Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
Sziasztok!
B8 Passat-ra kell téligumit vennem, de felnivel (17") szeretném. A gumi típust már kinéztem (Conti 850P), de a felnit még nem sikerült megtalálnom. A VW télikerék összeállítását is néztem, ahol árban még pont belefér a POLAR típusú felni, de nem találok róla semmilyen infót, mennyire megbízható, stb. A Corvara van még a VW-nél, de az meg árban nagyon elszállt, ezért nézegettem más forrásokat. A corvara-t megtaláltam, illetve még egy Aspen típust, ami szintén VW, de árban kb 38eFt db-ja. Ez jó lenne, de csak egy helyen találtam ami egy webáruház és nem tudom mennyire megbízható (felninet). Valaki esetleg ismeri, vagy tud ajánlani megbízható helyet, ahol felni+gumi beszerezhető normális áron? A használt felniktől félek (nem ismert előélet miatt), még néztem dezent, AEZ felniket, ezek mennyire ajánlottak, jobbak/rosszabbak, mint a VW (vagy Polar)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest