- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
-
Bl@tty
tag
válasz
temppro #32889 üzenetére
Mint korábban írtam, nálunk sem volt semmi ilyen jellegű probléma a beüzemelés óta (4 hete van meg, 55OLED706/12)
Szerintem csatornaváltás lassúsága meg akkor zavaró, ha egyesével lapozol és úgy "böngészel". Ha az EPG (GUIDE) vagy a gyorslistán keresed, hogy mit néznél, akkor nem hiszem, hogy az az 1-2 másodperc soknak számítana, mire a tuner beáll a csatornára a kiválasztás után. Ez személyes preferencia és megszokás kérdése inkább.
Részemről továbbra is ajánlott a típus.
Szerk.: A minap néztük a Zack Snyder's Justice League filmet, 4K DolbyVision, WiFi+DLNA+Vimu player. Előző nap a felénél hagytuk abba, így tekerni kellett. Minden gond nélkül, gyorsan találta meg a pozíciót... -
bnorci71
addikt
válasz
temppro #32889 üzenetére
a probléma fagyás ki/be kapcsolás nálam van mások nem panaszkodnak.
DE úgy néz ki a fagyás megoldódik 2 hete nem volt. A támogatás a hiba jelzésre mint olvastad rögtön reagált segítenek meg akarják oldani a problémát. Van válaszuk megoldási javaslatuk.
Fórumokon álltalában az ír akinek problémája van akinek működik rendben nem írogat.
Szóval szerintem az én egyedi esetem ne tántorítson el a vásárlástól. Neten berendeled így van 14 napod visszaküldeni bár ennek én nem vagyok híve, de a lehetőség adott.
A csatorna váltás tényleg lassúde csak az a menü a saját lejátszó az hibátlan még nagy állományokkal is beletekerés stb minden megy mint a karikacsapás.
Írtam hétfőn ment a felvétel én elkezdtem nézni megállítás beletekerés simán ment mintha nem is dolgozna háttérben a felvételen
alaves
C1-t 754-t nem láttam, nekem a viszonyítási alap a 12éves Samu Le40C630lehet csinálok egy videót erről.
-
bnorci71
addikt
válasz
temppro #32856 üzenetére
akik mostanában vagy korábban vettek 706-t semmi gondjuk vele, az enyém valami egyedi eset.
fagyás az elmúlt 1 hétben nem volt, 1x nem lehetett egyáltalán bekapcsolni 1x pedig nyomkodtam semmi, de még a led se villogott, majd hopp bekapcsolt
A támogatás viszont maximálisan segítőkész próbálják a problémát kezelni megoldani.
Én ajánlom oprendszer gyors a csatorna váltás ami lassú csak meg a tv-re átváltás tehát a tuner rész lassú kicsit a többi kifogástalan.
Tegnap kicsit izzasztottam ment a felvétel én meg elkezdtem nézni beletekerés visszatekerés minden ment tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged