-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Ma vettem egy 55PUS7805 tv-t és van egy olyan gondom vele, hogy rá van kötve egy medialejátszó box amin Coreelec fut és mikor tv -re kötött médiaboxon valamilyen adást nézek és erről váltok át boxra majd a box távirányítóján megnyomok egy gombot akkor hirtelen visszavált a mediaboxra. Ez mitől lehet szerintetek?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
válasz blakey #31070 üzenetére
A box mindig be van kapcsolva, lehet rosszul fogalmaztam. Tehat ha a tv-n nezem vmelyik csatornat (ez a hdmi2 nalam) es errol atvaltok a boxra (hdmi1) es megnyomom a box tavjan barmelyik gombot ekkor ugye "feleled a box" mert be van kapcsolva a kepernyokimeles, akkor egybol vissza is valt hdmi 2 re.
Update: ha kikapcsolom a boxon a kepernyokimelest akkor eddig ugy tunik nem csinalja ezt.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Bocsánat a banális kérdésért, de ez a Dolby Vision hogy műkődik egy 55PUS7805 -on. A tv érzékel valamit és automatikusan kapcsol be vagy vhol külön be kell kapcsolni?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Udv!
Ujra kerdeznek, ha nem baj. Meg mindig 55PUS7805 temaban. Felesegem panaszkodik, hogy tv csatorna valataskor a hang az egyiknel nagyon hangos mig egy masik csatornara kapcsolva, ugyanez a hangero tul hangos. Nincs erre vmi beallitas h ne kelljen folyamas a hangot le-fel allitgatni csatorna valtasakor?[ Szerkesztve ]
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Pár hónapos 55PUS7805 tévénk ma reggel nem kapcsol be. Alul pirosan villan egyet mikor megnyomom a bekapcs gombot, de utána nem történik semmi. Másnak is volt már ilyen? Mi ilyenkor a teendő?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Udv! Tavaly vettunk egy 55PUS7805 tv-t es a napokban egyre inkabb zavar sotet hatternel a panel sarkainal homalyos fustszeru halvany foltok. Korabban is volt ilyen de most meg mintha erosodott volna es azt vettem eszre h mar nem a filmet figyelem hanem a foltot.
Mediamarktban vettunk gold garancialav, vigyem vissza vagy mit lehet ezzel kezdeni.
Igy nez ki de ez a kep erosen tulzo a rossza fenyviszonyok miatt de azert elegge zavaro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs