Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
Értékelések szerint nagyon jó a PEs 2009 demó
"Na végre..egy normális Pes!!
A sebessége,a grafika,a gépi AI..mind rendbe van!!
Majd próbáld ki..amikor egyedül vagy a játékossal..komoly nagyon!
Még arra is figyeltek,ha lesre szaladsz egy kis zászló figyelmeztet!!
Top playeren..VÉGRE fel lehet venni a futást a géppel!!Nincsnek a szélen futkározgatok akciók.
Itt tényleg csak az érvényesül,aki passzolgat!!
és..bizony hiába állsz szembe a kapuval.SIMÁN fölé rúgja,ha nem jól célzol
A középpályán nagyon komoly összecsapások vannak 1-1 labdáért
Ha jellemeznem kéne..SZENZÁCIÓS lett a game.
A végén a videóban,amit mutatnak..hihetetlenül érdekes lesz,online a legend mode " -
Breki
veterán
PCDOME-n fent van 1,7-el jött.
Állíatólag szuper lett
Át lehet iratni a topic címét?
-
Breki
veterán
HOLNAP PES DEMÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Breki
veterán
gamer365.hu:
"Egyszer már volt egy hasonló hír a Pro Evolution Soccer 2009-cel kapcsolatban, ám az végül falsnak bizonyult, ezúttal viszont már biztosnak látszik a demó érkezése.
A Konami ma bejelentette, hogy október másodikán, azaz most csütörtökön fog érkezni a demó a Pro Evolution Soccer 2009-ből, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra egyaránt.
Ami a tartalmat illeti: egy öt perces mérkőzést játszhatunk le, tetszés szerint a gép vagy egy másik barátunk ellen, négy klubcsapat (Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona), illetve két nemzeti tizenegy (Olaszország, Franciaország) valamelyikével.
Maga a játék egyébként bő két hét múlva, október tizenhetedikén kerül a boltokba."
-
Breki
veterán
These are not official news yet, however, these rumors are likely to be true
FA PREMIER
- LICENSED : NO
Only two teams from the English Premier League are licensed (liverpool and manutd)but all teams include real player names.LFP (Spanish League)
- LICENSED : UNKNOWN
The La Liga isn't licensed either this year, but don't fear, all the teams will be licensed. It just won't have the "La Liga" symbol on the league selection menu because of a change in sponsor or something with the Spanish league.SERIE A
- LICENSED : YES!EREDIVISIE
- LICENSED : YES!LIGUE 1
- LICENSED : YES!OTHER TEAMS
HJK Helsinki
Rosenborg
Brondby
Copenhagen
Celtic
Rangers
Anderlecht
Club Brugge
AEK
Olympiacos
Panathinaikos
F.C. Porto
Benfica
Sporting C.P.
AIK
Goteborg
Hammarby
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Dinamo Zagreb
Wisła Kraków
Slavia Prague
Sparta Prague
Steaua Bucureşti
CFR Cluj
Partizan Belgrade
Red Star Belgrade
Dynamo Kyiv
Shakhtar Donetsk
CSKA Moscow
Spartak Moscow
Lokomotiv Moscow
Zenit St. Petersburg
Internacional
Boca Juniors
River Plate
FC BaselNATIONAL TEAMS
“PES 2009 is the official game of Team England, allowing official kits and, better, a realistically rendered new Wembley.”LICENSED
Belgium
Croatia
Czech Republic
England
France
Greece
Ireland
Russia
Italy
Netherlands
Portugal
Scotland
Serbia
Spain
Sweden
Turkey
America
Argentina
Brazil
Mexico
Ghana
Ivory Coast
Australia
Japan
South Korea -
Breki
veterán
sokadik gameplay video, egy szép góllal a végén! (jó minőségű)
[link] -
Breki
veterán
Itt nem arról van szó, hogy vmelyik kiegészítőtöl akad ki?
próbáld ki a kitservert csak üresen új 1.2-es nodvd-s exe-vel, hogy jó-e
-
Breki
veterán
Eztis érdemes letölteni és megnézni
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Nem raktam fel azt a patchet, de mivel sztem az kitserveres simán be kell másolni a kitserver megfelelő könyvtárába.
De sztem van hozzá readme.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Képek a patch-ből + letöltési link
-
Breki
veterán
PES 2008 PAC-PATCH
--------------------------------------------------------------------------------
by N@gyi2pac release
· Part1(cv_0.img)
· Part2(cv_1.img+rv_e.img)
· Part3(Kitserver+Save)
Telepítés:
-----------
A letöltött "PP cv_0.img" és "PP cv1+rve" mappában található cv_0.img, cv_1.img és rv_e.img mappát másold be a kitserver img mappájába!
A "PP kitserver+save"-ben a kitserver mappában lévő GDB és names mappát másold be a kitserver mappába!
A "PP kitserver+save"-ben a save mappa tartalámát másold a Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\save mappába!Tartalom:
-----------
- Új menük
- Új csukák
- Új labdák
- Új gyepek az alap stadionokhoz
- Összes nyári átigazolás
- Új logók
- Több száz lecserélt arc
- Több száz eredeti arc azoknak akiknek nem volt (pl: pepe, barry, hleb, pato, arshavin, mancini, lescott, tamudo, kameni...)
- Új kijelző
- Új 2008/2009-es mezek (nem az összes csapathoz)
- Új szúrkolói zászlók az összes csapathoz
- Új reklámtáblák
- Új szúrkolói mezek
- Angol, francia, olasz, német és spanyol 2008/2009-es bajnokságok
- Több mint 40 új csapat és még sok más!- Új csapatok:
---------------
- AfricaAngola ---> Egypt
Togo ---> Senegal- Premier league 2008/2009
Birmingham city ---> Hull City
Derby Country ---> Stoke City
Reading ---> West Bromwich Albion- Ligue1 2008/2009
Lens ---> Grenoble
Metz ---> Le Havre
Strasbourg ---> Nantes- Serie A 2008/2009
Empoli ---> Bologna
Livorno ---> Chievo Verona
Parma ---> Lecce- Bundesliga 2008/2009
Duisburg ---> Hoffenheim
Nürnberg ---> 1. FC Köln
Hansa Rostock ---> Borussia Mönchengladbach- Primera Division 2008/2009
Levante ---> Malaga
Murcia ---> Numancia
Real Zaragosa ---> Sporting Gijon- Other leagues A
CSKA Moscow, Steau Bucarest, Shakhtar Donezk, Slavia Praha
- Other leagues B
Boca Juniors, LA Galaxy, Red Bull Salzburg, FC Santos, Zenit St. Petersburg, Sao Paulo FC
- Other leagues C
Ajax, AZ Alkmaar, Estudiantes de la Plata, Feyenoord, Wisla Krakow, FC Zürich, Rapid Wien, Helsingborgs, Partizan Beograd, NEC Nijmegen,
PSV Eindhoven, Hajduk Split, Independiente, FC Twente, Young Boys, Sivasspor, Aberdeen, Cruzeiro -
Breki
veterán
Ha ez bemegy

-
Breki
veterán
Kitserverrel be lehet
Köszi a választ
-
Breki
veterán
Lenne egy olyan hérdésem ha a Samsung 451-es HD REady TV helyett az 551-es Full REady-t veszem akkor az azt jelenti a játék szempontjából, hogy nagyobb felbontáson tudok játszani mint a HD REady-sel?
vagy az ati 1950-en azt már úgysem tudná kijajtani High-on?
-
Breki
veterán
válasz
mgoogyi
üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom, igaz én általában L1+pasz-al passzolok és már nézem, hogy adhatom vissza.
Szerintem simán lehet nekik passzolni laposan persze nézni kell mikor szakad el az emberétől
MUtatok egy ilyen paszolgatós gólt

Jól látszik, hogy a játékosok milyen jól futnak be üres területre
-
Breki
veterán
Két online gól

-
Breki
veterán
Senkise akar online játszani?
-
Breki
veterán
Gonndoltam szólok, hogy lehet már multizni
Pro Evolution Soccer 2008 online
1.2es patch sokat javít rajta, a nélkül nem is biztos hogy tud csatlakozni a szerverhez a connectelő!
hiba esetén, újra kell kezdeni az egész folyamatot
sokszor a jó játék is hibát ír ki, ne add fel!
alt+tab használatára meccs közben sokszor kilép
end matchre mész a meccs végén, akkor tudtok új csapatot választani!
Ha neked problémáid vannak azzal, hogy csatlakozz, nyisd ki a játéknak 11881 TCP-et a ROUTEREDEN.
Előkészületek:
1. Netes játék:
a; Rendes ipvel
b; Hamachival: Telepítsd fel a Hamachi 1.0.1.5ös verzióját és lépj be ebbe a szobába:
PES2008HU
jelszó: sg
a szobába lépés nem feltétel, de megkönnyíti hogy találj magadnak ellenfelet
(ha már nem akarsz játszani, lépj ki kérlek)
2. Pes2008 mappába másold be Pesmagazine Online fájljait (kód: vagos)
3. RUN ME FIRST!!!!!!!.bat –ot indítsd el, (sokáig tart) és a kijövő ablaknál igent nyomj
4. Pesmagazine2008 Online.exe-t indítsd el és keresd meg a PES2008.exe fájlt, ha ez megvan
INNENTŐL KELL ÚJRAISMÉTELNI HA ROSSZ (de leellenőrizni is érdemes a fenti részt, ha még egyszer se ment a játék online módban)
5. a kijővő ablaknál írd be az ELLENFELED ip címét (hamachis vagy rendes), és menj arra ami te akarsz lenni host(bal) vagy aki connectel (jobb)
host/server= ő hozza majd létre a játékot, mindent elöbb kell csinálnia
join/connect= ő csatlakozik
6. most megpróbál szinkronba hozni a program, ha sikerül, új ablak jön ki és a végén ”lemegy” a tálcára a program -> csatlakozott (ha nem csinál semmit, nincs host vagy connect)
7. CSAK MOST INDÍTJUK a Pes2008at, ez elött NEM, mert akkor hibát jelezhet a network résznél
8. A játékban Online vagy Network-re menj, és a kijövő ablaknál a passwordhoz akármit írj be és lépj tovább!
9. ha te vagy a szerver a most följövő 2 lehetőség közül, a szervert (host) válaszd, ha a csatlakozó, akkor a csatlakozást(join)
10. szervert csinálónak szobát kell létrehoznia a BARÁTSÁGOS részben (Friendly…/Create…), és ezt a csatlakozó elvileg látja (Friendly…/Search…)szívesen
-
Breki
veterán
Két fordulóval a bajnokság vége előtt a Milán vezet jobb gólaránnyal , így a San Siróban nyerni kell
Del Piero második gólja

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
New version: AFS2FS 7.1.1.3
- fixed the problem with some BINs not always loading (unnamed_1.bin from rv_e.img, for example)
- added ballnames support. (NOTE: balls.txt and songs.txt files should now be placed in kitserver/names folder).DOWNLOAD:
http://files.filefront.com/afs2fs+711dzip/;9621262;/fileinfo.html
http://www.speedyshare.com/382671236.html
http://rapidshare.com/files/91301825/afs2fs-711d.zip.html -
Breki
veterán

-
Breki
veterán
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Köszi
Elég érdekes ez a windows telepítés
-
Breki
veterán
Inter elleni BL negyeddöntő mecs visszavágójának első gólja
2 gólos hátrányt kellett behozni

-
Breki
veterán
Del Piero kapáslövése

És Sissoko első bombagólja

-
Breki
veterán
Unfortunately Juce and Robbie have decided not to go on developing future versions of Kit Server for PES 2008.
This is what Juce have just posted
"I'm stopping because
1. Kitserver is fun and interesting, but it's a repetitive work, and there's gotta be a good reason to do it, which i feel we don't have this year.
2. I don't think PES2008 is a good quality product. Often when things are rushed, the outcome is poor. I think that's what happened with PES2008. And i'm not necessarily blaming Seabass or KONAMI, because there are different circumstances, and sometimes you've no choice but release the product as it was announced, even though you realize it's unfinished. That's what PES2008 feels like: an experimental, but unfinished version of next-gen Pro Evo. Fair enough, games like that have a right to exist, why not. But as far as the editing goes, it just feels like a waste of time to do tools for PES2008. That's just how i feel.
"Thanks Juce and Robbie for your fantastic work with Kit Server for PES 2008!!!
-
Breki
veterán
Szivesen.
De mi működik? A nyelv angolra állítása?
Pontosan hogy csináltad?Én most érdekes dolgot tapasztaltam azt hiszem 2009-es szezonban.
Első öt meccs kb 12-0-ás gólaránnyal 100%-os teljesítmény kapott gól nélkül
Mondom ez így túl könnyű (érdekes az előző szezon meg nehéz volt második lettem Róma mögött nagy hajrával)aztán még 3-4 meccs ahol kaptam gólokat, de nyertem
És azután elkezdett nehezedni, két döntetlen e Milán elleni rangadón 0-1 , de akkor még vezettem.
Bl-ben első meccsen kikaptam utánna meg döntetlenek.
MIlán ellen szintén a BL-ben szintén (mondjuk ez hülyeség) Liverpool ellen háromszor vezettem mégis mindig kiegyenlítetékt. Ugyanígy bajnokságban is Torino ellen (jó formában vannak ötödik helyen állnak), olyan előreadott labdákat adnak, hogy csak lesek.Szval mintha nehezedett volna a játék most bajnokságban második vagyok BL csoportomban jelenleg 3. tele döntetlennel
-
Breki
veterán
Igen korábban énis raktam be egy sarkost de akkor csak Tiago belepöcintett sarokkal.
Rúgtam egy hassonlót, szélről adtam be laposan belül a csatár háttal sarokkal berakta a felső sarokhoz közel.
De nem kifordult helyzetben hanem elég élethűnek tűnt a vetődő kapus felett.
Sztem eddigi legszebb gólom lett volna sajnos les volt így felvenni se tudtam.
-
Breki
veterán
ja ez nemis rabona P
-
Breki
veterán
Ha felveszed nem ronthatod el.
Nálam a 9-es gombal veszi ki
Rabona leírása
[link]Mivel már mutattam, hogy rakok be így arcokat így természetesen van
Edit Playernél a konkrét játékos arcát kiválasztva a scannedre kell menni.
Sajnos csak 14 arc rakható be így a documents and settings-be menti őket ahol a többi mentés van. Így egy jól sikerült akár elküldhető másnak is
-
Breki
veterán
Nem tudom hányan ismerik itt a Sirion által készített patch-et
http://oltreilcalcio.forumcommunity.net/?t=11738774http://proevolutionsoccer.forumcommunity.net/?t=11641264
Kijött hozzá egy kb 50 megás update
Formazioni, assegnati numeri, Kitserver 7.1.0m, volti.
Trasferimenti: 30/01/2008
Aggiunti: Cacia, Jeda, Wilson, Mannini, Navarro, Silvestre, Kuffour, Alvarez, Evans, Banega, M. Pellegrino, Guarente, Pià, Pelè, Tuia, Antunes, Danilo, Balotelli, Bolzoni, Castiglia.
Volti by Kiboo, Ronie, Jack, Leocozza, Mr Bresaola. (Grazie a tutti).
Nike Mercurial (by Gg1) assegnati a Pato, Ibrahimovic e Pele'.
Spero di aver fatto bene.
Link
-
Breki
veterán
Másik roster
Okos gyerek bejalszavazta
Relinked Players
01 - SORIN
02 - MAXI LOPEZ
03 - KILLY GONZALES
04 - PLACENTE
05 - LUCHO GONZALES
06 - MOORE
07 - MUDINGAYI
08 - MINEIRO
09 - ROQUE JUNIOR
10 - RODRIGO CENI
11 - VOGEL
12 - DANI CARVALHO
13 - DAVID PIZARRO
14 - CARL POBORSKI
15 - VLADEMIR SMICER
16 - ARNE FRIEDRICH
17 - ASAMOAH
18 - BREND SCHNEIDER
19 - NEUVILLE
20 - MIKE HANKE
21 - MERTESACKER
22 - HITZLSPERGER
23 - BOROWSKI
24 - FRINGS
25 - KURANYI
26 - OWOMOYELA
27 - SCHOLL
28 - DEISLER
29 - KEHL
30 - ALI KARIMI
31 - MAHDAVIKI
32 - SOREN LARSEN
33 - ALAN SHEARER
34 - BEATTIE
35 - FOWLER
36 - SINCLAIR
37 - ZIDANE
38 - ROY KEANE
39 - FIORE
40 - TACCHINARDI
41 - G. DELVECCHIO
42 - HASSELBAINK
43 - PHILIP COCU
44 - CASTELEN
45 - RUBEN CASTRO
46 - BARTHEZ
47 - COSTACURTA
48 - PERUZZI
49 - JOSUE
50 - WOME
51 - ALEX ( JPN )
52 - HIDETOSHI NAKATA
53 - ONO
54 - BERGKAMP
55 - VAN HOOIJDONK
56 - CONRAD
57 - DONOVAN................................................
Transfers
name from to18/01/2008 N. Papa Waigo Genoa Fiorentina
24/01/2008 M. Sissoko Liverpool Juventus
25/01/2008 D. Landzaat Wigan Athletic Feyenoord
24/01/2008 F. Balzaretti Fiorentina Palermo -
Breki
veterán
Új roster
-
Breki
veterán
Pirosat meg egy idényben talán ha egyet kaptam.
-
Breki
veterán
válasz
fogas22
üzenetére
Azér lép ki mert van egy gomb arra, hogy kilépjen
nálam azt hiszem a 10-es kis gombon van így nem nagyon nyomom meg csak ha pont a menübe akarok kilépni.Irányítást kint a settinmgs.exe-vel állítsd be
nem kombinációra lép a menübe hanem egy gombra
legalábbis rendes gamepadnál így kéne, hogy működjönHa a labdaátlépésre gondolsz arra van külön kombináció.
Célszerú L1+s -el passzolni akkor a paszoló kényszerítővel megindul
-
Breki
veterán
Én úgy tudom a hátulról való becsúszás egyből sárga.
Igazából én hátulról (direkt) nem szoktam becsúszni meg se fordult a fejemben
Az emberváltás csúszán szabályoszhetó tehát nem két állása van, hogy automatikus vagy manuális.
Én gyakran váltok magam így az automata sztem kicsit lejebb van.
Sok pesezés után rááll a kezem, persze ez gamepaddal egyszerú pont ott van az ujjam
mint ahogy a másik oldalon a sprintnél illetve megtolásnál is.Manuális emberváltással eddig nem volt semmi gondom.
-
Breki
veterán
Esetleg próbáld ki ezt
Pes Arg Editor 2008 v0.4 ami letölthető innen: [link]
Szereléshez nézd meg amit beraktam ott én szerelek kétszer simán egy támadáson belül (oké közben eladtam)
Cselezésnél több ember kell illetve ha lövőhelyzet van érdemes megpróbálni belevetődni (nem felrúgni
)Én az előrevágott labdákat általában le tudom fejelni más kérdés, hogy pontosan-e.
"gép ahelyett, hogy azzal elkapná, a pálya másik feléről hívja hozzá az emberemet."
EZt nem értem, nem te hívod? Van manuális emberváltás csúszkán szabályozhatóan
nekem inkább a kapussal van gondom mikor rohanok, hogy ne legyen szöglet (magától sokszor kiengedi vagy tetvészkedik)Hátulról becsúszás meg piros lap egyértelműen, hátulról hülyxeség is becsúszni.
Én most játszottam emberelőnyben a Sampdoria ellen mert kiállította az ellenféltől aki fellökött. Pedig nemis teljesen utolsó ember volt két ember között indultam meg.Szval ezeket én abszolút nem látom, de lehet azért mert PES 3 óta nyomom.
-
Breki
veterán
nézd meg az említett gólokat
sprintelek cselezek
lendületből egy sima elhúzás is csel, vagy egyszerűen megtolni a védőtől átlós írányben majd lendületből lefutni
Fociedzésen is ezt tanították
Én csak akkor lasítok ha annyira rajtam van, hogy mindjárt elveszi vagy szemből jön vki keresztezni.Szélen meg sokszor csinálom, hogy hirtelen megfordulok mire eszmél és furdul addigra továbrobogok.
-
Breki
veterán
Itt vannak a gólok,
nem nagyon látom, hogy a védő utolérne
-
Breki
veterán
Támadásnál pedig mint korábban mutattam nem nagyon ér utol akármelyik védő.
Persze előfordul, akkor jönnek a korábban szintén leírt módszerek, röviden, pl kifelé védőtöl távolodva vezetés, egy az egyben megverése a védőnek, kényszerítő vagy beadás esetleg távoli lövés alkalmazása esetleges távolság csökkentésével előtte.
-
Breki
veterán
Miért kéne beállni?
A játékban pont a lendület a fontos a támadónál, tehát ha ő lendületből jön te meg csak állsz általában simán elviszi melletted.
Én általában egyikkel rátapadok a másikkal meg jövök keresztezni átlósan.
De ezeket így nem lehet elmondani gyakorolni kell illetve érdemes megnézni a guide-t meg a kézikönyvet.
-
Breki
veterán
Én ezt abszolút nem tapasztaltam pedig elég sok szezont játszottam.
Legalább 3-4 bajnokságot és öt hat ML szezont
Kiállításom nem nagyon volt.
"a Professional nehezebb, mint a Top player szint"
Szerintem ez hülyeség, A demo-t majdnem végig Prof-on nyomtam mert akkor még nehéznek tűnt az ML a múltkor egyik patch felrakása után visszakerült véletlen professionalra és sima 6-0 lett a vége néztem is, hogy miért ilyen könnyű
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Állítólag eléggé szokott akadni bizonyos meccseken, magyarok ellen jobb, viszont nem lehet keresni konkrét embert.....

-
Breki
veterán
Ja és van nocrowd patch lehet gyengébb gépeken érdemes felrakni
-
Breki
veterán
válasz
r4Zzyee
üzenetére
Nem az igényeimnek felel meg első fifától 2004-ig bill-el nyomtam akkor a demo alatt megtanultam és a teljesssel már úgy nyomtam.
Azóta teszteléskor többször nyomtam bill-el (nem mindig van kéznél pad) hát ég és föld a különbség.
Aki megtanulta használni a gamepadot mindenki ezt mondja
-
Breki
veterán
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Mint már többször írtam, házilag megbuherált Rumblepad 2
Illetve van még kettő egy cordless meg egy impact de azokat nem használom.
-
Breki
veterán
válasz
r4Zzyee
üzenetére
Nem joy-ról beszéltem hanem gamepadról.
Az meg hülyeség, hogy billentyűkkel kényelmesebb.
Egyértelmű, hogy gamepaddal kényelmesebb jobb és élvezhetőbb.Ne mond már nekem, hogy gamepaddal könyebben megcsinálsz egy free cselt vagy egy manuális paszt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a játék konzol átirat már a settingsben is gamepad képe van.
Én évekig játszottam bill-el, de össze se hasonlítható
Ez olyan mintha valaki autót is bill-el vezetne
-
Breki
veterán
Igazából ezt mindenki maga tudja kitapasztalni a saját rendszerében.
A frame skippingnél ha bekapcsolod elvileg kihagy frame-kat hogy folyamatosabb legyen.
Sztem nem érdemes bekapcsolni ugrálni fog, de lehet másnál jóvsynch érteléemszerűen vsynch bekapcsolása erről korábban többször volt szó
eltűnik sokaknál jelentkező zavaró csík viszont sztem túl gyors lesz.Sztem ezért asjkánlott ezt driverben bekapcsolni nem itt
Harmadik sztem a video playback-ot tehát a visszajátszásokat kapcsolhatja ki, ezt nem próbáltam.
-
Breki
veterán
Ilyen nem volt még nálam
-
Breki
veterán
végre egy verzió ami műxik igaz eddig csak az alap GDB-vel próbáltam
A New version of Kit Server has been released 7.1.0f:
New features :
- fixed space bug
- collar attribute now supports these values: yes,no,0,1,2,3 (yes=0, no=1) - fixed two errors in BIN-loading logic. This fix should hopefully eliminate most of the crashes.Please remember that these are BETA versions. There seem to be certain errors/crashes and it doesn't work for all versions yet.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
jobb már az online?
-
Breki
veterán
Denagy forgalom van itt

-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
Kijött egy PES Reality PES 2008 Patch ami sokak örömére teljes img-et tartalmaz, tehát akik lusták voltak asf explorert a patchek használatához
megtanulni kezelni egyszerűen csak letöltik a filokat bemásolják és kapnak egy szinte új játékotlinkelés miatt most a másik fórum linkjét rakom be
[link]#42060-tól lehet olvasni a patchről illetve képeket megtekinteni róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óra topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)