- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adamssss #229771 üzenetére
2.0TSi -t kifejezetten ne padlózd, csak ha nagyon muszáj, vészhelyzetben. Fokozatosan terheld és a nyomatékkal való terhelés sokkal fontosabb mint a fordulatszám, tehát erősen gyorsítasz, de csak 3000-ig az rosszabb mintha finom, de 4000-ig. Talán érthető voltam
Fokozatosan 1500km-ig, utána már mehet a raccse
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
adamssss #229771 üzenetére
Ha nagyon muszáj padlózhatod de azért az első 1000 km-en óvatosan. Kerüld a fordulatszám tartomány felső harmadát és az alacsony sebességes erős terhelést is. Ha megvolt az 1000 km akkor utána fokozatosan lehet növelni a terhelést.
Jah és kerüld a hosszú folyamatos azonos tempójú haladást.Manual nem ír róla? Nekünk az mk3,5-nél egy külön bekezdés szólt erről.
-
-
1stVikman
senior tag
válasz
adamssss #223437 üzenetére
Passat b8.5, Superb mk3 (nem L&K) és Golf mk7, amiről van szubjektív információm. Napi szinten ülök bennük sofőrként vagy utasként, 90% autópálya, mindegyik 2.0 crtdi, illetve van egy GTE is. Mindegyikben kellemes utazni, szélzaj 130 körül ugye azért van, de nem zavaró, nekem nem hangos. Motorhang enyhén hallatszik, gördülési zaj erősen gumifüggő, nyilván öregebb gumi hangosabb.
Golfot mondanám picit hangosabbnak a többihez képest, passat / superb kb.egyforma, mindegyikben lehet beszélgetni.
Zene alap az összesben, szép tisztán szólnak, van hangerő is, de nekem a passatban túl erősnek érződik a basszus, le kellett vennem alapra az EQ-ban, míg pl.a golfban +2-n van.
Ha konkrét kérdésed lenne, megpróbálok válaszolni.Pavika #223499
5 litert vennék. Motorkód van esetleg? -
Gergőke88
addikt
válasz
Jelen. 2024-és új modell van nekem igaz nem L&K hanem Selection. Előtte egy RAV4 volt ahhoz képest ég és föld a hangszigetelés pályán és a rugózás is nagyautós.
Nekem dupla üvegezés van benne biztos az is számít. Hifi az alap az soso. A nemet Premium szerintem magasabb szint, de ennyi pénzért ezek rendben vannak szerintem. Superb=Passat már csak a design az eltérés (Passat csak kombi van). -
pit stop
addikt
válasz
A konszernen belül a márkák többek között pont ezzel vannak megkülönböztetve - így minél inkább presztizs márka, annál inkább halkabb lesz - kérdés ez mennyit ér neked.
De Corollától bármelyik jobb lesz valószínű
(Csak zárójelben: corolla nem egy méret a felsoroltakkal - főleg prémium esetében, ott kettőt léptél fel hozzá képest) -
426os
őstag
válasz
adamssss #223439 üzenetére
Én mielőtt a Golfot vettem, nézegettem a Corollákat is (2019 -). Élőben végül nem próbáltam ki, de sokat túrtam fórumokat, fb csoportokat, ahol rendszeresen visszatérő panasz volt, hogy nagyon zajos. Magasabb felszereltségnél elérhető volt 2 rétegű üvegezés az ajtókban, de a gördülési zajon ez nem segített. Felejtsd el, ha ez fontos (Japánból Lexus, esetleg Mazda, ha fontos az NVH)
-
válasz
adamssss #220756 üzenetére
Ahhoz előbb működő intézkedés kell, hogy elkerüljük a hibát... ha rendelsz erősebb dizellel lassabban is fogod megkapni most ez miatt.
Az a TSi teljesen jó abban a verzióban is a Skodahoz. Többet fog fogyasztani igaz, de jobban is megy.
Egyébként az új hajtasláncok a Leonban valóban nagyon jók lettek --> 1,5 TSi + Villany= 204 vagy 272 Le. Megy, keveset fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Bluering Libra irodai forgószék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest