Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Melyik samsung?
Ebben a játékban lesz WIDE nézet
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát amit adnak hozzá az elég rövidke kábel, gondolom van külön hoszabb kábeled nem?

De ezt inkább priviben, mert már túl sok az off

-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Catalyst control centerben
Aszem az informations résznél lehet állítani át a tv-re ha már be van kötve. -
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Frankón nem. Kipróbáltam anno a fifát meg a pest is tv-n
Tök jó volt, aztán egy kattintás és már csak a monitoron látom, nem a tv-n, vagy fordítva, meg úgy is lehet, hogy mindkettőn látod aszem
Jó dolog ez, főleg filmeknél 
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát, én azt veszem ami a jobb, de a szívem picit CANADA felé húz, mint kalifornia felé

-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Így van

-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ok, értem

Igazából a 8600GTS-nél is jobb...1 esetleg 2 játék van amiben uazt tudja mint a pro.
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Tévedés, egyáltalán nem jobb mint az ati
Jó oké, van dx10 és? 
-
Patrick
addikt
Nos, én is a (Sapphire Radeon X1950 GT 256M GDDR3 AGP DUAL DVI-I / TVO LITE) javaslom egyrészt mert, ezt is éppen, hogy nem tudja kihajtani, nem hogy a pro-t. Másfelől teljesen jó kari. A TVO lite, pedig egy TV kimenet. Ezzel összetudod kötni a tv-del a karit és akkor pl tv-n is tudsz pesezni
Sem az MSI, sem a Sapphire nem hangos. Persze kinek mi a hangos, de hát ez nem 2900XT
Másik ha 7600GS-t akarnál venni, akkor én speckó Galaxy-t vennék. 7600GS, GDDR3-as ramok 256MB-al és 1.2ns-os ramokkal, van rajta egy Zalman hűtés is. Bár ez már nagyon ritka, alig kapni. -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de mit jelent a TVO LITE?
Meg itt azt írtátok az MSI a hangosabb a fórumában meg a Saphire-t írják annak.
MÉg sosem volt ATI_m ezért gondolkozok ennyit rajta
na meg az AGP miatt
-
Tudni kéne, mitől LITE a 256-os Sapphire - egyébként én ezt javasolnám.
-
Sirandrish
legenda
Én továbbra is az X1950GT-t ajánlom (mondjuk az 512est) mivel a Procid ugyse tudja kihajtani ezt se nemhogy a pro-t...
egy feltétellel ajálom a Pro-t...ha 1max 2K az árkülönbség...de mivel 5K így a GT a nyerő (nálam persze)
Én így gondolom...a döntés a te kezedben van

Vedd a GT-t!!!!
Crossfire meg minden
-
Breki
veterán
na egy ucxcsó nekifutás aztán békénhagylak benneteket ezzel :-)
az ismerősöm mondott két nagyker nevet amikben megnézhetem aztán megalkuszunk
a következőket találtam
AZ árak hasonlóak kb 30.000 körül (nagyker) Sapphire kb 2000-el drágább mint pl az MSI
A két SApphire között kb 5-ezer az eltérés (27-32 ezer)MSI RX1950Pro-T2D256 ATI RX1950Pro 256MB AGP
ATI X1950Pro grafikus processzor (GPU 575Mhz), 256MB DDR3 (RAM 1380Mhz), 256bit, 16 pixel / 48 pixel shader / 8 vertex futószalag
AGP, DirectX 9.0 támogatás, 3DC+™, SMARTSHARDER™ HD, SMOOTHVISION™ 2.1, Next Generation HYPERZ™, OpenGL 2.0, AVIVO
350MHz RAMDAC, max. 2560x1600/60Hz felbontás, DUAL VGA, 2x DVI, TV kimenet, HDTV kompatibilisSapphire Radeon X1950 GT 256M GDDR3 AGP DUAL DVI-I / TVO LITE
Sapphire ATI Radeon X1950GT 256M GDDR3 AGP 2DVI-I + TV
ATI X1950GT grafikus processzor (GPU 500Mhz), 256MB DDR3 (RAM 1800Mhz), 256bit, 36 pixel shader / 8 vertex futószalag AGP, DirectX 9.0 támogatás, 3DC+™, SMARTSHARDER™ HD, SMOOTHVISION™ 2.1, Next Generation HYPERZ™, OpenGL 2.0, AVIVO 350MHz RAMDAC, max. 2560x1600/60Hz felbontás, DUAL VGA, 2x DVI, TV kimenet, HDTV / CrossFire kompatibilisSapphire Radeon X1950PRO 512M GDDR3 AGP DUAL DVI-I
Sapphire ATI Radeon X1950Pro 512M GDDR3 AGP 2DVI-I + TV
ATI X1950Pro grafikus processzor (GPU 580Mhz), 512MB DDR3 (RAM 1400Mhz), 256bit, 36 pixel shader / 8 vertex futószalag AGP, DirectX 9.0 támogatás, 3DC+™, SMARTSHARDER™ HD, SMOOTHVISION™ 2.1, Next Generation HYPERZ™, OpenGL 2.0, AVIVO 350MHz RAMDAC, max. 2560x1600/60Hz felbontás, DUAL VGA, 2x DVI, TV kimenet, HDTV / CrossFire kompatibilisÉs egy kicsit olcsóbb
XpertVision nVidia GF7600 GS SONIC 256MB DDR3 128BIT TD AGP
nVIDIA GeForceFX 7600GS grafikus processzor (400MHz), 256MB DDR3 (1000MHz)
PixelShaderek száma 12, 128 bit
AGP 8x, DirectX 9 támogatás, CineFX 3.0, dual VGA támogatás, nView, Intellisample 3.0 Technológia
400MHz RAMDAC, max. 2048x1536/75Hz felbontás, Direct Show, MPEG-1, MPEG-2, Indeo
Accuview élkisimítás, Lightspeed Memory Architecture III, DVI, SVHS TV kimenet.
Teljes DirectX 9c támogatás -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor passz, sztem próbáld meg újra beállítani
biztos nem nyomsz lövés közben mást?
gyorsabb futást vagy vmit
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
gondolom az opcionális
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
próbáld meg így
http://www.deviant.hu/picupload/kepek/3298bill.jpg
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
jobb egérgomb
http://www.pcaction.de/screenshots/medium/2007/10/pc_action_PCA_pcaction_de_pes_edit_mode_pro_evolution_soccer_2008_43.jpg
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
na valószínűleg a manuális pasz az azt írják
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
De

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
alapban a játékban
úgyhogy lehet elkezdeni jó játékosarcokat keresni
-
Breki
veterán
Azért ez nemsemmi lesz

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
aham
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Breki
veterán
Új videók
-
Breki
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Oké ezt tudom, dse pl az ATI-s kártyákkal öszevetve jobb vagy roszabb van-e AGP-s
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
akkor rakf fel ide
mondok többet
http://www.myimg.de/
http://www.imagehigh.com/
http://www.charous.com/és ugye felraktad ide ha lemented fel tudod rakni oda

-
Breki
veterán
A kártyavásárlássak kapcsolatban
egy Galaxy 8600 GE kártyáról mi a véleményetek?
a korábbi ajánlatokkat összevetésben
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
mondtam rakd fel a példád egy másik tárhelyre és rákérdezek
pl az sg-n sok bill-es van
-
Breki
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Ezt ha jól emléxem (gamepad) R2+lövéssel nyomtam, bár igazából nem figyelem csak rááll a kezem. Úgy emléxewm elengedtem a gyors futást és akkor R2+rögtön lövés szinte egyszerre.
Tegnap lőttem egy hasonlót az pedig laposan vágódott a sarokba
-
Breki
veterán
Akkor bemásolom ide is amit máshova írtam
kikerültek az új füveim a peshungary-ra ezért:
akkor még egyszer ez alapján:
[URL=http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836]http://www.peshungary.hu/letoltes.php?letoltid=8836[/URL]
1. Indítsd el az AFS Explorer nevű programot!
2. File menü, Import afs file parancs.
3. A megnyitás ablakon az alsó legördülő menüben válaszd ki az Összes file-t (All files).
4. A PES 2008 demo img mappájából nyisd meg a cv_1.img fájlt! (A fájlról ajánlott biztonsági másolatot készíteni!)
5. A kérdésre NO választ adj.
6. Az unnamed_383.bin-re (ez esetben)jobb egérgombbal kattints, majd import, és válaszd ki a rar-ban található egyik bin-t!
7. Kész is a telepítés, már használhatod is az új kiegészítőt!Ha nem tudja berakni akkor méretnövelés szükséges, ez ugyanolyan mint a korábbi részekben
fejből irom: ctrl+R (advanced) a megfelelő file keresése méretének növelése majd az egész img mentése tetszőleges névre
ha kész én általában megnyitom az elkészült file-t és még egyszer belerakom a bin-t és megnézem rendben van-e, aztán az eredeti img-nek adok egy indexet (pl cs_1mentes) és az előbb asf-ben elmentett filet visszanevezem. Így ha valami gubanc van a mentés szöveget kivéve (példa) visszaírom a telepítés előtti-t
Mentés mindig nagyon fontos előtte, főleg mert -legalábbis nálam a GS nem nyitja meg a rebuild-os img-et (majdnem rögtön kilép)
-
Sirandrish
legenda
válasz
sosperecek18
üzenetére
igen...ilyen vaknturásátemelásnek hívom azt ahogy én kapurarugok

-
Drizzt
nagyúr
válasz
sosperecek18
üzenetére
Nekem még valamelyik korábbiban volt úgy, hogyha a lövésiránnyal ellenkezőt nyomtam a csík közben, akkor a filó felé vágott egy kegyetlenet, meg van még pár gomb, aminek a megnyomása erősen módosít a lövésen.
-
sosperecek18
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Akkor jól haladsz

-
Sirandrish
legenda
válasz
sosperecek18
üzenetére
nah én még kapura se tudok lőni...ezt übereld

-
Breki
veterán
Új GS
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ha a csíkozásra gondolsz akkor azt én csinálom de három alap
körkörös csíkos és keresztcsíkos
de idézném Hedge-t akit a másik fórumban nem tudtál ki, hát ő hozta létra a fifahungary-t
"mondjuk ha ugye igazak a hírek, hogy a stadionokhoz az editmode-ban több fajta fűmintát állíthatsz be, akkor valószínűsítem, hogy van mondjuk X féle fűmintázat, különböző fájlokban tárolva a textúrákat és valószínű, hogy ezek mindegyikét máshogy pakolja össze a játék, értsd: egyiket lehet tükrözi, másikat nem... a demóba úgy látszik egy tükröződő van "
tehát a hírek szerint te magad választhatsz majd fűmintát a mecsek előtt és esetleg azokat lehet majd variálni
-
Breki
veterán
És egy gól

-
Breki
veterán
Új fű és reklámtábla csere

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
csak te nem látod

az elején felfejeli megának és úgy viszi tovább
-
Breki
veterán
Messi fejentáncoltatás majd hatalmas gól

-
Breki
veterán
Pro Evolution Soccer 2008 Demo Patch (Version 0.5) by Driver (YNWA)
This easy-to-install patch includes:
- Night Stadium Patch by FCH
- Nike Aerow New Ball by gamingaccess
- New grass texture by jacksion1984
- New Coca-Cola и Adidas adboards by FCH
- LinesUps Update 1.1 Patch by mosu
- Fixed settings.exe (Now you can change your resolution up to 1280x1024) by ?
- Kitserver 7 by Robbie and Time Expander 1.1 (Progam that can change match time from 5 to 90 mins) by JuceInstallation:
- Open PES 2008 Demo Patch.exe then choose your PES 2008 DEMO directory and press install
/ It will replace your cv_1.img, settings.exe files and add Kitserver and Time Expander /Download Links:
http://rapidshare.com/files/60479191/PES_2008_Demo_Patch.exe.html
http://www.zshare.net/download/403909713aebe2/ -
Breki
veterán
Egy kis kapusszivatás

-
Breki
veterán
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
miért más megoldás nincs?

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a Fifa-t akkor miért nem ott nyomod?
-
Breki
veterán
Azért ha belegondoltok mondjuk én most cserélném alaplapot memóriár procit videokártyát
lehet 100.000-hez közelítene
Annyiért veszek egy konzolt akkor van egy jó Fifám mert konzolon jó (kivéve PS2 mert ugye PC-re azt kapjuk) és van egy PES-em tehát két jó focijátékom.
-
Breki
veterán
Influx of PES 2008 PC Editing Tools!
In our continual coverage of all things from this great community comes another great collaboration. Would like to thank Ariel from Gamingacces.com for contacting the W.E.N.B. with this great information and features. A whole host of programs aimed at the PC Version of PES 2008 to give the fans a much more authentic experience. Check it out:
1 - Game Graphic Studio for PES 2008!
Yes! Finally thanks to the great Obocaman we are able to enjoy the Game Graphic Studio for Pro Evolution Soccer 2008! Import Kits, faces, flags, stadium textures and everything you want! This is version 7.1.6.Screenshot
Click Here
http://www.gamingaccess.com/functions/showimage.php?image_download=http://www.socceraccess.net/download/images/13813-ggs.jpgDownload :
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=138322 - 3D Edition on PES 2008
Since PES 4 we were able to discover how to edit 3D files (from faces to stadiums). Now in PES 2008 everything has changed but finally we were able to decode some 3D files and we are able to edit them
Here you see to examples :
1 - Balls
All balls that have been made for PES 6 (PC) can be converted to PES 2008 format.
Here the first screen of a PES 6 Ball converted to PES 2008.
http://img210.imageshack.us/img210/8224/pes2008ballswp9.jpg2 - Faces
Since PES 4 PC community makes faces using POC ( Pes to Oedit Converter) a program I´ve developed years ago. Now in PES 2008 things have changed. Every Face has 4 parts. Two of them are related with eyes zone, one of them is for forehead and the last one for the rest of the face. But we succeed, here you see one of the 4 parts of faces in Oedit! We identified the vertexes and then I´ve converted one of the part to Oedit format. There is a long way to go yet but we are sure we are going the right way.
http://img521.imageshack.us/img521/9246/sifuncionaud6.jpg
----------------------------------------------------------------Again special thanks to Ariel, for providing these link. Enjoy it people, not long to go now!
Much Love,
W.E.N.B. Team
-
Breki
veterán
Az ewo-veb-en is ilyesmiről esik szó
Pro Evolution Soccer and Winning Eleven - PC
If i buy this card....8800gts is better than the 2600xt
the 1950xt isn't dx10, but it's just about as good as the other two.8800gts 320 mb is the best bang for the buck. if you moniter is 1440x900 or below, 320 mb is the best thing to get. will run this at highest settings, and its dx10.
-
Breki
veterán
válasz
venember83
üzenetére
köszi
de akkor a korábban említett ATI kártya játékra jobb?
-
venember83
nagyúr
2600xt teljes neve HD2600XT, ugyanigy HD2400, HD2900. Ati ezt az elotagot adta a kartyainak, mivel ezek mar tudnak HD meg egyeb filmeket dekodolni szinte teljesen tehermentesitve a procit.
Ha mas jatekokkal (ertsd: Crysis, Lost Planet, amik nagyon hardware-igenyesek) nem jatszol, akkor lehet nem hulyeseg a 2600XT, pont a filmdekodolo kepessege miatt, de kulonben jatekok alatt gyengebb mint a 7900GS-ek, 1950-ek, de viszonylag elfogadhato jatekmenetet produkalnak. 7600GT-nel azonban mindenkeppen jobban megeri, szerintem.
Az viszont nekem se ugrik be van-e ezekbol agp-s...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- Honor Magic 8 Lite 256GB Midnight Black Újszerű állapot 2029.02.11. garancia
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest