Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parijani
tag
-
parijani
tag
válasz MunezXBK #190404 üzenetére
Köszi! Ez okozza mind a két jelenséget, illetve van esély garanciás javításra? A nagy kérdés, hogy hova vigyem, mert a Porsche Budában 3x frissítettek szoftvert a kamerahiba jelzésnél (akkor még a manőverezős fék nem jelentkezett), de gondolom ha visszaviszem a 4-ik is meglenne.
-
parijani
tag
Sziasztok!
B8 passat variant mostanában kiírja, hogy a "Manőverező fék funkció jelenleg nem áll rendelkezésre". Ennek oka lehet pl ha ferde helyen parkolok, vagy a kocsi mögött van egy betonfal és megzavarja? A másik, hogy a tolatókamera képe néha becsíkosodik, mintha valami érintkezési hiba, kábeltörés lenne. Ezt többször jeleztem szervizben szoftvert frissítettek. Ami érdekes, hoyg télen nem csinálta, most jobb időben újra. Lehet ez tényleg szoftveres hiba, vagy inkább valami csatlakozási? Mivel még garanciális, így ha tudtok olyan szervízt BP-en, vagy környékén, ahol megbízhatóak és tényleg mgecinlják azt szívesen venném!Köszi!
-
parijani
tag
Sziasztok!
B8 2.0 TDI passathoz kellene nekem valami olyan eszköz, amellyel láthatom, hogy mikor regenerál a kocsi, esetleg tudjak vele tervezni is. Elég gáz, hogy megyek több száz km-t, persze nem regenerál, majd amikor csak pár km-t kell mennem nekiáll és csak az alapjárati fordulatszámból veszem észre mert nincs semmi visszajelzés. Mivel csak megálláskor van alapjárati fordulat, így hazaérek és hopp regenerál, pedig ha tudom, hogy elkezdte, akkor lehet nem egyből hazamegyek, hanem beütemezek egy bevásárlást, vagy egyéb kitérőt és már több ideje marad regenerálni.
Egyelőre nem akarok semmit sem állítgatni rajta, mivel garanciális, de később ha van rá lehetőség az sem lenne baj.
Az OBD eleven-t néztem, ha az javasolt erre a feladatra, akkor honnan érdemes beszerezni és melyik verziót?Köszi!
-
parijani
tag
-
parijani
tag
Sziasztok!
B8 Passat-ra kell téligumit vennem, de felnivel (17") szeretném. A gumi típust már kinéztem (Conti 850P), de a felnit még nem sikerült megtalálnom. A VW télikerék összeállítását is néztem, ahol árban még pont belefér a POLAR típusú felni, de nem találok róla semmilyen infót, mennyire megbízható, stb. A Corvara van még a VW-nél, de az meg árban nagyon elszállt, ezért nézegettem más forrásokat. A corvara-t megtaláltam, illetve még egy Aspen típust, ami szintén VW, de árban kb 38eFt db-ja. Ez jó lenne, de csak egy helyen találtam ami egy webáruház és nem tudom mennyire megbízható (felninet). Valaki esetleg ismeri, vagy tud ajánlani megbízható helyet, ahol felni+gumi beszerezhető normális áron? A használt felniktől félek (nem ismert előélet miatt), még néztem dezent, AEZ felniket, ezek mennyire ajánlottak, jobbak/rosszabbak, mint a VW (vagy Polar)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest