Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
focvis #140957 üzenetére
Állítólag ezt az olaj evős dolgot is javították a következő szériás 2.0-án. De hogy melyik melyik Gen és mettől meddig gyártják azt passzolom
Amúgy szimpi nekem is a 2.0FSI nem tudom mennyire lehet tartós a maga 250Lóerőjével.
Az a baj nekem a 3.0 FSI se ajánlja a szerelőm, hogy az is eszi az olajat meg motorgenerál 100ezer kmenként..Brumi :
Köszi tényleg arra gondoltam elsőre jól emlékeztem, de mikor leírtam mondom biztos nem olyan új dolog ez de tényleg 2016tól van kb. Az új Q5 kapcsán olvastam ezt először.
Na akkor csak jól írtam, hogy a kereszt motorsság miatt nem használják a Torsent.Qru :
Elolvasom ha lesz időm a cikketJa és persze Torsen for president! Ez a lényeg, hogy nem nyúl bele semmi!!! erre elbasszák 2016 tól... XD
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest