- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Ez érdekes
I was greeted with a new option allowing you to change the grass patterns on the stadiums. As previously rumoured, there is absolutely no option to edit stadiums any further than the design of the playing surface. Ranging from diamond, squares and circles shapes, there were around 5 different looks you could create to the 15 stadiums on offer. Yes you read right, just 15 stadiums!
-
Breki
veterán
És ez jobb kártya?
Mert árban olcsóbb
mondjuk nem tudom van-e AGP-s
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
-
Balinov
titán
-
Breki
veterán
Akkor most én kérdezek
2600XT kártya jobb vagy roszabb a korábban tárgyalt ATI-knál?
Mindig Nvidia kártyám volt

-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
EZ egy labdatextúra amihez van egy úgynevezett modell
na várj megmutatom
itt látsz labdákat meg leírást
http://www.gamingaccess.com/index.php?combined_news=1&language=englishIlletve látható az arcnál is
arcokat is így csinálnak

-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
azzal berakni lehet
Photoshoppal csináltam
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
lehet szokatlan a Fifa után
nekem nem tűnt fel annyit tudok hogy a készítő beismerte, hogy nincsenek mergelégedve a kapusokkal és megigérte, hogy a teljesig javítanak rajta
-
Breki
veterán
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent
512 MB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 64MB Pixel Shader 1.1 (NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higherRECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP
Intel Pentium IV 3.0GHz or AMD Athlon 64 or equivalent or higher
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (ATI x1600 or NVidia 6800 GT/GS or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higherSUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce 8800, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, GeForce FX (5950, 5900, 5800, 5600, 5200), GeForce4 Ti (GeForce4 MX not supported), GeForce3
ATI - Radeon HD2900, HD2400, x1950, x1900, x1800, x1900, x1600, x1050, x1550, x850, x800, x700, x300, 9800, 9700, 9600, 9500, 9200, 9000, 8500
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported -
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
Pro Evolution Soccer 2008
Platform: PC
Forgalmazó: Automex Számítástechnika
Lokalizáció: eredeti angol verzió
Várható megjelenés: 2007.10.29.
Típus: sport--------------------------------------------------------------------------------
8990 FtElőrendelés: A termék megjelenése későbbre várható. A megérkezés után küldjük ki.
-
Breki
veterán
itt lehet kicsit egyenletlen a gif sebessége
de a játékban nem érzem így
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
-
Patrick
addikt
-
Sirandrish
legenda
igen igen
Az Sapphire X1950GT nagyon faja kari
olyan van nekem is
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Alaplap:
CPU típusa Intel Pentium 4A, 2800 MHz (5 x 560)
Alaplap neve Ismeretlen
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
Rendszer memória 768 MB (DDR SDRAM)
BIOS típusa AMI (12/13/05)
Megjelenítés:
Videokártya NVIDIA GeForce 6600 GT (128 MB)
Képernyő LG Flatron 915FT PlusNa ez vagyon jelenleg
dehogy a memoriat miért 768-nak írja mikor
2 ilyen van benne
[ Kingston K ]Memória modul tulajdonságai:
Modul neve Kingston K
Sorozatszám 60190854h
Gyártás ideje 50. hét / 2004
Modul mérete 512 MB (2 rows, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered
Memória típusa DDR SDRAM
Memória sebessége PC3200 (200 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 2.5
Hiba felismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-Refresh
Legmagasabb CAS késleltetés 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz)
2. legmagasabb CAS késleltetés 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) -
venember83
nagyúr
DDRII-t tilos megvenni, futar az asszem 2.5k ft, tehat nem sok, szerintem s eddig jok a tapasztalatok az iponnal. Ha el tudod adni a karit, akkor add el, szerintem jobban jarsz azzal a Sapphire GT-vel, futarral is 33k, olcsobb s jobb a hutoje mint az MSI-nek. Ha viszont csak ugy veszik meg a 6600ad ha veszel valamit, akkor vedd meg helyben az MSI-t a 6600ad beszamitasaval. Szerintem.
-
Sirandrish
legenda
öö ugyan nem engem kérdeztél de szertném elmondani a véleményem

ha nembaj
Tehát..én azt mondom hogy vedd meg ott ahol laksz...még akkor is ha 3K-val drágább.
1. a futár min egy ezres ugyhogy már kisebb az árrés
2. akárhány kilóméter egy autó "platóján" nem a legjobb kezdés a VGA-nak
3. a garancia..ha a szállitás során megsérül kezdheted egyből azzal hogy postázod vagy fuvarozod/tatod pestre...viszont ha helyben van akkor ez is sokkal egyszerübb...akkor is felküldik pestre de neked akkor is csak párszáz méter...én általában így vagyok vele...Minden alkatrésszel...ha pesten van akkor akárhonnan megtudják rendelni...szerintem ez megér plussz 1-2-3K-t...
-
Breki
veterán
Bocsi énis gondoltam erre, hogy kicsit offtopic dehát hova írjak máshol meg a játék lenne offtopic
Cserébe ígérem, hogy hozok illetve csinálok jó kis kiegészítőket a játékhoz.
röviden körbenéztem a helyi piacon az MSI kártya itt 36.750
valami Excaliburnál nézték
itt 7-8 ezerért beszámolnák a mostanithaveromnál pedig
Asus N7600GS HTD SILENT 256MB DDR2 AGP
ASUS N7600 Silent GS HTD 256MB AGP 8xAGP, nVidia 7600, 256MB, DDRII, 128bit, ASUS, TV-out, 400MHz/900MHz, Passzív GeForce 7600GS grafikus processzor (400MHz), 256MB DDR2 (450MHz), 128bitlenne 22.000 ha jól látom Ramiris
De erről a kártyáról mintha nem túl jókat írtak volna itt egy másik topicban és nem DDR3-asvenember amit írtál jónak tűnik, de azt csak futárral tudnám megrendelni úgy nem túl rázós?
-
venember83
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
cettlee
őstag
bocs ez mien topik? xD
-
venember83
nagyúr
Jobb, de nem er szvsz +6k-t a +256mb memoria, a kicsit jobb huto, bar valszeg lenyegesen halkabb mint az MSI kis semmi ventije.
Viszont: ez jo megoldas lehet neked, ugyanaz a huto mint a Sapphire 1950pro-n, kicsit alacsonyabb mag-orajelek, de 99%ban minden gt megy a pro szintjen s meg olcsobb is.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Igazából nem
nem akarok egész új konfigot venni nekem elég ha ez a játék szépen megy HIgh-on
-
Sirandrish
legenda
Breki:
így jó?hát ide nembirom felrakni hogy jólegyen...
-
venember83
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
két három éve megvan azóta nem nagyon foglalkoztam vele minden futott aminek kellett eddig
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
Amúgy legjobb lesz, ha otthon lefuttatok egy Aida- t aztáb beírom pontosan a dolgokat
-
Breki
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
Tolna megyében
Ha találok egy nagykert ahol ennyiért adják és kapcsolatban vannak a helyiekkel akkor ugyanannyi ha nem akkor drágább.
-
Breki
veterán
Zahlman, de hogy pontosan melyik az most meg nem mondom
fordított kupola formájú és ha jól tudom rezes
-
Breki
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Balinov
titán
Milyen is a lapod pontos típusa? Nemtom pontosan milyen P4-ed van,Northwood,Prescott,mert az sem mindegy. Talán - ha a lapod támogatja - akkor egy 2magos D820-as P4 jó választás lehet,term némi túlhúzással. továbbá lehet az 1GB ram-ot sem biztos,hogy nem lenne ártalmas bővíteni,csak sajna a ddr1-es memók már jóval drágábbal ugyanabba a méretben,mint ddr2-es társaik. (győri kiskerbe ddr1 1Gb/400 11k btto,noname, 1gb ddr-800-as kingmax 7,5k btto...)
-
Balinov
titán
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Ezek pesti árak csak most nézegetem őket
-
Drizzt
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
akkor most a MSI - RX1950PRO-T2D256 AGP kérdés neked is szól
-
Breki
veterán
KÖszi, jó alaposan utánnanéztél.
Egy gond van, hogy én nem vagyok pesti, postán meg ilyet elég rizikósnak érzem
A MSI - RX1950PRO-T2D256 AGP a korábbi linken csak 2000-el drágább annál amit írtál arról mi a véleményed?:
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
-
Drizzt
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Egyetertek Balinovval, ha tobb van, akkor esetleg 7900gs vagy 1950pro agp.
Adok par linket PH!-s aprokhoz, ujonnan uzletbol szvsz nem eri meg agp-s karit venni, mert nehezen kapsz s amit meg kaphatsz, az eszement draga.
7800GS
1950pro <- legerosebb meg megfizetheto, szvsz nagyon jo aron
udi bazarja, tobb agp-s kari
1950gt
7600GS DDR3al <- koltseghatekony es eleg jo, 7600bol csak es kizarolag ddr3ast szabad venni!!!
7600GT
1950pro
schenker88 bazarKb ennyi, remelem kapsz koztuk megfelelot. Amennyiben prohardveren vasarolsz mindenkepp nezd meg, h lehetoleg ebben a topicban legyen meg a neve, de ebben a topicban semmikepp se szerepeljen, fo a biztonsag!

re#125: szerintem 1950pronal jobbat nem erdemes vegyel, procid ugyse fogja kihajtani s egy evig boven eleg lesz. 7600GS es GT kozott magorajel a legfobb kulonbseg tudomasom szerint, de ezt siman lehet tuninggal kompenzalni. 7900GS-t kaphatsz kicsit olcsobban mint x1950prot, enyhen gyengebb, de ezt nem fogod eszrevenni.
-
Breki
veterán
Igen igazad van természetesen másnak is szól a kérdés ha nem nagyon off.
7600GT-t néztem csak ott a memóriasebességek nem tűntek olyan jónak
7600GS-st még nem néztem, mi a pontos különbség GS és GT között?
Most ezt nézegetem
GAINWARD AGP NV 7900GS GoldenSample 512MB 1.4ns DDR3 Monitorvezérlõ
471846200-8453
AGP Nvidia GF 7900GS GS 512 MB 1.4ns DDR3 PCIex16; Nvidia GF 7900GS; 512 MB; 2*DVI-I HDCP ; ;HDTV kimenet,DVI to 2nd VGA adaptorBuilt for Vista, DX9, Shader Model 3.0, OpenGL2.0 SLI technincslogy támogatás, Grafikus mag / memória sebesség : 510Mhz / 1400+Mhz, 20 pipes
Garanciális idő: 3 évilletve keresnék árat
GeCube Radeon X1950 XT X árat ennekHát max 30-40 ezret szánnék rá mert ugye ez AGP-s rendszer és csak arra kéne hogy egy évet kihúzzak, de aztse akarom, hogy a 6600GTnél kicsivel jobb kártyám legyen az pedig ugye jó áron nem eladható
-
Balinov
titán
-
Breki
veterán
lenne egy kérdésem hozzád mert láttam, hogy otthonosan mozogsz videokártya topikokban
Szeretnék egy jobb videokrártyát a gépembe, hogy High-on mehessen a játék
Jelenleg Geforce 6600GT-m van MSI
tudsz ajánlani vmit AGP-s rendszerre?
-
Breki
veterán
lenne egy kérdésem hozzád mert láttam, hogy otthonosan mozogsz videokártya topikokban
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
pl directupload.com
-
Breki
veterán
elvileg nem
a kockák mint mondtam ismétlődnek
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
a képfeltöltéses linket nem engedik más fórumokban ha bedig átírom a nevét, hogy be tudjam rakni (kepfeltoltes=képfeltoltes pl) senkise nézi meg mert át kellene nevezgetnie
-
Breki
veterán
Lehet, de akkor ismétlődne
bővebben itt
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=116991&page=102
-
Xelo
addikt
uhh én nagyon várom az új PES-t.
nem vagyok nagy focirajongó, de nagyon izgat az első nextgen jövevény! fifa 07el még elbohóckodtam egy darabig a magyar kommentár miatt, de hogy kb újra kiadják, siralmas.
persze én nem fikázom, megszokhattuk volna hogy az EA az EA... -
Sirandrish
legenda
nah mizu a sok PES rajongóval?
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
a gif-ed rakd fel máshova és akkor megkérdezem másoktol a problémád
-
Breki
veterán
hova írni?
nem egészen értem
-
Breki
veterán
van time expander 1.1 pl
a peshungaryról letöltheted
-
Sirandrish
legenda
-
Drizzt
nagyúr
Ja, akkor nagyrészt a passzal lehet szerelni próbálni, rájöttem akkor, hogy a lövés nyomkodásától miért lett átjáró a védelmem.
Van már valami demo hosszabbító, vagy ilyesmi? -
Breki
veterán
Csináltam egy új gyepet

mediumon van high-on még szebb
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Drizzt
nagyúr
Nálad játékban is ilyen gyors? Akkor állítsd be driverben, hogy force v-synch on.
-
Breki
veterán
Nem nyomod mellé az átemelés gombot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- EAFC 26
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szinte nincs is olyan lap, ami 560-at bir

persze én nem fikázom, megszokhattuk volna hogy az EA az EA...