Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baggio04
aktív tag
Sziasztok!
Van itt pus7805 tulaj?
Véleményetekre lennék kíváncsi, mert ilyet szeretnék vásárolni 50-es méretben. Néznék rajta focit, forma1-et, de főképp sok sorozat és film számítógépről. Okos részének szerintem a youtube-ot használnám így kapásból. Számítógéppel kötném össze második megjelenítőnek és onnan játsznám le a tartalmakat amikor épp nem kábel adás menne rajta.
Üdv -
Bogyi007
veterán
válasz
Directors
üzenetére
A ChanSort program Pc-n lesz a te barátod ehhez.
Itteni fórumos berkekben a Saphi rendszert álltalában nem dícsérjük, de én most kivételt teszek az egyik programjával, pontosabban kettővel. A Youtube megújult benne és azt kellemes használni.
A másik program ami kellemes csalódás és most már két órája böngészek benne az a Deezer. Én eddig csak a Spotify-t ismertem, de ma ebbe a programba is beleástam magam. És megmondom őszintén, kellemesen csalódtam. A kezdő beállításokat érdemes pl mobilos aplikációban beállítani ( így például 1 hónap ingyenes Premium előfizetés is jár) de aztán már a tévéből is jól lehet használni.
Ez a program lenne a kiemelendő példa a többi applikáció gyártó felé, hogy a Saphira is lehet IGENIS jól megírni és használni applikációkat. -
Directors
senior tag
Sziasztok!
A 58PUS7505 TV-n be tudtam állítani a kedvenc csatornáim listáját. Valahogy ezeket sorba lehet rakni hogy hová melyik kerüljön ?
-
ghorinka86
csendes tag
Nekem most éppen a YT videókat sz@rik lejátszani. Fekete képernyő és ennyi. Restart is volt már...8545
Update: alkalmazás adatok törlése után helyreállt
-
juvegamer
tag
Köszönöm a válaszokat
-
alaves
addikt
válasz
juvegamer
üzenetére
1. Táv.ir bekapcs ---> táv.ir kikapcs ---> táv.ir bekapcs ---> TV hát.kapcs-val kikapcs ---> áram dugó kihúz ---> USB és HDMI mindent kihúz és 2 percet vár aztán visszadug ---> TV hát.kapcs-val bekapcs
2. Ha nincs eredmény: TV teljes újrahangolás opció
3. Ha nincs eredmény: fw frissítés -
juvegamer
tag
Üdv!
43PUS7303/12 tévém van, ma reggel magától kétszer is kikapcsolt és újraindult, mire gyanakodjak? Haldoklik vagy csak vmi szoftveres probléma? Még nem frissítettem a szoftverét amióta megvettem mert jó volt. Bár nem hinném hogy ez lenne a gond. Mondjuk ha a 2 éves tévé ilyen hamar besz@rik akkor többet nem veszek Philipset.
Előre is kösz. -
Directors
senior tag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Szuper köszönöm.
Jó lett. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Directors
üzenetére
Szia! PUS6704-en, szintén SAPHI. Remélem segít:
Beállítások-Csatornák-Antenna/kábel beállítása-Csatornák keresése-Teljes újratelepítés-Magyarország-Kábel (DVB-C)-Egyéb-Csak digitális csatornák-
és itt jön a lényeg: Beállítások
-Frekvenciakeresés - Teljes
-Szabad/kódolt - Szabad+kódolt
Vissza lépés és csak ezután nyomsz a Kezdés-re -
Directors
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Philips 58PUS7505/12 TV-t.
PR telecomos tv szolgáltatásunk van. Csináltam egy rendszerfrissítést.
Aztán az Antenna/kábel beállításnál megcsináltam a csatornák keresését. Analóg/digitális.A probléma pedig az hogy alig talál meg pár csatornát. Digitálisnál 4-et ír, analógnál pedig 14-et.
Nem tudom mi lehet a probléma. Az elődjénél minden rendben volt. Meg a lakás többi TV-jénél is minden okés.
Nincs semmi féle beltéri. Csak a padláson van egy koax elosztó.Szerintetek mi lehet a probléma ? Kábel TV hiba, vagy TV ?
-
Kroni1
veterán
válasz
chris-v
üzenetére
Ez a te véleményed, de sokaknak meg más. Azt tudod, hogy pl. Steve Jobs, Bill Gates és rengeteg szilicium völgyi szülő nem ad/adott ilyen eszközt a 14 év alatti saját gyerekeinek?! Attól hogy ezeket a rém egyszerü, felhasználóbarát kütyüket csak később tanulják meg kezelni egyaltalán nem lesznek tech analfabéták, és nem lesznek semmiben sem lemaradva, sőt! Az meg hogy megtanulja majd kezelni később azt amire egy kisgyerek is képes nem egy nagy ördöngősség, egyrészt már (sajnos) az iskoláskor elején elkerülhetetlen lesz, másrészt ha most a 60+ korosztály nagyrésze is meg tudta tanulni akkor egy kisiskolásnak pite dolog. Ezt amúgy nem én mondom, hanem a témában jártas szakértők véleménye. Persze lehet a gyerekünkből 12 éves korára programozót is csinálni, (vagy nem) de én inkább rendes gyerekkort szeretnék az enyéimnek.
Ajánlom figyelmébe annak aki még nem látta a social dilemma című netflix dokumentumfilmet, amiből többek közt az is kiderül hogy az ezidáig kb stagnáló adatokhoz képest az okoseszközök ~2011 körül kezdődő iszonyatos terjedésével elkezdett brutálisan nőni (föleg a 10-14 éves) gyerekek körében a depresszió és az öngyilkosság...
-
greenkris
csendes tag
ez a téma megérne egy külön fórumot :)
Köszi a tanacsokat :) -
chris-v
senior tag
válasz
Alien!
üzenetére
Ha szabad kicsit offolnom a témához, nem elvenni kell tőle, hanem megtanítani, hogy mit csináljon vele.
Bár még kis "bolondok" szóval nem értenek meg mindent, de én inkább annak vagyok a híve, hogy nyomkodjon, forgasson amit lehet, és megtanítom majd mit hogy, mint elvenni és a végén lesz egy újabb technikai analfabéta.
Amúgy meg mindig az kell amit nem kaphat meg, szóval ha megkapja, már nem kell és nem lesz érdekes
Persze a tv azért legyen inkább nem elérhető magasságba, hisz az nem arra van, hogy tenyérrel nyomkodják, vagy valamelyik kis játékot belecsapkodják

-
greenkris
csendes tag
válasz
rainman72
üzenetére
sajnos nem tudtuk nem megmutatni, illetve azt nem gondoltuk hogy az hogy apa nyomkod valami kis dobozkát annyira fog neki tetszteni...bár ott kezdett gyanús lenni mikor mindent kezdett forgatni és mérgelődőtt rajta...
(a mobilom ha megfodítod akkor unlockol...vagyis unlockolt eddig a pontig, azóta nem...lassan az újlenyomat scannert is ki kell kapcsoljam rajta mert villog ha hozzáér és ez is tetszik neki)
-
rainman72
nagyúr
-
greenkris
csendes tag
válasz
Dsalacy0525
üzenetére
ilyenre számíthatok egy 49pus7503-nál vagy egy 50pus7304-nél is ami fali konzolra lesz szerelve?
-
törölt tag
válasz
Dsalacy0525
üzenetére
Hát érdemes például úgy beállítani, hogy ne a fal felé nézzen a képernyő.
-
Dsalacy0525
csendes tag
Tudtok nekem adni jó beállításokat 65PUS7805-re?
-
Kroni1
veterán
válasz
Petibaba46
üzenetére
Ambilight jó nagy fényerőre, max telítettséggel, Képet meg rendesen beállítani, hogy ne legyen túl világos és szinte nem is fog feltűnni! Én a Dinamikus kontrasztot is kikapcsoltam, most sokkal jobb, idegesített hogy magától változik a fényerő akár egy jeleneten belül is..
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Petibaba46
üzenetére
Sötétben készült a kép, fekete háttérrel, amit a telefon még felerősít. Nálam a nappaliban van, ahol többnyire tévéadás megy és semmi nem látszik ebből. A pakliba benne van, hogy rosszabb is lehet a következő.
-
Petibaba46
csendes tag
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy feliratot hogyan tudok megnyitni? Nem látja a pendriveon a mappában a tv, pedig még a neve is ugyanaz.
-
Petibaba46
csendes tag
válasz
Dsalacy0525
üzenetére
Te jó isten. Akkor az egy darab pöttyömmel befoghatom úgy látom...
-
Petibaba46
csendes tag
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Fú ez a 3 óriás folt elég pusztító. Nem merem cserélni mert 1. irtózatos macera, 2. mivan, ha az egy pöttyömből több lesz...
-
Petibaba46
csendes tag
kisbalazs83: Fú ez a 3 óriás folt elég pusztító. Nem merem cserélni mert 1. irtózatos macera, 2. mivan, ha az egy pöttyömből több lesz...
-
Alien!
senior tag
válasz
Petibaba46
üzenetére
érdekes ez a bevilágítás, anno amikor a 7304-et először megláttam akkor katasztrófa volt, de eltelt egy kis idő és mitha kirúgta volna magát, mostanában sokkal szebbé vált. 8303-nál ugyanez a helyzet sőt ott teljesen eltűnt... Természetesen az ambilight is sokat tud segíteni ezeken a probémákon.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Petibaba46
üzenetére
Mindegyiknél lesz valahol, valamilyen mértékben. Ha zavar, akkor cseréltesd. Egyszer olvastam, hogy a hátlapon a bevilágítás mögött lévő csavaron lazítva javúlhat. Én nem próbáltam ki. A fotó nem ad reális képet, mert fel is nagyíthatja azt, ami normál tévézésnél alig látszik. Nálam ilyen: [kép]
Kontrasztból vegyél vissza 60-50 körülre.
Beállításaim: 55PUS6704 IPS panel beállítások -
Kroni1
veterán
válasz
Petibaba46
üzenetére
Nekem LG-n ennél sokkal nagyobbak vannak, bár tudom ez nem nyugtat meg. El is állhatsz, cserét is kérhetsz szerintem, de kérdés h mit kapsz helyette.. Van aki a 3. csere után feladta, mert mindegyiken volt valami. Sajnos ilyen előfordulhat, meg viszonylag hibátlan is. Nekem a nanoledes 8-as sorozatún is látszik fent némi bevilágítás pár helyen, igaz nem ennyire.
-
Petibaba46
csendes tag
Fél év szenvedés után lecsaptam végre egy jóféle MM akcióban egy PHILIPS 55PUS6704-re. Most csomagoltam ki és keltettem életre, de majdnem hanyatt estem mikor megláttam ezt. A bal felső részen a saroktól 10 centire egy olyan bevilágítás amit nem lehet nem észrevenni, lehetetlen figyelmen kívül hagyni, mindenhonnan odavonzza a szemem, megőrülök tőle. Konkrétan egy hófehér fény világít egyedül a sötétben. Sehol máshol nincs, a kép jó. Ez normális? Ez hiba? Szenvedjek a visszaküldéssel, vagy minden ilyen szar 140 körüli ársávban?
http://kepkezelo.com/images/nnqxidjul3yg2yhl6zza.jpg
http://kepkezelo.com/images/3wotrmbt8ept1z639h9p.jpg -
oszy
veterán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Nincs leválasztás opció?
-
greenkris
csendes tag
Még egy kérdésem lenne..mi a külömbség a 73xx,75xx,78xx seriak között?
A 78xx Saphi ha jól látom, a 75xx android, a 73xx is android...van más is? -
KubanitoS
veterán
Lehet venni valamilyen kütyüt, beviteli eszközt a tévéhez, amivel könnyebben lehetne kezelni a smart funkciókat? Mini billentyűzet, stb...
-
rainman72
nagyúr
válasz
greenkris
üzenetére
A 7503 az 2018s model!
Nekem volt 55sben,jó tv VA paneles!
Egyáltalán nem rosszabak a régebbi tvk,sőt jobbak voltak,pl egy 2017s model a 7502s ha kapható lenne,az ajánlanám az ideik helyett!
Mind2 paneles tv-je jó a Philipsnek!
De amugy meg mérethez kötött!
VA sötét helyre,szemből nézve,erősebb kontraszt,oldalirányában fakulnak a szinek!
IPS világis helyre,nagy látószög,kisebb kontraszt,nem fakulnak a szinek oldalirányban,gyengébb fekete -
KubanitoS
veterán
válasz
greenkris
üzenetére
Tegnap vettem egy 43PUS8545-öst Media Marktban 157 ezer forintért (bontatlan dobozost, nem kiallitottat). Nem sok időm volt vele foglalkozni, de eddig jónak tűnik. Ugyan valamiért csak nagyon nehezen, vagy ötödjére volt hajlandó csatlakozni a Google fiókomhoz, illetve először a Netflix sem ment, amit egy szoftverfrissítés orvosolt, de összességében elégedett vagyok. A képernyő teljesen homogén, felhősödésnek nyoma sincs, ez más márkáknál probléma szokott lenni, lehet nekem szerencsém volt.
Amúgy Árukeresőn nincs online árukészleten az MM-ben, de ettől lehet mégis van nekik raktáron, nálam igy volt legalábbis.
+xy év garit érdemes lehet rá venni vajon?
-
greenkris
csendes tag
Üdv,
Philips Tv-t szeretnék venni, ebben kérnék tanácsot, segítséget mert a sok tipus között elvesztem.
A következő kritériumok alapján kellene haladni:
-Ambilight
-40"-50"
-200k felső határ
-AndroidElőre is köszönöm a segítségeteket!
-
NoMagix
addikt
válasz
NoMagix
üzenetére
Megtaláltam a halkabb hang hibaforrását!
Bekapcsolva volt az automatikus hangerő opció és a tv elhelyezésénél átkapcsoltam falról állványra!
Érdekes, hogy ez az elhelyezés opció is fordítva működik, jobb a hang az "állványon", mint a "falon", pedig a tv tényleg a falon lóg! -
blakey
titán
Nem tudom, nálam is van egy érdekes, rejtélyes dolog, a távirányítású konnektort valaki irányítja, arra már rájöttem hogy ha a szomszédba jön egy bizonyos vendég és használ valamilyen távirányítót akkor nálam a konnektort is kapcsolgatja amiben egy lámpa figyel.
Még nem sikerült megtalálnom a delikvenst. Szóval érdekes dolgok ezek. Olyan esetem is volt, hogy előző TV-re többször szeretet volna valaki csatlakozni, sőt volt, hogy sikerült elindítania nálam a Youtube-ot. Szóval valahol már a f@szom is ki van a sok okos eszköztől amit a buta felhasználók nem tudnak használni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Eskü hogy nem fizetett emberük vagyok, de én eddig maximálisan elégedett vagyok velük, a Philipset is azért mertem megvenni mert ők a környék gyári szervize hozzá.
A korábbi Samsung UE50MU6122-es tévémmel szo**rollerre kerültem a hivatalos Samsung központtal szemben és az Elszo volt aki kisegített a szorult helyzetből.
Meg anno volt villámkáros Samsung tévém s minden különösebb gond nélkül adtak ki szakvéleményt és számlát a tévéről amit a biztosítóm el is fogadott és megtérítette a javítás költségét. -
-
spae
aktív tag
Először is köszönöm a segítségeket!
HDD nincs rádugva, csak egy pendrive. Most a szüleimnél vagyok, holnap, majd, ha visszamegyek, kipróbálom. Azt vettem észre, hogy általában csak este csinálja, amikor a távirányítót is felrakom a TV állványra, napközben a kanapén, és itt-ott marad, akkor nem csinálja ezt. Nem gondolnám, hogy emiatt, de már mindenen gondolkodom!
Amikor volt frissítés, azóta van amit nekem sem játszik le, van amit nem lehet folytatni, ahogy kisbalazs83 is írta.
Lehet akkor, hogy ez is akkor kezdődött, nem emlékszem pontosan, mert első alkalmakkor azt hittem, hogy nem jól kapcsoltuk ki. -
alaves
addikt
válasz
blakey
üzenetére
Az USB HDD nálam is visszakapcsolja első kikapcsolásra, ha ismét kikapcsolom jó. Szerintem az van amit kisbalazs83 írt. Nem kapcsolódik le annyi idő alatt a HDD, ezért érzékeli és visszakapcsol (nálam egy 2TB WD). Gyári visszaállítás, teljes újrahangolás is volt. Én mindig kihúzom használat után, annál is inkább, mivel ott van az USB format opció...
-
blakey
titán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Azt nem írta, hogy HDD is csatlakoztatva van.

Mondjuk általában firmware frissítés után nyomok egy gyári visszaállítást, lehet, hogy ez sem árt neki. -
kisbalazs83
aktív tag
válasz
blakey
üzenetére
Szerencsés vagy
Gondolom valami bug lehet, mert ezt nem csinálta az elején, aztán jött valamelyik FW-el, amivel eltűnt a lejátszás folytatása is. A PUS6704 és az OLED754 is csinálja nálam (ua FW). Arra tippelnék, hogy nem tudja leállítani valamelyik típusú HDD-ket és az kapcsolja vissza. Volt amikor elhagyta a visszakapcsolást, az után, hogy HDD rádugva csináltam teljes áramtalanítást. Amíg nem húztam le, mondjuk azért, hogy rámásoljak valamit, addig nem kapcsolt vissza kikapcsolás után.
Ha kipróbálja, akkor megtudjuk nála is ez okozza-e. -
blakey
titán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Úgy kapcsold ki a tévét, hogy nincs rádugva USB-re semmi. -
, nálam rajta lóg a HDD (hónapok óta) amire rögzítek és soha nem kapcsolt be. -
spae
aktív tag
Üdv. Mindenkinek!
Újabb probléma/kérdésem van a Philips 55OLED754/12TV-vel kapcsolatban. Az utóbbi időben olyan problémám van, hogy kikapcsolás után néhány perccel, visszakapcsol a TV. Persze, mivel nincs utána jel kikapcsol, de azért elég idegesítő!
Van erre valami megoldás?Előre is köszönöm!
-
Alien!
senior tag
válasz
ghorinka86
üzenetére
Game módot valóban nem lehet állítani, de ha kézzel kikapcsolod az összes képjavítót, az sokat segít!
-
rainman72
nagyúr
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Akkor hogy tudtak még mindig fent maradni,régen be kellett vna csődölniük
-
regvoltrossz
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Nem mertem!
Az a hely ugyanis nem csak városszerte, hanem már szinte országosan is inkább hirhedt, mint híres. Ha nem ismered a helyet, érdemes elolvasni minimum a google vélemenyeket arról hogyan bánnak ott az ügyfelekkel.Az egyikük például már három éve vár arra hogy szétszedjék és megállapítsák a Samsung tévéje hibájának okát!
.De a szegedi fórumok, és a Délmagyar.is tele vannak olyan történetekkel hogy beadtak valamit és azt nemhogy nem javították meg, hsnem még azért is tízezres díjakat kellet fizetni bevizsgálási díj címén, hogy egyáltalán visszakapják a tulajdonukat.
Ezzel persze nem azt mondtam, hogy ott nem dolgozhat olyan kiváló szakember, aki meg tudja oldani a problémámat, csak annyit, hogy a rossz hire miatt még a környékére sem merek egyelöre menni. -
ghorinka86
csendes tag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Szia! Nem lennék benne biztos, hogy tv-re ezt fel lehet tenni. A Microfos eléggé lekorlátozta még ezt a szolgáltatást. Én Steam Linket próbáltam, de annál is nagyot koppantam, mivel nem lehet appban Game Mode-ot állítani, és így gyakorlatilag akkora a lag, hogy értelme nincs az egésznek.
-
Bogyi007
veterán
válasz
regvoltrossz
üzenetére
De ha már Szeged miért nem ide vitted? Ők hivatalos Philips szerviz (meg Samsung és LG is)
-
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok,
65pus7303 tvmre szeretnem ravarazsolni az xbox appot, hogy kiprobaljam a jatek streamelest, de nem tudom feltelepiteni az apk-t, toltottem le file browsert, meg adtam engedelyt neki de a telepítés végén kiirja, hogy nincs telepitve!
Ezt meglehet oldani valahogy? -
ЯΞD
senior tag
Sziasztok
Én is próbálkoztam a hangbeállításokkal... De én 2.1-re kötöttem a fejhallgató kimeneten. De ott nem érvényesek a hangstílus beállítások. Ami szerintem gáz. Netflixen igen xar a hang. Pedig egy logitech Z623-van ráakasztva.
Ami még bosszantó, hogy ha hangot szeretnék szabályozni akkor be kell lépnem menübe/almenübe, hogy külön le tudjam venni a hangot a fejhallgató kimenetén. Mert ugye okos tv.
Aki esetleg kapcsolatban áll szupporttal/fejlesztővel igazán megírhatná, hogy implementáljanak bele egy válaszható kapcsolót, hogy amelyiket választjuk azt vezérli direktbe a távkapcsoló... Hátha megcsinálják nem hiszem hogy fél óránál tovább tartana egy ilyen opciót beletenni. Amúgy 55"7304 készülékről van szó.
-
TIT
veterán
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Hát nem akartam írni,hogy philipset újonnan se,nemhogy használtan.
A 9603 2 év után bekapcsnál nincs kép,kikapcs vissza és talán van,3x biztos,ez is háttérvilágítás.
Az 5,5 éves 6509 alaplaphibás,23x restartol miután bejön,távszab 2 év után kuka.
Jófogáson aki felvásárol írta,hogy soha philipset mert mind alaplaphibás.
Próbáld meg a Szervízt a Karinthyba. -
junior11
veterán
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Szia, esetleg még [itt] kérdezz rá.
-
Kroni1
veterán
válasz
regvoltrossz
üzenetére
Van bőven törött kijelzős, talán van ami kompatibilis a tiéddel...
Amennyiért vetted annyiért ajándék ez a tévé 100/120Hz-es panellel, ma már nem is árul ilyet LCD-ben egyik gyártó sem! Én édesanyámnak vettem egy ennél picit gyengébb tudásu és egy évvel korábbi 49PUS6561-esből kifutó darabot 145-ért a MM-ben, de nem bántuk meg, iszonyat jó képe van! Ha megoldható a ledsor csere akkor szerintem ennyit még bőven megéri rááldozni. Amúgy Factory resetet csináltál? Androidnál még azt is el tudom képzelni, hogy nem hardveres gondja van, csak szoftveres.
"Nem gondoltam volna, hogy ilyen nagynevű márkák cuccai is ilyenek már, hogy csak épp kibírják a garanciaidőt"
Amúgy nem jellemző az ilyen jellegű hiba, ebből az egy tapasztalatból ne általánosíts szerintem. Nálunk a családban márkától függetlenül vannak 4, 10, 15 éves LCD tévék is amik gond nélkül működnek, és van olyan 9 éves is ami tönkrement.. -
Kroni1
veterán
Egy kérdésem lenne a HDR tartalmakkal kapcsolatban. Tegnap a Hubee Halloween című (rettenetes) filmet elkeztdem nézni a PUS8303-on a netflix-en HDR-ben (nem DV), és arra lettem figyelmes, hogy a sötét jeleneteknél nagyon vissza van fogva a fényerő, alig látni valamit, aztán mondjuk közelebb ér a kamera ugyanazon jelenetben és láthatóan kivilágosodik a kép, amit korábban nem láttam az végre látható, cserébe szürkébb is lesz a fekete.. Ez direkt van így, vagy mi a tök?
Engem jobban zavar, mintha vagy végig sötét, vagy végig világos lenne. A fényérzékelőt kikapcsoltam, nem amiatt van. Valami más ötlet van mit próbáljak? Vagy nem tudok megszabadulni ettől ? -
regvoltrossz
aktív tag
Szép hosszú és részletes hozzászólásom acceptable 406 hibával elszállt..
Lényeg, hogy egy 49PUS7272/12 tévé háttérvilágításának javításához keresek szerelőt.
Egy hónapig tudtam élvezni a készülék szolgáltatásait, amelyet a ti javaslatotokra vettem meg. Aztán elment a háttérvilágítása, de minden más egyéb szépen működik.
Két és fél hónapja Szegeden szerelőnél van aki mint ma kiderült nem csinált vele semmit. De közölte hogy ha szerzek egy ugyanilyen tévét (én!) aminek mondjuk össze van törve a képernyője, akkor esetleg ki tudja cserélni a led sort.
Szóval még egyszer: Keresek valakit, aki képes kicserélni egy ledsort egy elromlott Philips tévében. Nem tudom egyelőre hogy Pestre, vagy máshova hogy jut el, de majd csk megoldom. -
allein
addikt
válasz
kisbalazs83
üzenetére
-
blakey
titán
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Minden bemetere azt választod és akkor menüből indítva is lesz Atmos Netflix alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, nálam rajta lóg a HDD (hónapok óta) amire rögzítek és soha nem kapcsolt be.