- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
macii97
senior tag
válasz
t_vilmos #7871 üzenetére
Nincs a falon, kb. 25 cm a távolság, de így is nagyon patent az ambi. A feketék szép mélyek, a fehérek is elég erősek, ugye mostanában nem sok a napfény, de szerintem teljesen elég a fényerő.
Ne haragudj, nem akartam lehúzni a 2 másik márkát, a véleményemet mondtam el róluk. Lehet ám, hogy pont kifogtuk a gagyibb típusokat. A 3 tv közel egy árban volt, továbbra is tartom, hogy hangban, képben, felépítésben a Philips a nyerő nekem. Mondom ezt úgy, hogy még sosem volt Philips tv-m, de lesz még!
-
macii97
senior tag
válasz
t_vilmos #7867 üzenetére
A kép elképesztően szép, komolyan mondom. Most sem döntenék másképp, simán megéri szerintem. De cirka 200 lepedőért mást vártam. Szoftveres dolog biztos, mert pl a smart ablak teljesen gyorsan bejön, akkor van baj, ha gyorsan akarsz csatornát váltani a p+ gombbal és bejön felülről egy sor, ahol listázza a csatornákat, vagyis csak listázná, mer laggol mint az állat. Én meg nyomkodom vakon a gombot, hátha.
de továbbra is áll, hogy a képe klasszisokkal jobb mint az itthoni samsung(tavalyi modell, full hd 3d de nem smart), és az ambilight is nagyon frankó! Nappaliban van, nagy felületet be tud világítani, feles ambi-fényerővel is elég erős. Filmnézést HDDvel próbáltam, 3D HOU videókkal, a passzív miatt ettől nagyobb felbontás nem érhető el, tökéletes így is a kép. Néha olyan, mint egy festmény. Remekül beállítható. Csak optimalizálnának picit az istenért
(((( más márkákról nem tudok nyilatkozni, havernak LG van, olyan képpel, hogy nem hiszem el, hogy nem sül le a pofájuk. SD adást ne akarj nézni, pixelhalmaz, HD egy fokkal jobb, piros hullámzik mint az állat, a filmek egész jók. Samsung paneljei felhősödnek, a kép sötétebb részeken mosódik. Inkább legyen lassú, mégiscsak egy TV!!
-
anrab
addikt
válasz
t_vilmos #7775 üzenetére
könnyű egyszerű szemüveg, nem fáj tőle a fejed, nincs szellemkép vagy hogy hívják az aktívnál ezt a jelenséget. akkora élménybeli külömbség nincs is a két megjelenítés között. én fél méterről sem látom a csíkozódást amit állandóan felhoznak ellene. nekem egy 200 Hz-es panelem van, ami 400-en megy. nem tudni milyen hatással van rád vagy a gyerekre az aktív és így beruházni egy nagyobb összeget rizikós.
hát nagyjából ennyi. de ezek az érvek, ellenérvek mindig is ütik egymást és nem tudnak dűlőre jutni vele.semmi gond a kétoldalas ambival. viszont azt tartsd észbe hogy kis tv-nél nem adja azt az élményt, hatást mint a nagyobbaknál.
csak azért írtam mert nem tudom mekkorát vásárolsz. -
lorinser
senior tag
válasz
t_vilmos #7739 üzenetére
A képminőséggel elégedett vagyok, bár az időt rá kell szánni a megfelelő beállítások elvégézésre. Több beállítást kipróbáltam mire a mostani kialakult, szerintem sikerült szépre belőni.
Negatívumként elmondhatom, hogy a menü valamennyivel tényleg lehetne gyorsabb is (bár a 12.01-i új FW-vel mint ha javult volna). De nálam a képminőség a legfontosabb abban szerintem ez a TV nagyon jó. A 6609 szerintem még ennél is jobb lehet egy kicsit.A Philips jel világít, a fényereje több fokozatban állítható de akár ki is lehet kapcsolni. Én a legkisebb fokozaton hagytam, nekem bejön, hogy egy kicsit világít.
-
TIT
veterán
válasz
t_vilmos #7725 üzenetére
A 6609 valamivel biztos jobb(lehet,hogy több Hz-es)de én inkább kisebbet vennék annyiért és nagyobb szériát.
6509-en 16:9 és 4:3 van,írja a képkitöltést de igazából nem sokat számít.6 éves tv-m többet tud.
Az 1 dolog,hogy ha ráerőszakolják az emberre a digitálist,akkor már 16:9-be kéne sugározni.
t_Vilmos: Csak a cinema de az horror árban van ill.volt.
Kijött az új fw viszont az ambi hibát(állandóan bekapcsol)nem javították pedig sokan panaszkodtak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- OLCSÓ MONITOROK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest