- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- Miniatűr X8-cal készül az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabir
aktív tag
Sajnálatos, hogy nem vált be, de amiket felsoroltál, azok tények és való igazak.
Ha lenne tökéletes TV ,mindenki olyat venne.
Lehet, egy magasabb szériással elégedettebb lettél volna(de azok sajnos jócskán drágábbak is) Jók a többi márka készülékei is, szinte csak az Ambilight, amit nem kapni máshol és nélkülözni kell, aki nem ilyet választ..(mi viszont együtt élünk a lassú menüvel és sovány smart szolgáltatásokkal )[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
Szia!
Ne haragudj, de a problémák nagy része nálad lesz vagy inkább tőled származik. Pl. érdemes lett volna SW frissítéssel kezdeni. Nekem is egy 47PFH6309 van:
- EPG rendben, a csatorna lista valóban lassan jön be
- DLNA-t nem próbáltam
- böngészővel semmi gond, Index-től 1x sem fagyott le.
- Youtube: távval valóban nehézkesebb kezelni de azt nem lehet mondani, hogy lassú. Telefonnal minden gond nélkül működik. Én csak így használom.
- Képminőség: tapasztalatom szerint a Philips TV-k képminősége azonos kategórián belül legalább olyan mint az LG vagy a Samué de inkább jobb. Haver LG asszem 620 vagy 650-én a T-s STB adás SD-ben botrány (de a HD sem jobb mint a Philips). Ehhez képest a 6309-em képe egy külön kategória. A 3D szintén jobb.
A képbeállításokról fentebb írtam. Ha ennyiből sem sikerült megtalálnod a megfelelőt akkor szerintem az nem a TV hibálya.- Hang: egy kicsit valóban lehetne jobb is. Az előző 4 éves Philips-em 2x20W-os volt, ehhez képest a 2x10 valóban rosszabb de szerintem még így is jobb mint a LCD TV-k nagy átlaga. Itt is van több beállítási lehetőség, gondolom ezt sem sikerült rendesen végigpróbálnod.
Nekem ezek a beállítások jöttek be, van mély is és a beszédhang is rendben érthető:
- Egyéni
- Mély: 8
- Magas: 6
- Surround: Incedible
- Auto Surround: KiJavított
- Aut. hangerő: Be
- Clear Sound: BeÖsszességében persze vannak hibái. A menü tényleg lehetne gyorsabb de én úgy vagyok vele, hogy a menüben úgy sem mindig turkál az ember ha már beállítottad a TV-t.
A képminőség nagyon rendben van és kárpótól mindenért. Én összehasonlítva LG-vel, Samsung-al a képminőség miatt vettem újra Philips-et.[ Szerkesztve ]
Poco F5, Philips 55PUS8303, Philips 58PUS8535
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest