-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
zsozsa74 #34821 üzenetére
3 évet bírt a borítás?!? Nekem 6 hónap után már foltos volt, aztán kezdett "lehámlani".
A hátoldali bill viszont nem volt rossz, azt többször használtam illetve használom. Amúgy máig simán mellé tudok nyomni, 3 év alatt sem sikerült megszokni a nyomáspontot...
De az egészbe az a leggázabb, hogy a 2 Philips tévénk közt van 2 év különbség gyártásban, és ezalatt a távokon az összes gomb áthelyeződött pont ellentétes oldalra. Nem tudom ki tervezi, de kijárna neki egy saller.
-
válasz
zsozsa74 #34816 üzenetére
Igen, ez az egyik oka. Egyébként én nem találtam rajta olyan pozíciót mint te.
A másik oka a lapos felület, számtalanszor félrenyomok és pl. a lefelé gomb helyett a home-ot nyomom és már ki is ugrott az adott steamingből, mászhatok vissza. Ez amit linkeltem baromi jó lett volna minden tekintetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest