- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
-
VGYke
addikt
válasz Mágus2 #162010 üzenetére
Nem tudok mutatni, nem is értek hozzá. A vásárolt zsír új 7 éves Jettában RCD 510 van, telefonkezelés, és nyilván navigáció nélkül.
Kértem ajánlatot cserére, ami tudja a "kékfog" telefonkezelést és esetleg a navigációt, egy ezen fórumon kapott javaslat szerinti társaságtól. Ajánlat a következő volt:
1.) RCD510 mellé beszerelnénk a teljesen gyári minden mai telefonnal kapomatibilis bluetooth modult, ami telefonálásra és bluetoothon keresztüli zenelejátszásra is alkalmas. Ára beszerelve nettó 90e Ft
2.) Tudunk adni olyan gyári fejegységet, amiben már eleve benne van a telefonkihangosító, van rajta USB, SD kártya és AUX bemenet. Nagy előnye még, hogy a telefonon lévő Google vagy Wazze navigációt ki tudja tükrözni a rádió kijelzőjére (APP Connect funkció). A fejegység beszerelve nettó 120e Ft. Ez a 2. opció az RCD 330Szóval jó lenne fejegység csere, nyilván nem az autó árának feléért, és nem tudom mit tegyek, nem értek hozzá.
Állítólag az RCD330 tud mindent mint amit a jelenlegi (pl. tolatóradar kijelzés), a kétzónás klímabeállítás, ülésfűtés kijelzést nem, de fogalmam sincs hogy ez lényeges-e.Aki ért ezekhez, megköszönöm a tanácsait!
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #162015 üzenetére
FB-on VW csoportokban nagyon sztárolják, mindenki ilyet keres.
-
-
Reggie0
félisten
válasz molnarpeter #162008 üzenetére
De megy, viszont a bad usb-tol nem ved.
(#162017) bitpork: Ha szamit a radio, en vagy 15 eve nem hallgattam kocsiban (se).
[ Szerkesztve ]
-
csababarca
őstag
válasz VGYke #162014 üzenetére
honnan az infók?
én is gondolkoztam nyáron cserén, hasonló válaszokat kaptam.mivel a tolatókamera lenne a prioritás, egyben 200pluszos lenne a kiadás, annyit nem ér.
meg igen, waze tükrözés sem lenne rossz, de elnapoltam ezt.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
VGYke
addikt
válasz csababarca #162020 üzenetére
Tempomatszerelés. Innen a fórumból kaptam a tippet, hogy érdeklődjek.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
prannk
őstag
Hali.
Kicsit dadogva indul a golfom ezeken a hideg reggeleken.
Mol drágábbik üzemanyaga sokat segitett rajt de indulhatna pöcc röffre.
Azt mondták hogy rakjak az üzemanyaghoz még adalék anyagot.Ki milyet használ?
Axr Pdtdi
-
csababarca
őstag
válasz VGYke #162021 üzenetére
igen, én is náluk jártam
majd egyszer, bár most úgy tervezem, hogy ezzel a skodával elleszek egy 5 évet, ha minden jól alakul, és majd csere.
ez nem lesz nálam 20 évig (illetve apum használta 10 évig pontosabban), mint a 1998as passat, több mint egymisi km-vel.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Motion_Blur
félisten
-
bul07
nagyúr
válasz prannk #162022 üzenetére
Minél idősebb a kocsi én annál kevésbé tartom jó ötletnek a tankba önthető bármit, diesel esetén
Volt öcsémnek egy Mazdája 10+ éves, na ő is tett bele
3-ik üzemanyag szűrő után tank mosás lett a vége, feloldotta a tankba lévő cuccokat és mindig eldugult a szűrő
Ma megjött az akkumulátor
Délután fél négykor raktam fel tölteni de még nem végzett vele a Lidl fajta akkumulátor töltő[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
válasz 1stVikman #162027 üzenetére
Nem szabad linkelni. Ilyent vettem az Aliról:
VAG COM 18.9 VAGCOM 18.9.0 VCDS HEX CAN USB Interface FOR VW AUDI Skoda Seat VAG 18.9 Hungarian/English ATMEGA162+16V8+FT232RQ26$, az észt postán keresztül jött, semmi para nem volt.
Jó a telepítési útmutató, sikerült összehozni a garázsban. A rendszámvilágítás programozásával ma nem volt időm foglalkozni, majd elmélyülök benne valamelyik este.
-
PeTeR_33
tag
Sziasztok!
Több fórumtárs tanácsára kipróbálom én is a VIF Super Diesel téli adalék 500 ml adalékot.
Találtam egy boltot ahol bomba áron adják.
, GIGABYTE Z390 AORUS ELITE,I5 8600K,PALIT RTX 3070 GAMING PROBE QUIET STRAIGHT POWER 10 700,CORSAIR VEGENANCE LPX 3200 16GIGA,SAMSUNG EVO SSD 500G
-
BUZZLGHTYR
senior tag
-
Morris
veterán
válasz BUZZLGHTYR #162032 üzenetére
kb árában van
-
VIBO
őstag
Sziasztok
MK7 GTI-nél sztetek miért van az hogy befagy a kézifék reggelre és csak ha megyek vele egy darabig akkor enged fel?
EZ gondolom nem normális nem?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
akooos
veterán
Sziasztok,
Jelenleg egy Golf 5 2.0 PD TDI-t hajtok, DSG-vel, 170k km van benne, BKD motorkód. Nem éri már meg dízelt használnom, mert már nem ingázok Németország és Magyarország között. Napi 2x13 km-t közlekedek, az meg ebben a hidegben nem annyira egészséges a kis autónak. Szeretném lecserélni egy benzinesre, ami optimális esetben egy Golf 5 GTI (vagy nagyon kivételes esetben 1.4 GT, bár ettől kicsit tartok).
Szerintetek megéri pénzt és időt befektetni a cserébe, vagy hagyjam a francba, ha van egy jól működő autóm, amit mostanában nem túl gazdaságos üzelemtetnem és sajnálom is szegényt.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz akooos #162035 üzenetére
Városban a 2.0 TFSI-t se lesz gazdaságos fenntartani, erre a távra meg főleg + szépen elkoxosodik.
2x13 km-re ahogy, a bölcsek szokták mondani 1.6 - 1.4 euro 2-3 szívó benzin.
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
akooos
veterán
válasz L1ZRRR #162037 üzenetére
Köszi, ezt szomorúan hallom. Megszoktam a nagy nyomatékot, sajnálnám, ha 1.4-es szívóbenzinbe kéne ülnöm. A Golf előtt 1-es Puntom volt 75 lovacskával, soha többet nem akarom azt érezni
(#162038) MunezXBK :
Köszi neked is, akkor lehet, hogy marad a dízel, csak nagy kört fogok tenni hazafele menet, hogy a 13 km legyen 35.
-
bul07
nagyúr
Hát igen, ép ezért írtam hogy öregebb vagy sokat futott kocsinál én nem tenném bele, ki tudja hogy mi halmozódott fel a tankjába
Ha egy hamar pár 10e km után elkezdenek rakni bele akkor talán igen, nincs mit kimosni a tankbólDe nagy szopás lehet belőle, ami kétségessé teszi ezek használatát
(#162046) rob210
Csomagtartóba pár ék és meg is van oldva
Amúgy nem a karbantartás hiánya miatt fog befagyni
Hanem az ott maradt víz miatt, télen latyak oda verődik víz befolyik és a nagy hidegben megfagy[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző