Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghorinka86
csendes tag
Köszi a tippet. Azt már biztosan kezelik, de nem kerülő megoldásokat szeretnék, főleg úgy, hogy egyik napról a másikra kiesnek funkciók.
Esetleg arról tud valaki, hogy alapértelmezett lejátszót lehet-e változtatni? Bár ahogy látom az bele van gyúrva ebbe a média kezelő felületbe. -
ghorinka86
csendes tag
Külön elindítani VLC-t, abban megkeresni az upnp mappát, aztán onnan elmászkálni az adott mese mappájához. Eddig be tudtam rakni a kedvencekbe, azt még az 5 éves kislányom is megtalálta 2 gombnyomásra.
És mielőtt valaki azzal jön h minek frissítettem, azért mert egy oldalnyi kisebb nagyobb hibát szedtem eddig össze a szervíznek. -
ghorinka86
csendes tag
PUS8545: A legutóbbi frissítés után azt vettem észre, hogy korábban lejátszott videókat "Format not supported" hibával nem indít el a gyári lejátszó. Miféle kik*rt sz@r ez??? Az eszem megáll! Egy sima xvid-ről van szó, amit filléres eszközök is megesznek. Most 15x annyi lépés, hogy VLC-vel egy ilyen hatalmas feladatot elvégezzen. A gyerek meg csak pislog, hogy a meséit miért nem tudja elindítani, amikor az előző 10 éves tv-n ez nem volt gond....
-
ghorinka86
csendes tag
Nekem most éppen a YT videókat sz@rik lejátszani. Fekete képernyő és ennyi. Restart is volt már...8545
Update: alkalmazás adatok törlése után helyreállt
-
ghorinka86
csendes tag
válasz
DefJamHUN
üzenetére
Szia! Nem lennék benne biztos, hogy tv-re ezt fel lehet tenni. A Microfos eléggé lekorlátozta még ezt a szolgáltatást. Én Steam Linket próbáltam, de annál is nagyot koppantam, mivel nem lehet appban Game Mode-ot állítani, és így gyakorlatilag akkora a lag, hogy értelme nincs az egésznek.
-
ghorinka86
csendes tag
válasz
Kroni1
üzenetére
Attól még, hogy te nem élsz ilyenekkel, másnak igen is lehet probléma. Ha ezeket megosztjuk egymás között, akkor ez segíthet dönteni.
Nem hinném, hogy a beépített lejátszó bénaságai (8545) egy másik droidos lejátszó ellenében egy jó pont lenne, amivel a gyártónak nem is kéne foglalkozni.
Ilyen az, hogy pl hálózatról 4k anyag (talán csak DTS hangnál) szaggat, VLC-vel nem, és a beépített sem, ha usb-ről megy. Na erre varjon gombot vki....A panel tényleg jó ebben az árban, és én a hangjában is pozitívan csalódtam, csak hogy írjak még jókat róla.
-
ghorinka86
csendes tag
Hát egyre jobban hányok a HDR lejátszási képességeitől (8545 58"). Szürkés, zöldes bőrszín amit ki tud csalni magából, több lejátszóval, több féle felbontású anyaggal. Több filmet is kipróbálva. Talán egyet találtam ami jól néz ki, az a Planet earth II 2160p, a többi fátyolos, seszínű. A kipróbáltak SDR változata jóval jobb. De akkor miért fizezek érte...?!
-
ghorinka86
csendes tag
Reagálnék a két megjegyzésre:
Tudom jól , hogy az IPS miben erősebb. De én arra számítottam, hogy azért jóval nagyobb szögből fakul, szürkül. Erre van már megoldás más gyártóknál.144hz-es monitorom van, azzal össze tudom hasonlítani az adott jeleneteket. Igen is észrevehető a simább megjelenítés. Amiért inkább ezt fogom preferálnia jövőben.
A HDR jó, de pl a sima fullhd filmeket is nagyon szépen megjeleníti úgy, hogy nem érzem a hiányát. Pláne addig, amíg minden topik tele van panaszkodó kommentekkel, hogy így nem megy, meg úgy nem megy (azért ezzel burkoltan ezt a tv-t dícsérem).
Nekem sem kellett sokat keresgélni, hogy lássam, ez a típus is ugyan azokkal a hibákkal küzd, amikkel a korábbiak. -
ghorinka86
csendes tag
Sziasztok! Látom sokan tanácstalanok, ezért leírom a tapasztalataimat hátha segít valakinek. Egy Pana 42ST50 plazmáról váltottam, egy most MM akciós 58PUS8545-re, így csak ehhez tudom hasonlítani a tulajdonságait. Vegyesek az érzéseim. A VA panel megadja a feketét, de én nagyobb betekintésre számítottam, hamar szürkül, ezért is nem akartam IPS-t. Szerencse, hogy forgatható, így ha nagyon zavar, akkor tudok segíteni rajta. Fényerőben nekem a plazma után megfelel. Nyilván nem süti ki a szemem, de így is erősebb a réginél, és nappali fénynél is bőven elég. A HDR beszabehu, már amelyiket jól játssza le (fakó színek). A gyári lejátszó még ezeknek a számát is felezi, pl. LAN-on nem hozza át a 2160p-t, de a VLC igen... A gyengébb anyagokat szépen felskálázza, nem lehet rá panasz, pedig ebben a panához szokva nagyon érzékeny vagyok. Mozgásmegjelenítés az csak közepes, mivel nem 100hz. Legközelebb biztosan 100 hz-es TV-t keresek, 100x többet ér mint bármelyik HDR. A távirányítót nem tudom miért fikázzák sokan, nekem szimpatikus.
Hogy miért ezt választottam? A kínaiak kiestek a gyatra itthoni support miatt, annak ellenére, hogy jobbak a tulajdonságok. Sony VA paneles drága volt nekem. Samsung DTS, randa dizájn és hiányzó ambilight miatt kiesett.
TIPP:
Tudom, hogy nem szép dolog, de ha valaki erősen gondolkozik rajta, dobja be a kosárba a weben, és ha nem jön be, még mindig visszaviheti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest