- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
-
chris-v
senior tag
válasz
Alien! #36343 üzenetére
Feltettem a frissítést.
Látható változás nem igen van. Menü és kinézet ugyan olyan. Minden ugyan ott van ugyan úgy.
Nekem egy kicsit döcögősebbnek tűnik a menü kezelés mint előtte. Nem mondom hogy lassú lett, de nem olyan gyors mint volt az biztos.
A képminőségen nem veszek észre változást, viszont az ambilight mintha jobban színkövető lenne mint előtte volt és erősebb. Pedig nem húztam rajta se most se előtte.
Ennyi így hirtelen -
chris-v
senior tag
válasz
Alien! #36351 üzenetére
Letölteni nem töltök csak sima vagy DV verziót. A baj az Amazon Prime-on a videókkal van, mert ott csak HDR van. Az appon belül nem lehet felbontást állítani, de persze ha amazon firestick lenne, akkor ott lehetne. Szóval az opció megvan, csak a tv-re letölthető appban nincs.
Majd megnézem kodin belül van más appon keresztül lehet-e állítani az amazont. -
Hmmm1
aktív tag
válasz
Alien! #36259 üzenetére
Ja erről is tudok, beszéltünk már róla persze: d de akkor meg azt mondom hogy erre kellene reagálni a gyártóknak, nem kicsit, hanem nagyon : d
Nem lehet valahogy olyat kifejelszteni, amivel a válaszidő növelhető?: Dvagy nagyon hülyeség, vagy szoftveresen/algoritmussal megoldható kéne hogy legyen, ha már teszem azt egy nyamvadt Ultra Resolution fícsör kurvajól és kurvaokosan elemzi a képet, minden vonalat, elemet és szinte láthatatlanul dolgozik. Annyi mindent meg tudnak csinálni és kitalálni, ez így nem menne?: D
Mi van ha nem extra képpontokat meg ilyen hülyeségek akarunk berakni, hanem azt mondjuk, hogy ha 20-30%-al jobb a stuttermentesség felé közeledő élmény egy LEDtv-nél, csak mondok valamit, akkor nem megérné itt is lefokozni ezt, hogy legalább azt a szintet megüssük és azt beleimplementálni mondjuk egy Filmmaker módba, hogy a panel akkor úgy viselkedjen, legyen egy kicsit "buta"?: D
Érted, mondunk valamit hogy hát rövid válaszidő.. de akkor nem arra kéne kitalálni valamit? -
Hebehebe
tag
válasz
Alien! #36174 üzenetére
Hát ez szomorú, pedig itt a fórumot visszanéztem sokáig csak én szívok ilyennel, mindenki elégedett a tv-kkel, Oled-et nem akartam venni 500k+ért de ha csak az ad normális képet akkor kénytelen leszek. Bár még ezt is láttam itt fórumon és jók a visszajelzések 58PUS8507/12 de ha ahogy mondtad ez is lehet zsákbamacska?
-
Hebehebe
tag
válasz
Alien! #36172 üzenetére
És látod ezek a buzik csak ezt hajtogatják hogy állítsam be a színeket (ezt vagy 3x is leírták a hónapja folyó levelezésben), de hogy pontosan mire v hogy azt már nem írják, szóval érdekes technical support, ők képviselik a márkát, de segíteni nem tudnak/akarnak. MM-el futok még egy kört, elvilreg 0,5 év szavatosság van a tvre ez rájuk tartozik, ha ott se jutok semmire, letesztelem a mm gold garanciát, elvileg törésre, balesetre is fizet a tv eredeti árát, véletlen lelöki a gyerek azt betört. És veszek valami másikat ráfizetéssel. És az a szomorú hogy vásárlóként te nem a király vagy hanem a balek aki kifizette a pénzt és csinálj amit akarsz.
-
-
stefi68
addikt
válasz
Alien! #35371 üzenetére
Szia!
Én is mostanában Vimut használok pont az említett nagyítás miatt.
Le is fordítottam az appot de még nem küldtem el a fejlesztőnek....
Ezt az "egy gombra pont kényelmeset nagyít", hogyan kell érteni?
Button Mapperrel rámókoltad valahogy az egyik távirányító gombra ezt a funkciót?
Hogyan? -
Hebehebe
tag
válasz
Alien! #35367 üzenetére
Vimu nem nyerte el a tetszésem, LG webos-ről jöttem android tv-re hát azokra amikre használnám eddig alkalmatlan
De lehet ez már nem a tv hanem inkább a sw hibája, csak akinek nincs kedve sokat vakarózni csak bekapcsol és néz annak nem ez a tv való :/ Meg ez az egész android tv valahogy nem komfort. (de ez megint csak az én személyes tapasztalatom) Vagy vesz hozzá valami házimozit bízva benne hogy azon nem kell szüttyögniLG-n istenes volt a lejátszó, serviio-n dnla és a beépített lejátszó vitte, és még tekerni is lehetett benne (belebökve a magic remote-al ahova akartad), ezekben a mostani lejátszókban
meg 32Xes tekerés van aztán nyomd amíg meg nem unod..
De ez már nagyon nem ide való gondolat -
-
Hebehebe
tag
válasz
Alien! #35349 üzenetére
Kb, de keresek valami videót, az emberek bőrszíne narancssárga és vilgágosbarna között változik mikor milyen világos van a filmben, ha világos a kép szépek a színek, még a bőrszín is majdnem ok, de pl szobában v pince stb sötét/ebb helyenek vannak az emberek egyik színbeállítással se mondanám bőrszínnek
csinálok videót és felteszem
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Alien! #35341 üzenetére
Hát akkor ez így kényelmetlen. Persze úgy működhetne, h a controlt engedélyezve hagyva mindig lekapcsolni az erősítőt amikor nem kell, de az sem lenne kényelmes. A cél az, h
- ne kapcsoljon be az erősítő magától fölöslegesen a TV-vel együtt
- amikor viszont kell, az erősítőt bekapcsolva azon rögtön legyen hang, a TV-t már csak némítani kelljen
Ez pedig tökéletesen teljesül az optikai kimenettel, hiszen ott nem érzékeli a TV, van-e rákötve vmi, az a kimenet mindig aktív. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Alien! #35330 üzenetére
De, pontosan ezt veszi észre a TV, h nem tudja bekapcsolni az erősítőt, ezért a HDMI ARC nem fog menni. Félig A osztályú végfokok vannak az erősítőben, nálam fölösleges 80-90W-ot rádobni egy normál TV-zéshez. Mondjuk egy digitális végfokú, kisfogyasztású erősítőnél mindegy lenne.
-
dropi
senior tag
válasz
Alien! #34959 üzenetére
Degeczi: Köszi, mivel sárga volt a kis plusz, ezért a sárga funkcióbillentyűvel próbálkoztam
Alien!: Köszi. Az LG az vállalhatatlan, a B1-et azért is adtam el, mert féltem, hogy azt a borzasztóan idegesítő légegeres távirányítót belevágom a tévébe hamarosan, plusz a rendszerben is keresgéltem állandóan mindent. A Hisense már lényegesen jobb volt, de ott meg a támogatottsággal van a baj. Ráadásul a Chromecast sztem felbecsülhetetlen előny mindkettővel szemben (tudom, hogy helyettesíthető box-szal, vagy stick-kel).
Más...
Valaki próbálta már az Xbox Cloud gaminget ezen a tévén? -
MrRL19
senior tag
válasz
Alien! #34870 üzenetére
Sajnos részletre hozom ki főleg így ,hogy történt ez a váratlan baleset...
ezért keresek Euronics,de köszönöm tippet.
Tcl jónak tűnik ,viszont nincs is más most választék Philips-ben szóval úgy néz ki ő lesz.
(Ambi amit nagyon megszoktunk/hianyolni fogunk ,adott egy + nappalinak) -
Degeczi
nagyúr
válasz
Alien! #34822 üzenetére
Ez is fontos tényező, jól jelzi az átgondolatlanságot, az öncélú, nem praktikus designt.
Lehet ugyan mondani, h létezik még rosszabb is (biztosan) de ez nem vigasztal, ha a jóhoz voltál szokva.Csak viszonyításként itt egy 12 (!) évvel ezelőtti (de már akkor sem volt újdonság, szerintem lehetne még régebbieknél is megtalálni ugyanezt) Panasonic plazma távvezérlője szépen elkülönülő, odanézés nélkül is rögtön megtalálható gombokkal:
Ehhez képest egy tavalyi Pana távja szinte tökugyanaz!
De miért is változtatnának azon, ami bevált, logikus, jól használható?
Ez nagyon hiányzik a kínaiakból egyelőre. -
zsozsa74
őstag
válasz
Alien! #34820 üzenetére
De az a durva, hogy ezt adták az akkori zászlóshajó OLED-hez is... Nem hittem el, hogy pontosan rá kell irányítani a tévén arra az egy pontra, ahol érzékeli a jelet. Pedig úgy volt. Ha a macska odafeküdt a vevő elé, márpedig nyilván odafeküdt, akkor lehetett macskát hajkurászni, hogy tudjam kapcsolgatni a tévét. Háttérvilágítás nuku, nyomáspont iszonyat, nagy darab, nehéz, 3 év után kopott róla a borítás. A nagy truváj a hátjulján lévő fullos billentyűzet volt. Tán egyszer próbálkoztam vele, aztán soha többet.
Egyedül a dedikált Netflix gombot szerettem benne. Meg, hogy fegyverként is jó lett volna betörő ellen.
-
bnorci71
addikt
válasz
Alien! #34752 üzenetére
Értem én ezt is, de nézd a windows-t millió eszközből állítod össze a rendszered és mégis megy, mikor láttál utoljára kékhalált? W95-n talán vagy W98-on? Itt meg van egy oprendszer készen az alá kel befaragni a saját vasat ez megugorhatatlan feladat?
Az új Fw-t látta már valaki a Philips oldalán. Mert érdekes az előző tv már azzal jött vissza a szervizből ezen meg még a .203 van
-
bnorci71
addikt
válasz
Alien! #34735 üzenetére
ne máááá most komolyan vegyem ki a CI kártyát mert az Android lezárja a hangot és nem lehet visszaállítani.
Értelek, hogy a hibát és megoldást keresnéd és segíteni akarsz3 hónapon keresztül csináltam, köszönöm elég volt én egy működő normális tévét szeretnék és nem tesztelni és a hiba forrását keresni. Illetve tesztelek én megfelelő díjazás ellenében csak ezért a készülékért én fizettem a kasszánál.
Ja legutóbb amikor azt mondta a tévé az még az első voltbár mondhatjuk másodiknak is hizs új alaplap volt bene, hogy nincs jel -pedig de volt- még CI kártya se volt benne és a beüzemelés utáni második bekapcsolás volt.
Én is azt gondolom 2 tévé nem lehet szar, de mint látod mégis
ez pl az előző nagy összeomlásarainman72
nem ARC hanggal van gond a tévé maga nem ad hangot semmi azaz semmi nincs csatlakoztatva a tévéhez se HDMI se Optika semmi tápkábel CI kárty antenna ennyi. Még rendesen be se állítottam égen földön a kedvenceket raktam össze telepítve sincs semmi az androidra. -
allein
addikt
-
RVR400
veterán
válasz
Alien! #34655 üzenetére
2000 környékén a nem túl extra telefonok árai is elérték kéthavi nem minimálbéres fizetés összegét, szóval fajlagosan nem drágák a mobilok sem. Sőt, régen a tévékészülékeket sem 2-5 évre vették, hanem 15 évre, és azoknak az árai is fajlagosan nagyobbak voltak. Egyszerűen csak más világot élünk, más dolgok fontosak.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Alien! #34655 üzenetére
Mobil meg a másik ami krva drága hobbi,inkább hagyjuk.
Arra nem tudnának rábeszélni.
Mind2 sok embernek elérhetetlen kategória,maradjunk annyiba,vagyis itt vidéken ez látszik.
A másik meg hogy az se tudják mi az hogy oled tv.
Az viszont nem lehetetlen,hogy 2 év mulva én is cserélem,ahogy a telókat(olcsobb,100zres kat.)ahogy lejár a hűségidő.
Idő kell tényleg kitapasztalni,sztem hónapok,de ráérek
Nem egy 200ezres led tv amire 2 nap után véleményt lehet mondani. -
rainman72
nagyúr
válasz
Alien! #34346 üzenetére
Am meg kiváncsi lennék a mini ledre is
Felhasználási szokás alapján(sokat megy a tv úgy hogy nem is nagyon nézem)jobb lenne talán.Nem tudom eldönteni mennyire kiforrott a dolog Philipséknél.
Jelenleg a 65PML9506 ára 500e,és csökken,a 75s-é nem akar
A mini leden a fekete nem lesz oled szintű de ahogy olvasom a fehér meg jobb lesz?? -
alaves
addikt
válasz
Alien! #34243 üzenetére
Nem csak a betöltési elemek, de gyakorlatilag minden 'visszamaradt' a kijelzőn. Tipp: hibás kijelző, vagy alaplapi vezérlés miatt nem működik a 4 üzemóránkénti kompenzációs ciklus.
Elképzelhető hogy csak 'image retention' állapotban van, áramtalanítás vagy alapértékekre visszaállítás segíthet. -
redhunter
senior tag
válasz
Alien! #34144 üzenetére
A reddit tele van ugyanilyen problémékkal ,csak megoldás nincs.Gondolom v.mi olyan kódolást vagy audiokodeket használnak amit a nem hdmi erősitők nem tudnak kezelni.Mondjuk ez elég szégyen rájuk nézve ,mert mindenki más megtudja oldani. [link] V.ki azt irta az egyik külföldi fórumon hogy v.mi hasonlóval esetleg meglehet próbálni.
-
rainman72
nagyúr
-
rainman72
nagyúr
-
hitman,
őstag
válasz
Alien! #33681 üzenetére
Köszönöm szépen!
A kodit próbáltam ki első nekifutásra és úgy látom jó lett a sebesség, a gyári lejátszó kezelése nekem jobban fekszik, de ennél az adott filmnél jobb a kodi sebessége, tesztelgetem tovább majd más filmekkel is ahol nem látom tökéletesnek a gyári lejátszót.
Még egyszer köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
alaves
addikt
válasz
Alien! #33681 üzenetére
Azt tapasztaltam az OLED754-en és a C1-en is (illetve régebben a B7-en is), hogy 'csutkára' húzott (vagy ahhoz közeli) interpolációnál a gyors jeleneteknél bizony időnkénti (pár másodpercenként) mikro-akadások keletkeznek (artifact-okról nem is beszélve). A jelenlegi TV hardverek korlátozottak már a költségek miatt is. Egy max-os PC-n (RTX3080, i9, stb) a madVR talán simára tudja hozni, de az sem biztos.
-
Kisszaboo
junior tag
-
rainman72
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest