- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Killer01 #184937 üzenetére
Nincs benne. Figyelmesebben rídonlizva már olvashattad hogy ez egy motor melegedést rásegítő kiegészítő fűtés. Majdnem inden modern dízelben van, különben még 40km után sem lenne meleg a motor télen. Viszont ezt át lehet alakítani mindenféle kiegészítővel teljes értékű állófűtéssé - csak bírja a kocsi akksival.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Killer01 #175435 üzenetére
Ha nem start-stoppos, nem kell tanítani. Előbb a pozití ot majd a negatívot kell bekötni Utána kixsit menni kell vele...50 métert egyeneden, hogy feltanuljon a kormányszög jeladó. Addig lesz ABS, ESP meg keréknyomás hiba, ha van figyelő. Ezek mind elalszanak maguktól, ha feltanul a jeladó.
-
-
-
fgabor87
tag
válasz
Killer01 #165973 üzenetére
Rendben, köszi.
Még azt kipróbálom, hogy megemelem a kocsi elejét, hogy mind a két kerék levegőbe legyen, és megnézem, hogy sebességbe rakva is csinálja-e, mert olyankor soha nem hallom. Csak ha megálltam, üresbe teszem, és felengedem a kuplungot.Valahol olvastam olyat is, hogy a nagyon alacsony alapjárati fordulat okoz valami vibrációt, és attól van ilyen hangja. Ez összefüggésbe lehet azzal, hogy hideg motornál nem jelentkezik (szívató miatt magasabb fordulat). Ez is könnyen kipróbálható.
Külföldi fórumokat is olvasva van, akinél már 6000 km után előjött ez a hang.
Olajat szeretnék cserélni a váltóban, és nem tudom, hogy belekezdjek-e. Mert ha utána mégiscsak meg kell bontani, akkor kidobott pénz volt az olaj.
Varga Tibor nézte át a kocsit, ő azt mondta, nem kell aggódni a kopogás miatt.
-
raziel01
veterán
válasz
Killer01 #156237 üzenetére
Tolatólámpa kettő világít ha rükvercbe rakom.
Van valami lista, hogy melyik izzókra dob hibát ha LED-esre cserélem?
Igazából a tolatólámpánál jó lenne egy olyan ami erősebben világít meg a csomagtérvilágításnál.
Tudom nem szabályos de rendőr nem szokta nézni a tolatólámpát. -
PeTeR_33
tag
válasz
Killer01 #155629 üzenetére
Én kizárólag a MOL Evo diesel pluszt használom.
Nagyon szépen pörög tőle az autóm.Finomabbnak érzem az alapjáratot.
A Shell prémium Diselét próbáltam egy alkalommal.Határozottan gyengébb a MOL Evo Dieseltől.Határozottan érezhető.
OMV kút közvetlen környezetemben nincs.
1 maximum 2 tankolásnál esett útba az OMV.Akkor szintültig tankoltam az autót.
A Max motion és az Evo Diesel plussz közt nem véltem felfedezni különbséget.Az injektor cserék óta nevenincs kútra nem megyek köszönöm.
-
diablo1984
veterán
válasz
Killer01 #155629 üzenetére
Azt mèg nem próbáltam, árra mint a maxmotion, de az omv extrája már bevált. Most hogy nyár van èn szinte nincs hideg üzeme a kocsinak, olyan szèpen el lehet járni vele 5-5,5 literrel, hogy szinte hihetetlen ès ennek a java város! Most van 537 km ebben a tankolásban ès mèg a felètől több dízel van a tankban, ezt tudom szeretni ebben a kis cr tdi-ben. De 3/4 szint alá nem engedem, amúgyis luxus, a hetente 10ft-al emelkedő üzemanyag árak mellett, lassan tankolni megèri!
Az asszony volt yarisában a lukoilos benya jól viselkedett, jól fogyasztott vele a kocsi, dízeljüket nem próbáltam, ez nem az a próba-szerencse kocsi.... -
-
-
-
-
-
-
Reggie0
félisten
válasz
Killer01 #152807 üzenetére
Hat. Olyan kicsi, meg az sem biztos, hogy beazas. Akar azt is el tudom kepzelni, hogy legres van es a levego aramlik a tetokarpit es a teto kozott, igy amikor kint hidegebb van a para kicsapodik es belul lefolyva ott lecsapodik. Mondjuk nem erzem tul realisnak.
Mondanam, hogy szinezd meg a kinti teton a vizet es akkor kiderul, hogy kintrol szarmazik-e -
Ehnaton88
csendes tag
válasz
Killer01 #151673 üzenetére
CJCA motorkódos
Egy jelenség hátha valaki tapasztalt hasonlót:
Kb egy hónapja cseréltünk termosztátot, de nem valtozott a tünet. Ebben a hidegben kb 75 fokig melegszik városban a víz, ha egyenletes 100 al megyek akkor se jobb a helyzet, ha 120 al megyek akkor eleri a 90 fokot, vagy ha kikapcsolom a fűtést akkor meg bármilyen vezetési stílusban eléri. Nem vakuumpumpaval légtelenítettük a rendszert hanem a kidolgozós módszerrel, ez okozhat gondot? -
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Killer01 #149698 üzenetére
Amelyik egyszer már dobott kódot, az magától nem fog megjavulni. Igy bármikor vészmódba dobhat, ami nem biztos, hogy megfeleően lesz időzítve. Előzésnél roppant kellemetlen.
gtx560unlock Van a hűtőbe csavarva egy bimetál kapcsoló, vedd le a csatlakozóját és hidald át benne a két kábelt. Ha beindulnak a venik, akkor az a bimetál kapcsoló a rossz, ha nem, akkor a venik vagy a vezérlőjük, ami a bal karosszéria nyúlvány alatt van.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Killer01 #149675 üzenetére
Nem koszos, hanem szar. [link] Ez itt a gond, szorul. Nagyon rossz helyen van, nem egyszerű kivenni, szóval ha már kint van, legyen helyette gyári új. Az utángyártottak egy évet bírnak.
A 2.0-ban pont ilyen az (L:https://www.youtube.com/watch?v=lEzDMWB9P5g)EGR(/L) és pont ott is van beépítve. A turbó alatt a DPF és a motor között. A blokkra van felcsavarozva.
-
válasz
Killer01 #149643 üzenetére
Nem vagy egyedül a negyedik X-el
Én is feszt hordom a Teddy-t, igaz kisebb tételek de az állandóan. tömítés (pl 3 gumikarika anyagárban 23'000 Ft), légrugó kompresszor (60k anyag), lesz nem oly sokára egy szeleptömb (120k anyag), volt akksicsere (48k anyag), kellene egy turbó lassan a végtelen km hatására meg egy indítómotor no meg az apróságok
De legalább mosolyogva vagyok mozgó akadály és tahó paraszt a fogalomban a böhönye hegyomlással -
-
Spartacus69
újonc
válasz
Killer01 #147212 üzenetére
Erről az oldalról töltöttem le,és amikor kicsomagolom a ZIP 7-el, egyenesen a kártyára még minden ok.Aztán jön a fekete leves.Az autóba beülök,ráadom a gyújtást,behelyezem a kártyát a kezelőbe,elnavigálok oda,hogy frissíteni tudjam a térképet,és mindig azt írja ki,hogy "error" (hiba).Utána pedig valami olyasmit ír,hogy nincs a kártyán beolvasható adat. Amúgy valamivel több,mint 18 GB a frissítés.
http://webspecial.volkswagen.de/maps/int/en/index.html -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Killer01 #147146 üzenetére
Lehet kerítést festettek
Ha teli fényt kapott volna, még bele lehetne magyarázni, de így felettébb érdekes. Szomszédokat megérdeznékm telefonkönyv alapján, láttak-e valamit, meg az eddigiek alapján biztosítónál is utána lehetne nézni. Full körbe kéne mérni minden zugban, és belekalkulálni egy komplett fújást, hogy kinézzen valahogy
-
-
-
diablo1984
veterán
válasz
Killer01 #145116 üzenetére
Haver szólt, hogy hozzá mèg a nyáron megèrkezett a levèl, de nem mutattam èrdeklődèst a levèl iránt, most meg megkaptam èn! Bezzeg ha valami javító eredetű visszahívás lenne nem èrdekelnè őket hogy kinèl van.
Amúgy egy injektorcsere+dpf ès egr cserèvel összekötnèk, már holnap vinnèm! -
Miertvansote
tag
válasz
Killer01 #144841 üzenetére
Ti tudtok ebből valamit amit én még csak nem is sejtek ?
Amúgy a kevés üzemanyag szintjelző ikon még nem jelent meg. A fél éve kb megjelent egyszer meg is ijedtem mert sípolt is egyet az autó.
Amint jelez mennyit lehet még vele menni ? Akkor azt hiszem kb 10 km múlva elértem a kúthoz. Mennyi lehet a határ , mennyire kell megijedni ha kivillan menyit lehet vele még menni? Ha már szóba jött, megkérdezem ezt is.
-
válasz
Killer01 #144274 üzenetére
Nekem a kék a kedvenc színem autóban. (Ehhez képest egy fekete, fehér, fekete, fehér sorozatnál járok.)
Zegen vagyok, megjött Ausztriába egy amazonos rendelésem, hát nem elqrták :/
Mann szűrők helyett van egy felesleges szett Bosch Aerotwin ablaktörlőm (első: A863S azaza G7, A3, Passat 8, Superb 3; hátsó: A282H azaz G7, A1, Fabia, Yeti, Polo). 2 hete vettem itthon ugyanezt a Bosch-t. Wtf. -
molnarpeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest