Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #34650 üzenetére
Nem egy kategória,de még mindig drágának tartom az oledeket egy magyar keresethez.
Igazság szerint én az IPS 7354-t jobban szerettem mint a VA 8505-t,habár ez nem sokat volt nálam.Tudásban egyforma volt a 2 tv,de az ips nekem jobban adta a színeket.A VA-n viszont látszott a kontraszt diferencia.
Viszont ha utána jön egy oled ezeket jobb elfelejteni.Persze ettől független fogok még tv-t venni,lcd-t is de nem a legalját.
Ami fura volt még próbálgattam,annyira leköt a képminőség,hogy szinte megfeledkezel arról,hogy egy kisebb képátlójú tv-t nézel -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #34262 üzenetére
Kell már egy kis vérfrissítés,a PUS8807 hátha meglépi elfogadható áron az idén 120hz-s panellel
(engem szem.szerint ez a 2.1hdmi mizéria nem érint)
Egy méretet szeretnék kipróbálni belőle.
A Samu-Lg-Philips hármasból még mindig az utóbbi a legjobb ár/érték sztem.
A Samu persze nem rosszabb,de se ambi se DV.Az Lg-t szó nélkül elengedtem max oled. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #34161 üzenetére
Igen a 2 együtt,befejezem ezt a csere-berét.
Mind2 120hz,ambilight,
kici-nagy tv is lesz meg más technologia is.
Játék rész nem érdekel,mégha veszek is gépet,annyira nagyba nem nyomom.
9206-t és is vártam de már letettem róla a kisebb méret oled lesz,lehet kezdésnek egy olcsóbb akár egy 55Oled705 még kapható.(itt egyedül az eARC hiányzik,tennék rá egy TCL 8132-s soundbart test jelleggel.) -
-
bnorci71
addikt
válasz
AxBattler #33973 üzenetére
még kapnak kis időt
a februárban küldött log lehet nem is volt jó, működés közben húztam ki a pendrivot bár egy visszajelzés akkor is illene, hogy ember ezzel semmit nem tudunk kezdeni
a mostanit 21 este küldtem 22 kapták meg, ennél úgy volt minden csinálva ahogy leírták kikapcsol, vár 1 percet, pendrive kihúz, erre kapnak egy hetet, hogy reagáljanak.Nem tudom ha kapok egy másik ugyan ilyen tv-t az jó lesz?
-
bnorci71
addikt
válasz
AxBattler #33873 üzenetére
"...A firmware jelenleg csak alkalmanként érhető el közvetlenül a TV-n...."
pont tegnap csináltam keresést nem talált új FW-t, na meg örülök, hogy most raktam alapra a Tv-t
migabi24 #33874
mindehol panaszkodnak rá -
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #33518 üzenetére
Dizájnosabb már mint az elődök szemből és oldalról is,falon ez se hátrány,főleg ha előtte jársz-kelsz folyamatosan
Fekete tényleg jó, edge létére nem világít be szerencsére,szélesvásznú filmnél látszik viszont hogy a sarkok világosabbak.
Igazából ha ránézek nem tűnik sokkal nagyobbnak mint egy 65"-os tv.
Kikapcsolva nem látszik a keret körbe.
-
F.B.I.
veterán
válasz
AxBattler #33364 üzenetére
Most egyelőre kifogy a keret, ehhez a súlyhoz, nem 10K egy fali állvány.
Eggyel nem vagyok még képben: mennyi nitet tud? Elég lesz HDR mellé, mert ugye főleg Netflix fog menni?
Esetleg lenne más akár 65-ben, ami jobb vétel lehet és nagyobb fényerőt tud, vagy bőven elég lesz? -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #33337 üzenetére
7506
Nem tudom papiron direct led,de ahogy bevilágít felőlem lehetne edge is
Én nem értem hogy nem tudják ezt a backlight bleeding problémát orvosolni,ennyire nehéz lenne
Ha még felhős is,meg van glow mivel ips,legalább bevil.ne lenne.És azt veszem észre hogy évről évre rosszabb a helyzet.
Pofás tv lenne a 7506, külsőre meg képminőségre is,táv és a Saphi is kötelezőt,hibái ellenére is. -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #33335 üzenetére
Nem edge hanem direct.
A 8505-re volt a kérdés?
A 70-s nem volt teljesen homogén de melyik az.Bevilágitàs nem volt.
Vagy az 55PUS7506?
Ott leírtam mi a helyzet,és direct ledes,a 7906 az edge.Minden oldalon van fényszivárgás.
Nem igazán homogén,de még nem láttam full sötétben.Tv adàshoz tökéletes. -
törölt tag
válasz
AxBattler #33109 üzenetére
Ahhhaaaaa értem már! Hát szomorú hogy nem alap mindenhol a flicker free kijelző
Telefonoknál is folyton téma a PWM mentesség, de legalább a gyártó megadná ezeket az adatokat, és nem kéne teszteket bújni. Telefonnál még istenes mert mindenki rájuk van buzulva és valahol csak van egy teszt, tévét viszont nagyon kevesen tesztelnek ilyen mélybehatóan.
-
hunaqua
addikt
-
blakey
titán
válasz
AxBattler #33046 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy milyen rendszer van rajta, egy idő után úgyis megszűnik 1-2 dolog, lásd HBO GO, YouTube, Plex, stb. Szóval egy TV-n elég, ha annyira okos a rendszer, hogy működik.
Az okosítás megoldható egy Stick-el is vagy nagyobb, "komolyabb" eszközökkel. Egyébként a Saphi nem olyan rossz, 2 évvel ezelőtt találkoztam vele, elég kevés app volt elérhető, azóta szerintem megduplázódott, de biztosan több van, mert pl. Plex is elérhető, ami akkor nem volt.
-
temppro
tag
válasz
AxBattler #32967 üzenetére
Sziasztok,
ez 58PUS8506 mennyire ajánlott?
Én is nézelődök mostanában, a méret talán jó lenne.
Nappaliba (nappal világos, habár redőnyökkel tökéletesen sötétíthető), 2,7 méterről, leginkább filmnézésre, de van kevés játék és sok netezés (PC-hez van kötve monitorként is használnám).
Egyelőre a philips 65/706-ot néztem ki, de sajnos nekem még drága, szal ha ez hozná a az OLED minőség 90%-át akkor ezt venném -
Alien!
senior tag
válasz
AxBattler #32499 üzenetére
sztem nem lesz olyan prémium mint a 9206 szóval van remény azért. plusz bízom benne, hogy 100hz miatt nem lesz végre panellottós.
ezt az Imax enhanced dolgot valaki elmagyarázhatná. szóval lesznek olyan tartalmak mondjuk lemezen/Netflixen, amik felismerik a tévét és akkor sokkal szebb lesz tőle minden? Meg végre a 16:9-es tévén teli képernyőn mennek majd a filmek (ahogy amúgy alapból töklogikus lenne)?
-
beeble
csendes tag
-
Kroni1
veterán
válasz
AxBattler #32207 üzenetére
Én após 50pus7304ét teszteltem, nincs ilyen gond, valóban panellottó lehet a hátterben.
8505ből is van itthon 2 méret, azok is hibátlanok. Annyira elég egy ilyen 58" tudása és képe a nappaliba h le is tettem az oled vételről, majd ha az 55" 806 szintű tévék 250k alatt lesznek fixen, talán akkor cserélek a nagyobb fényerős, jobb hdr és a 120hz miatt, de annyira nem hiányoznak.
-
Alien!
senior tag
-
Alien!
senior tag
válasz
AxBattler #32204 üzenetére
a fakó HDR pedig nem a fényerő hiány miatt van, ebben a posztomban 3 lcd tévé (8303/LG nano793, 7304)van összevetve, látszik, hogy a legalsó 7304 mennyire nem képes értelmes képet adni HDR-ben, se szín, se mélység, f*s az egész.
-
sirig
csendes tag
válasz
AxBattler #32112 üzenetére
Mindenhol MVA panelt írnak a 75pus8506-nál.
Nem is értem, hogy lehetséges, hogy leroyclub IPS panellel kapta meg a TV-t.
Ez megszokott dolog a Philipsnél, hogy ugyan abban a szériában, különböző paneltipusokat építenek be? Ha igen, akkor ez nagyon gáz! Tud valaki biztos infót, hogy milyen panelje van a 75pus8506-nak? -
rainman72
nagyúr
válasz
AxBattler #31667 üzenetére
[Én itt venném] az 58PUS8506-t 239.900 és 3év gar.A 70s is 350e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest