- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Sziasztok!
Szépen, csendben itt hagylak titeket, mert szeretnék tovább fejlődni, komolyabb kihívások elé nézni. Úgy gondolom, amíg a csapat részese lehettem sok szép közös élménnyel lettünk gazdagok. Nagyon élveztem minden pillanatát az itt létemnek.
Köszönöm, hogy veletek lehettem, további jó szórakozást és sikereket kívánok ennek a kis fun csapatnak.
Viszlát, Minden jót!
... és kösz a halakat! -
Plokijuma
aktív tag
Sajnálattal olvastam soraid. Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad a csapatot, sok embert megismerve kellemes perceket tölthettem el Veletek.
Szerintem egy WoT csapatnak nem feltétlen a századokról és CW-ről kéne szólnia. Emiatt nem is értem, miért kéne megszüntetni. Igen, a PHE jelenleg kicsit vegetatív állapotban van, de ez nem ok arra, hogy feloszoljon. Minden csapatnak vannak hullámvölgyei(jelenleg) és hullámhegyei(dec. vége). Lesz ez még jobb is.
u.i.: Ha oszlatás lesz, akkor valószínűleg csapat nélkül fogok maradni egy jó ideig, mivel nem nagyon ismerek más magyar csapatokat. (Amiket ismerek, azokat az elég rossz hírnevük miatt ismerem. )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest