Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Magisk
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
válasz
Speeedfire #158074 üzenetére
Köszi mindenkinek
Az üzlet nevét nem tudom pontosan, de szerintem ez egy helyi kárpitos üzlet itt Miskolcon, nem hiszem, hogy van náluk netes rendelés, de ha arra járok mindenképpen megkérdezem. Mivel kis üzlet és volt náluk ilyen jó fajat anyag, nem hiszem, hogy más kárpitos üzletben ne lenne.Más
Most gyorsan szétkaptam az ablakemelő panelt, minden érintekezőt kontakt sprayvel+fültisztítóval megtisztogattam, tökéletesen működik minden állásban az ablak. Plusz megtisztítottam minden részét, így a kapcsolók piros világítása is erősebb lett.
Köszi a tippet
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Metal topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen TV tunert vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hogwarts Legacy teszt
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest