Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Killer01 #128134 üzenetére
Csak a dízelt mérik tiltáson, és csak üzemmelegen. Előtte ki kellett nyomni a szemét az úton, hogy rendesen bemelegedjen, Télen vizsgáztattam. -7 fok volt.
I-sty [link] Hidd el, ebben hosszabb a váltó.
80km/h 4.-ben 2000 fordulat alatt van, 120 6.-ban szintén 2000 alatt.
-
kenny123
addikt
válasz
Killer01 #126773 üzenetére
Itt ahogy mutatja, szám/név tárcsázása, zene, stb. telefonról. Mondjuk fingom nincs, mindig azonnal kinyomtam.
Viszont ugyanitt azt is írják hogy régebbi bluetooth modullal ez nem működik, helyette némítás van - ahogy itt is említették.
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Killer01 #124709 üzenetére
Killer01:Köszi, közben egy pár tc-s népítéletben is olvastam, hogy a boscht ajánlják, akkor az lesz..
Picit más amit még elfelejtettem..
Indításkor 1-2 másodpercig enyhe csörgő/csattogó hang hallatszik. Ez általában napi első (hideg)indításnál van, aztán van, hogy második-harmadikra csak fél másodpercre vagy szinte semmi. Megnyugtattak vele, hogy hidrótőke is csinálhat ilyen hangot indításnál, de AZQ a motorkód és most van benne 180ezer. Most így elég kellemetlenül jönne még ez is, de nem tudom, hogy ez mennyire előrehaladott állapot már.. Egyébként más rendellenességet nem tapasztaltam..kenny123: Nah holnap levideózom az enyémet azt hiszem, mert erősen gyanús,hogy ugyanarról beszélünk.. (bár az enyém nem tsi)
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Killer01 #123938 üzenetére
Nincs tapasztalat, mert nem megyek. Télen, ha még ettől is jobban kinyitják az EGR szelepet, nálunk is problémák lesznek az IC-ben lecsapódott pára miatt. Ha rendes mínuszok vannak, akkor bele fagy, nem kevés vízről van szó.
A hidegen beindított modern CR TDI-nek akár be is lehet fogni a kipufogóját, nem jön ott semmi, az összes gázt visszavezetik a motorba. Ezt fogják kiterjeszteni a meleg üzemre is.
-
i-sti
senior tag
válasz
Killer01 #123900 üzenetére
Megemeli az alapjárati fordulatot 900 - 950re.
És ha még actionban kapcsolod le a motort befog kapcsolni a hűtő ventilátor.
Nálam ezek a jelei.
Bár nekem hetente ezt csinálja.
Majd pár hét múlva mérek egy lerakodási szintet.UI.: Mit szóltok a Kodiaq-hoz? Én vártam, hogy mutassák be a belsőt is.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Killer01 #123042 üzenetére
Az a RESZedmeny, hogy gyorsabban elertem (segitsegem is volt azert persze) a biztositonal igy a jogalapot, hogy mehessen a javitas.
Szerintem jovo het elejen elkeszul.Ez az auto-biztosito vonal.
A tobbit meg intezem, lehet, hogy a masik vonalon is lesz valami eredmeny holnap este (peren kivuli egyezseg, ha megy). -
Magnum_
nagyúr
válasz
Killer01 #122815 üzenetére
nem, de majd kap lehetőséget erre, ugyanis a videó alapján szándékos elkövetés állapítható meg (szerintem), és akkor már rongálás bűncselekménye valósult meg, ráadásul minősített esetben (nagy értékű károkozás) és cserbenhagyás is megállapítható. azaz ezzel K nagy szarba keverte magát, mintha inkább megvárt volna, sárga-kék papír és mindenki megy a dolgára.
Viszont közvetítői eljárásra van mód, én bele is mennék, ott én bármit és bármennyi pénzt kérhetek. ha nem adja meg, amit kérek, akkor viszont megy a büntetőeljárás. -
Kiskokó
veterán
válasz
Killer01 #122219 üzenetére
Hát figyelj nálam kb egy 10essel több a Kerámia szett ára... én amiért igazából veszem az az hogy nincs fékpor! (amúgy elvileg jobb fékhatás is)Ellenben nem tudom a sima mennyit menne el. hátul még az első szett kerámia van elől a második szett, Előtte gyári tárcsával volt teljesen fékpor mentes. aztán lett az Ate tárcsa mellé. Elől kb 35ezer Km alatt kopott el.. de jobban a belső. Állítólag az Esőszenzor miatt koptatják ezek a kocsik jobban a betétet.
Nekem beváltak amúgy ettől függetlenül.Morris : fent a válasz
-
Kiskokó
veterán
válasz
Killer01 #122217 üzenetére
Aha
Milyen autó ez pontosan?
Ha minden gyári akkor szerintem az sem volt vészes annyira még ha kisebb fékek is vannak rajta.
A Gyári nekem is drágább lett volna tuti De én ragaszkodok a kerámia betéthez. Gondoltam kipróbálom hozzá a Ate Tárcsát. nekem bevált.. tesómnak BMW-n annyira nem vált be ő szerinte.. állítólag a BMW mégjobban megigényli a Gyárit... ne kérdezd... nem vágom.. -
-
-
FoLey-v
addikt
válasz
Killer01 #119180 üzenetére
Nekem ennyi pénzért,igen meg dolgozott nehézipari munkámból egy négyes Golf futott rá,de nem bántam meg megszerettem a Golfot,pedig Passat őrült vagyok,de már Golf-ra is.
Nem sok mindent kellett cseréltetnem(gyertya,fékbetét amit nagyon is kellett sok év után meg stb. kis apróságok). Majd tervezek aksi cserét is meg egy nyári gumit rá(igen megint,mert a másik kicsi lett).
-
-
-
-
válasz
Killer01 #106811 üzenetére
Mennyit szántál a lánccserére? Ha mindent cserélni kell, akkor min. 200 lesz :-( ha mákod van, akkor elég csak a feszítőt cserélni.
Ha horror árakat szeretnél hallani, akkor keresd fel (ne e-mail, minimum telefon) a novothauto.hu-t, vagy márkaszervizt. Érden van normális szervíz, ott 220 ha mindent cserélni kell.Még kokszosodhat, dióbeles tisztítás a novothautónál ~130, nem olcsó egy hely. Én vegyszeres tisztítást csinaltattam 18-ért, nem tudom, hogy ért-e valamit. Összességében nagyon jó autó volt az enyém, viszont ez a sima turbós 122 lovas verzió volt Golfban.
Más bajuk - tudtommal - nem szokott lenni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- Eladó KTM női bicaj!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest