- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozarjoska
őstag
válasz
lenrok #33798 üzenetére
Igen amúgy a telefon azért felnagyítja. Plussz az ambilight azért sokat dob rajta, úgy tényleg nem lehet látni és szép a fekete. Csak kiváncsi voltam hogy ez mennyire normális.
AxBattler
Átlagos volt a fényerő és rendes uhd tartalomnál nem lehet látni. Az ambilight tényleg nagyon jó, telejesen fekete lesz és homogén.Mindenki
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor először bekapcsoltam a tvt akkor ha csak annyit mondtam a google segédnek hogy "direct one", már nyitotta is meg az appot. Aztán jött egy frisstés és bármit mondok neki most már csak youtubeon keres. Ez normális vagy valami el lett állítva? -
bozarjoska
őstag
Akkor azt mondjátok ebben: [link] tuti VA panel van? Mert most jó áron van szerintem és a 75"-ba azt mondták hogy nem biztos hogy VA a panel.
-
bozarjoska
őstag
Jó reggelt Mindenkinek!
Szerintetek a [75PUS8506/12] tv megéri ennyiért vagy esetleg tudtok egy jobb ajánlatot?
Igazból csak tv meg filmezésre lenne használva.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Metal topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest