- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenko
aktív tag
Ha esetleg szilenteket kell cserélni, vagy valamilyen futóműprobléma van, akkor Érden ajánlom az autógumi arzenált. Nem drágák, nemrég cseréltettem futóműbe oldalanként 5 alkatrészt. Vittem a cuccot, minden lemförder persze. Futóműállítással 20e volt. Nem vészes szerintem.
Nem vagyok a pénzem ellensége, ha lehet egyébként többnyire otthon csináltatom a dolgokat (Vagy én cserélem amit tudok haverral, legutóbb a féket pl.)
Itt a legtöbb helyen 2-3x-os pénzen csak szarabb munkát végeznek. -
-
Piwi
veterán
-
Dr.Zoo
őstag
Oké. Evidenciában tartom. És van söröm.
Jah és az Eneos fanoknak:[link] Ehh, csak a negatív hullámok..
-
i-sti
senior tag
"Annyi a trükk, hogy ha használod a klímát után szárítsd ki a hőcserélőt és akkor nem fog beleposhadni a kondenzvíz."
Nekem aktív szenes van, de valami fura szaga van az egész cuccnak. Inkább akkor mikor csak keringetem a levegőt. Tegnap ellenőriztem a szűrőt kicsit poros volt, amit tudtam 10 légkörrel kifújtam.
Mit értesz, hogy szárítsam ki a hőcserélőt? Esetleg az hol van egy B8on hogy csekkoljam le milyen állapotban van.
-
törölt tag
-
-
-
-
-
bmwsan
senior tag
Pontosan ezek, csak ilyen kiskapuk, de normális ember ha teheti a leheto leghamarabb kicseréli/kicserélteti.
Az elsosegély nyújtást kötszer nélkül is meg lehet adni. A helyszínt kell biztosítani, segítséget hívni, ha tél van akkor betakarod a sebesültet ki ne huljön. Ha leszakad a kézfeje meg próbálod elkötni, hogy el ne vérezzen és a testénél magasabb ponton rögzíteni,stb. Itt már a kötszer is kevés lenne.
Az egyetlen dolog, hogy életben kell tartani amíg a mento nem érkezik meg. Utána ok meg kórházig próbálják életben tartani.
-
bmwsan
senior tag
Érdekes téma az izzó és büntetés viszonya. Nappal ha nem ég valamelyik akkor rendor nem büntethet meg, ha arra hivatkozol, hogy éppen a szervízbe mész cseréltetni. Rosszlátási viszonyok , illetve éjszaka már igen.
Ha az index éget ki akkor pedig, ha tudod jelezni, pl kezet ki az ablakon azért se büntethet meg nappal.
Legalábbis ezek az én infójaim a témával kacsolatban
Ha eü doboz nincs nem büntet érte a rendor, ha van, de nem használos azért igen, illetve ha van ha nincs de az elsosegély elmulasztásáért igen.
Tehát igazából, nem büntetnek csak akkor ha elmulasztjuk az elso segélyt, azt meg ugye doboz nélkül is lehet nyújtani. -
törölt tag
-
brumi1024
veterán
Persze, azt is írtam. De szívóbenyóstól sem túl acélos az a 60 ló/liter.
Persze ez a lényegük, állítólag jó motorok, de belülről maguk az autók nem tetszettek.
(#117626) lenko: Csak megerősítésként, hogy van ebből a motorból még hegyezettebb. Meg ezek kevésbé offtopic-ok, mint az OPC.
-
tresh
veterán
Az is drága nekem 10 ért kiírták az immot
Amúgy ez az ár kb arra vonatkozik hogy magát oda viszi az autóval( se pin se semmi) leül egy 2 órára aztán kapja az új kulcsot is isten áldja. De kb 2 éve mondták nekem ezt, az audi árát nem mondom mert belenevettem a telefonba amikor mondta a nöci mennyi lenne és meg kérdeztem hogy beszámítja az audimat mert kb ennyit ér az autó
-
Most már mindegyik száraz kuplungos ha jól tudom...
A "nagy" TSI-kbe 6 gangos olajos DSG-t tesznek (1.8, 2.0 TSI), ezek a motorok 350 Nm-re vannak fojtva, talán még a Golf R is, bár az lehet, hogy 370.
Tegnap már későn olvastam, illetve rohanós napom is volt, csak az Akadémia utcában volt dolgom, aztán gondoltam, hátha Te is ott.
-
i-sti
senior tag
Miért kell mindent a villanykörte effektusra tervezni?
Miért nem lehet megcsinálni azt a qrva váltot, hogy életfogytiglan müködjön ha normálisan karban van tartva.
Írják le, hogy figyelj, cserélj 50k ként olajat, (pontosan ugyanazt rakva bele amit ők kérnek) és müködjön az a váltó amíg kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest