ilyen kicsi 20nm es szobában ülsz és nem kell fullra húzni a hangot akkor jól szól... -
ftc
nagyúr
HW frisités volt.
7150 belsejét kicserélték PUS6401/12-re- hivatalos Philips javítás
Android 7 azóta mnden megy
USB3 oldal lett- de HDD-re külső táp nélkül nem elég.
Amit vesztettem a cserével- 2db 2.0-s HDMI(1db 2.0-s berendezésem van nem érint) illetve 16GB memoria helyett csak 8 GB van...nem venni észre semmit ezekből..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest