-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
Petibaba46 #39727 üzenetére
Amit nem akarsz azt ne ted.Sorszámot amikor beteszed automatikusan egy más után teszi
-
sandró60
addikt
válasz
Petibaba46 #39724 üzenetére
A lehetőségeknél van"Kedvencek" menű?
Nekem úgy van rendezve-ott oda teszed a csatornát ahova akarod -
anrab
addikt
válasz
Petibaba46 #29249 üzenetére
Nem kell időzónát választani az első bekapcsolásnál és állítani sem kell. Magától automatikusra áll.
Fényképezd le a beállításaidat és csinálj egy tv újrahangolást. -
rainman72
nagyúr
válasz
Petibaba46 #29249 üzenetére
Szerviz menü van.
De ott elvileg nem jó kutakodni,de megpróbàlható 062596 OK.
Én csak az üzemóràt szoktam ott nézni. -
anrab
addikt
válasz
Petibaba46 #29242 üzenetére
Automatikusra tedd. Utána húzd ki a konnektorból pár percre.
-
Kroni1
veterán
válasz
Petibaba46 #24967 üzenetére
Ambilight jó nagy fényerőre, max telítettséggel, Képet meg rendesen beállítani, hogy ne legyen túl világos és szinte nem is fog feltűnni! Én a Dinamikus kontrasztot is kikapcsoltam, most sokkal jobb, idegesített hogy magától változik a fényerő akár egy jeleneten belül is..
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Petibaba46 #24967 üzenetére
Sötétben készült a kép, fekete háttérrel, amit a telefon még felerősít. Nálam a nappaliban van, ahol többnyire tévéadás megy és semmi nem látszik ebből. A pakliba benne van, hogy rosszabb is lehet a következő.
-
Alien!
senior tag
válasz
Petibaba46 #24959 üzenetére
érdekes ez a bevilágítás, anno amikor a 7304-et először megláttam akkor katasztrófa volt, de eltelt egy kis idő és mitha kirúgta volna magát, mostanában sokkal szebbé vált. 8303-nál ugyanez a helyzet sőt ott teljesen eltűnt... Természetesen az ambilight is sokat tud segíteni ezeken a probémákon.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
Mindegyiknél lesz valahol, valamilyen mértékben. Ha zavar, akkor cseréltesd. Egyszer olvastam, hogy a hátlapon a bevilágítás mögött lévő csavaron lazítva javúlhat. Én nem próbáltam ki. A fotó nem ad reális képet, mert fel is nagyíthatja azt, ami normál tévézésnél alig látszik. Nálam ilyen: [kép]
Kontrasztból vegyél vissza 60-50 körülre.
Beállításaim: 55PUS6704 IPS panel beállítások -
Kroni1
veterán
válasz
Nekem LG-n ennél sokkal nagyobbak vannak, bár tudom ez nem nyugtat meg. El is állhatsz, cserét is kérhetsz szerintem, de kérdés h mit kapsz helyette.. Van aki a 3. csere után feladta, mert mindegyiken volt valami. Sajnos ilyen előfordulhat, meg viszonylag hibátlan is. Nekem a nanoledes 8-as sorozatún is látszik fent némi bevilágítás pár helyen, igaz nem ennyire.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Petibaba46 #24141 üzenetére
Lehet lassan kifut!
Tavaly május környékén jelent meg én akkor vettem!
Nincs már meg,jó kis tv amugy,méret miatt került cserére!
Ez amugy VA paneles,ami most van 55"ba az viszont IPS!
Mind2 paneles tvje jó a Philipsnek! -
nightmare13
őstag
válasz
Mindenképpen olvasd el a leírást, de ettől függetlenül a készülék árának kb 10%-ba kerül a 3 év biztosítás.
Ilyen apró dolgok vannak benne általában az ilyen biztosításokban, hogy az amortizációval csökkentett értéket térítenek, etc, de ez még mindig jobb, mint a semmi, és valószínűleg több is, mint a 15-20 ezer forint. -
blg
senior tag
válasz
Philips tévék kétféle oprendszerrel készülnek. Az alacsonyabb kategóriások Saphi-val, a magasabb kategóriások Androiddal. A Saphi-ra nincs HBO GO, az Androidra van. Ez a tévé Saphi-s.
Tehát, ha Philips tévét szeretnél HBO GO-val, akkor androidosat vegyél, pl. 50PUS7304
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest