- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeroDesignhu
csendes tag
Sziasztok.
Most adtam el a 58pus7505 philipsem. Ez most 1 evig volt meg. Egy natur rv nézőnek ez a szint jó, de amint van szemed es igényed el kell ezt a szintet engedni mert csak a gond van veleA problémák vele:
- Saphi rendszer mukodese egy androidhoz kepest
- hdr szín kezelés katasztrofa( szerintem 1 ev alatt sosem tudtam jol beallitani, inkabb kikapcsoltam mindig mert felidegesitett)
- belathatosaga a szineknek oldalrol tompul sokat.
- Automata hangero szabályzójaAmit imadok azaz ambilight!!!
Ugynezki maradok Philipsnél, kap meg egy utolso eselyt.200k korul meg akarok álni es 58colos kell. Oled kiesett így.
Ezt neztem ki, esetleg van valakinek ilyen vagy van velemenye? 58PUS8505
Mar azon is gondolkoztam h veszek egy Lg t es hazilag megoldom az Ambilightot csak nincs kedvem ezzel most baszakodni.
Nagyon köszi srácok.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest