- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nah...így van nekem is és a D mégse lő hanem csak emel de azt is nagyon gyatrán

-
venember83
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
nah jó..tessék...megnéztem a játékban is (talán az x a lövés) arra állitottam a d-t és ezt csinálja...nézd mg meddig nyomom az erőt és nézd meg mekkorát lő...

mentsd el ugy lassabb de szerintem így is jól látni..
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
nem D-vel
lehet hogy most keverem mert én felcseréltem
neked az a az ívelés?
-
Breki
veterán
nem egészen értem
mutass egy ilyet
én a gamepados beállításokat tudom a billeseket azzal egyeztesd akiét használod
-
venember83
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
Arra nem tudok mert én ilyet nem tapasztaltam
nemis igazán értem
nem a-val akarsz lőni véletlen?
-
Sirandrish
legenda
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
EZ válasz rá?

Nem saját -
Breki
veterán
Igen ez nagy hülyeség

-
Breki
veterán
Ez nem az én gólom
Más csinálta a gif-et.Ettől még lehet, de számomra nem ez a fontos itt
-
Sirandrish
legenda
igen...nekem is azon a szinten vannak problémáim

-
venember83
nagyúr
-
Drizzt
nagyúr
De, van egyetlen cselgomb, de azzal kb. lehet vagy 30 féle cselt csinálni. A billentyűzet beállítása először alapos iq-munkát igényel, én a szereléssel vagyok gondban még mindig. Becsúszás csak bizonyos szögből biztonságos, amikor pont szemből jön az ellen, vagy hátulról üldözöm, akkor nem tudom mi az áldásos.
-
Drizzt
nagyúr
Nekem pont úgy tűnik, hogy a partjelző zászlójának mintha valós idejű fizikája lenne. Mondjuk nem könnyű megítélni, mert egy jól megírt script át tud vágni. Atz is jó, hogy sárgánál nem rögtön bevágás jön, hanem látod, hogy a bíró odarohan, s felemeli a lapot, csak amikor a kezében van, akkor jön a vágás. Meg ha szögletre kimegy, akkor nem lelassít a játékos, hanem ráfordul az egyik, s rohan a zászlóhoz. Meg lehet gyors szabadrúgást is csinálni, de még nem pontosan jöttem rá, hogy mikor lehet mikor nem.
-
venember83
nagyúr
-
kavicssli
addikt
Mindenki nyomja

-
Sirandrish
legenda
ilyenkor bezzeg sehol egy pes-es ember

-
Sirandrish
legenda
nah valaki viszont elmagyarázhatná a kapusralövés csinyját binyját...
egyszerüen nemtudok kapuralőni normálisan..egy kis fosnyit emel a labdán kb 2 métert rapülés annyi...csakés kizárólag kapáslövésbe van erő...nemértem..a 06ban is voltak ilyen gondjaim... -
Sirandrish
legenda
tényleg ász játék lett...nekem is nagyon bejön...de a leginkább a grafika ami miatt tetszik...a játszhatóság nekem még nehézkesnek tünik.
engem igazából a cselek érdekelnének! vagy demoba nem lehet?
-
venember83
nagyúr
En is rugdosom a golokat s egyre tobb dologra vagyok figyelmes, pl ahogy atugorjak a jatekosok a kapust, szogletzaszlo lobog a szelben, partjelzo zaszloja is nagyon szepen van renderelve, stb stb. Tehat engem meghoditott s hoditgat percrol percre.
-
Sirandrish
legenda
nah kipróbáltam...a grafika odab*sz...tényleg brutál...a játékmenet még mindig szokatlan de már lényegesen jobb mint a 6ban...tetszik a game...nem mondom hogy jobb mint a Fifa de ezzel sok szép órát fogok eltölteni

Egyébként rugtam pár szép golt csak ha jól láttam a demoban nem lehet elmenteni

-
Sirandrish
legenda
nah csináltam több mint 5giga helyet a c-n..most leszedem ujra de ha ez is kevés neki akkor szétb*szom

-
venember83
nagyúr
En is remelem, ha demonak 2gb kell, akkor nem tudom a teljesnek mennyi kellhet
Csak 10gb-os a c:/-m, igy az keves lenne, nagyon. Igazan nem ertem miert nem nez korul a program hol mennyi hely van s ahol a legtobb szabad, oda dobja ki a szemetet, vagy egyszeruen lehessen beallitani valahogy. Na mindegy. -
Sirandrish
legenda
c-n nincs annyi helyem...akkor lesz*rom...majd a teljest kipróbálom...remélem az nem ilyen lesz.
-
venember83
nagyúr
c:/-re pakolna ki csomo temp fajlt... Kb 2 giganyit. Hogyan es miert, ne kerdezd.
-
Sirandrish
legenda
érdekes...azt irja a telepitó hogy nincs elég hely...kemény kis demo hogy 20 giga kevés neki

-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
nah lassan lejön a Demo...kivi leszek

92%
-
venember83
nagyúr
-
Breki
veterán
És megy High-on?
Elvileg van olyan, hogy Pes Romania ott kéne megkérdezned
-
venember83
nagyúr
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
szokott lenni
deha megveszed kézikönyvet is kapsz
milyen géped van?
-
Patrick
addikt
Lehet lanozni kitserverrel?
-
venember83
nagyúr
Nos, megjottem. Demo tetszett, nagyon. Remelem lesz tutorial-szeruseg, mert anelkul nem tudnek atszokni a FIFA-rol
Van par video bug a demoban, bar lehet driverproblema lesz az, mindenesetre redkivul szep a jatek, nagyon sok mindent lehet allitani, kb akkora a kulonbseg a FIFA es a PES kozott mint a CMR Dirt es Richard Burns Rally kozott, szoval rengeteg. Bocs az omlengesert, de eddig csak 06os PESt probaltam, az nagyon nem gyozott meg, ez meg egybol, ezert vagyok ennyire elajulva. -
Breki
veterán
PES 2008 Demo Formations Update 1.0
A new version of PES 2008 Lineups update. This one was made by mosu. It includes all the changes from version 0.5 but now it includes changes in Spain and Portugal Lineups. Check out the screenshot. In the next one mosu will update France and Portugal.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Egy nagyon jó kis kiegészítő a játékhoz
Kitserver 7
Version 7.0.0a released
======================Features:
- Enable up to 4 controllers
- Select quality levels which PES doesn't want you to chooseKitserver 7.0.0a (57 K)
http://rapidshare.com/files/59614042/kitserver-700a.zip
http://www.speedyshare.com/502239787.html (mirror)
http://files.filefront.com/8694930 (mirror)

-
Breki
veterán
Egy nagyon jó kis kiegészítő a játékhoz
Kitserver 7
Version 7.0.0a released
======================Features:
- Enable up to 4 controllers
- Select quality levels which PES doesn't want you to chooseKitserver 7.0.0a (57 K)
http://rapidshare.com/files/59614042/kitserver-700a.zip
http://www.speedyshare.com/502239787.html (mirror)
http://files.filefront.com/8694930 (mirror)

-
Breki
veterán
Animáció a visszaálló játékosról

-
Breki
veterán
-
Patrick
addikt
-
snecy
senior tag
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
-
snecy
senior tag
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
Szerelés
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Patrick
addikt
Igen ez nekem is feltűnt, remélem mihamarabb javítják.
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Hello
Azt írtam, hogy akkor írtam ide
Honnan is ismerjük egymást? P
ja hogy a Fifahungary-n?
A kérdésedre válaszolva grafikailag nagyon tetszik lásd pl ezt a képet
Kicsit arcadosabb lett sokan amiatt picit csalódottak másoknak pedig ez az úgymond kicsit fifásodás tetszik.
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
-
Patrick
addikt
-
Breki
veterán
L1+D -t próbáltad?
-
sosperecek18
őstag
HA valaki megosztaná velem, hgy lehet belsővel kapura rugni megköszönném

-
Patrick
addikt
-
ToxLee
őstag
Kövezzetek meg ,de nekem a 06 után nem nagyon tetszik ez a demó. Szerintem sokat fifásodot. Majd megnézük a teljest is. A grafika jó ,de ráféren egy élsimítás. Az meg nem tudom ,hogy vissza játszásnál mi a péróért akadozik ezen a gépen?

-
Patrick
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Managernek ott lesz nekem az FM2008.
Namost: szerelni hogy lehet jól szerintetek? Elsősorban szabályosan? s-sel menjek szemből(passz), vagy d-vel üldözgessem(lövés-nem valami hatásos, de sose fújják le)? Vagy valami más? És 1680*1050 felbontás nagyon nem ártana, mert így messziről nem tudom kivenni a füvet... 
-
Patrick
addikt
-
Tomics
addikt
Vazze az irányítást sehogy sem tudom belőni úgy, hogy kézre álljon (ha S-el passzolok, akkor védekezésnél nem tudok S-el embert váltani,ha A-val felívelek, nem tudok A-val becsúszni, stb....sokéves fifázás után kényelmetlen, de az EA idei produkciója élvezhetetlen, kénytelen leszek erre átszokni
Amúgy nagyon jó a grafikája és a fizika is elég jól sikerült.Csak a menü ne lenne olyan konzolos
A manager és a carrier része lesz a gyenge pontja ennek a játéknak szvsz (bár ez a demobol nem derül ki). Ebben jobb a fifa, viszont minden másban a PES a nyerő. A kettőt kellene összegyúrni és akkor lenne egy ütős játék. EA elmehet a next genjével a .... 
Na majd holnap megpróbálom az irányítást jól belőni meg majd a rumblepad-dal is, jó8 all. -
Patrick
addikt
Hát most nagyon csúnyán.
A menü nekem tetszik, ötletes, a zene jó. A játék is élvezetes, jók a passzok, felívelések, lövések, bár a mezhúzásra és arra, hogy hogy kell feldobni magam, nem jöttem rá.
60 fps-em van mediumon 1024*768-ban. Ha vmi bejátszás van akkor csak 20-25.Amin sztem van még csiszolni az a háló, lehet csak a grafó miatt ilyen, nekem picit furcsán mozgott...és a labda hangja, ahogy passzolnak vagy lőnek, nekem elég tompa hangja van, mint ha lukas lenne

Lehet elsz még némi optimalizálás, mire kijön a full

A fifa demojával is toltam...alig bírtam végigtolni egy mecset...siralmas sajnos

Még annyit, hogy az arcok eszméletlen jók

-
snecy
senior tag
-
Patrick
addikt
Huh, nagyon jó a demo srácok, nekem nagyon tetszik...

-
snecy
senior tag
A Full FIFA megjelenésével párhuzamosan megjelent a Pes demo is, 1GB.
-
sosperecek18
őstag
Jövő hét hétfőn vagy kedden itt a demo...

-
ftc
nagyúr
-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
Fény derült FIFA sorozat egyetlen épkézláb vetélytársának megjelenési dátumára. Nem is kell már olyan sokat aludni.
A Konami megerősítette, hogy a játék október 25-én fog kijönni PC, X360, PS2, PS3 és mobil platformokra, melyet novemberben követ a PSP és a Nintendo DS kiadás.
A FIFA-val ellentétben kedvenc pc-nkre is a felturbózott grafikával bíró változatot ígérték. Nemcsak a játékosok valósághű mozgását tervezik visszaadni, hanem arcuk élethű kifejezése, s a szétszakadó szerelés egyaránt beépítésre került.
A sorozat védjegyének számító élethű labdakezelés mellett az A.I. már arra is figyel, hogy védekezésnél zárja a szöget, s megakadályozza a kapura rúgást. A cselezést, s a passzolást átdolgozták, hogy még pontosabb, ugyanakkor még látványosabb legyen.
További újítás, hogy pontrúgásoknál a magasabb hátvédeket küldhetjük fejelni, s az érme másik oldalára kerülve magunk szabhatjuk meg a sorfal szélességét és összetételét. -
S_E_R_I
aktív tag
-
ftc
nagyúr
-
S_E_R_I
aktív tag
-
Breki
veterán
-
S_E_R_I
aktív tag
Nah talán ez lesz az a game amit ujra elöfogok venni és tolom mivel a Fifa korszak az én szemembe lejárt ezért bízom a Konami gárdában, h szívezszolót alkotnak. PES 6-tal toltam legutoljára 7 nem próbáltam
, de aszem ezt kifogom mindenképp. Viszont semmi sincs veszve, idő még van talán még a 7-et is megnézem addig. Várjuk a Demot -
ftc
nagyúr
Amúgy billel se nehéz csak ne jönnének be mindig a cselek...
-
Breki
veterán
PES 2008 PC Demo On The Way?
Special thanks to Marco for the heads up on this one. A little poster aimed at the French fans of PES 2008 suggests that a demo for the PC version of the game will be available soon. The text on the article translated reads:
''Very soon download a demonstration of the play on the PC''
Konami have regularly released demo's for the PC versions of PES as it is common industry practice on the PC platform. I'm sure this will get major questions asked about the consoles. As of yet there is no information regarding a demo for PES 2008 on the Playstation Network or Xbox Live. If they are to release one I sincerely hope it's not the version of the demo showcased at Leipzig. Past trends though suggest a demo won't be available. Check this space for further updates.
Regards,
W.E.N.B. Team -
ftc
nagyúr
Most szórakozok a 2007-el nagyon jo kis game...
-
sosperecek18
őstag
-
Breki
veterán
Akkor hamarosan demo

-
sosperecek18
őstag
Megvan a megjelenési dátum:
2007. október 19.[link]

-
Breki
veterán
Ezt a játékot nem bill-ről kell irányítani.

Mint ahogy semelyik focit sem.
Én ismerek sok játékost aki bill-el nagyszerűen nyomja viszont, és ha az ember megtanulja nagyon nagy gólokat lehet lőni.
Persze ehhez gyakorlás és töreelem kell mint igazából nem úgy mint a fifában mikor egy meccsen 20 majdnem egyforma kapuralövés van.
Itt először örül az ember ha lövéshez jut.
Aztán ha megy
[link]
Érdemes megnézni a gólokat. Igazából nem a játékkal van a gond hanem az emberekkel
akik nem veszik a fáradságot megtanulni pl a lövést. Pedig ebben a játékban pont az a jó, hogy nem öt perc után megy és hónapokkal később is ad sikerélményt. -
sosperecek18
őstag
Én sem bill-ről irányítottam a Pes6-ot, de nekem nagyon ott van még mindig, négy csillagon 1 év után is kilehet kapni...
Ezért jó játék a Pes, nem ugy mint a fifa, hogy 2 hónap alatt belejönve 5-6 gólt tudtam rugni, bár most is van hogy 4*-on 7-0-ra nyerek, de pl. most a Wigan rugott 2 gólt, és utánna teljesen ''attack'' módon játszva sem tudtam kiegyenlíteni, végük 2-1 lett. -
Drizzt
nagyúr
Fujj, céRonáldó.

Nekem amúgy a Pes7 nem jött be, billről irányíthatatlan volt, a lövések célzását remélem egyszerűbbé teszik. -
sosperecek18
őstag
-
ToxLee
őstag
Mikor lesz a demo és a teljes?
-
sosperecek18
őstag
Na itt van a hivatalos borító is[link]
Owen a WLS99 után ismét focis játék borítóján.

-
ChromeX
addikt
-
ToxLee
őstag
-
Breki
veterán

Új év, új PES, és jobb lett, mint valaha! Mondhatni eljött PC-re is az áttörés és teljes next-gen megjelenítésben tündököl a játék asztali vasunkon is, persze ha elég izom van benne. A játékosok gyönyörűek, kidolgozottak, a dinamikus fények remekül kényeztetetik a játékos szemeit az animációknál, amikből szintén nem szűkölködhetünk. Rengeteg új, jópofa bevágott jelenet, egyedi gólöröm társult az amúgy is hatalmas választékhoz, a játékmenet továbbfejlesztéséről nem is beszélve. Törekszik minél realisztikusabban visszaadni egy valódi futballmérkőzés dinamikáját, változatosságát és 100 meccs után is bőven marad kihívás a játékban - és mi pont ettől szeretjük.
Több újítást eszközöltek a játékmenetben az előző részhez képest, ilyen a test-test elleni harcok továbbfejlesztése, ami mondhatni a mezhúzás bevezetésében tetőzik. A közbelépések új értelmet nyertek - szerencsére előnyükre -, ráadásul a mesterséges intelligencia is sokat fejlődött, sokkal jobban követve az eseményeket, mivel a csapattársak sokkal okosabban gondolkodnak, így például igyekeznek keresztezni a labdatartó ellenféllel szemben, hogy az ne tudja kiugratni a társakat és így továb... Az M.I. irányította ellenfél is sokkal okosabb lett - főleg nehezebb fokozaton -, és akár olyan megfigyelésekre is képes, hogyha például állandóan a jobb oldalon ugratjuk ki a szélső játékost és próbáljuk vele beívelni a labdát, akkor az ellenfél ennek szellemében módosít a taktikáján is, jobban megerősítve a szellős védelmet azon az oldalon.
Továbbá:
Néhány gól:
By: Breki
***link***By: Sirandrish
***link***By: Patrick
***link***És néhány Apróság ami jól jöhet:
***Jasc Animation Shop 3.11***
***Gif készitése goljainkról***
Sirandrish
[ Módosította: ngabor2 ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen széket vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Diablo IV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-4790 4-Core 3.6GHz - LGA1150
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak 10gb-os a c:/-m, igy az keves lenne, nagyon. Igazan nem ertem miert nem nez korul a program hol mennyi hely van s ahol a legtobb szabad, oda dobja ki a szemetet, vagy egyszeruen lehessen beallitani valahogy. Na mindegy.
Ossze sem hasonlithato a FIFA-val.

Van par video bug a demoban, bar lehet driverproblema lesz az, mindenesetre redkivul szep a jatek, nagyon sok mindent lehet allitani, kb akkora a kulonbseg a FIFA es a PES kozott mint a CMR Dirt es Richard Burns Rally kozott, szoval rengeteg. Bocs az omlengesert, de eddig csak 06os PESt probaltam, az nagyon nem gyozott meg, ez meg egybol, ezert vagyok ennyire elajulva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Namost: szerelni hogy lehet jól szerintetek? Elsősorban szabályosan? s-sel menjek szemből(passz), vagy d-vel üldözgessem(lövés-nem valami hatásos, de sose fújják le)? Vagy valami más? És 1680*1050 felbontás nagyon nem ártana, mert így messziről nem tudom kivenni a füvet...
Amúgy nagyon jó a grafikája és a fizika is elég jól sikerült.Csak a menü ne lenne olyan konzolos
A manager és a carrier része lesz a gyenge pontja ennek a játéknak szvsz (bár ez a demobol nem derül ki). Ebben jobb a fifa, viszont minden másban a PES a nyerő. A kettőt kellene összegyúrni és akkor lenne egy ütős játék. EA elmehet a next genjével a ....