- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Apple MacBook
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
A Using manual cross blabla részt nem nagyon értem.
The quick low cross
Ha a játékosod az "automatikus beadási" zónában van és az ellenfél gólvonala felé néz, ez a beadás nagyon gyors é meglepően eredményes lehet. Villámgyorsan végrehajtással meg lehet lepni a humán játékosokat, valamint lehetőséget biztosít gólszerzésre kontratámadásokkal, ha a kapu előtt van másik játékosod. Kevésbé hasznos, ha sokan vannak a büntetőterületen belül.
Nem, még nem sikerült telepíteni, megpróbálok még hozzácsapni a rendszerpartícióhoz területet, ha lehet.
-
Sirandrish
legenda
jó nekem mindegy...én a PES8at is végig fogom tolni néhányszor (vagyis néhány szezon) de attól még Fifa ami focis game...NEKEM!!!
-
sh4d0w
félisten
Using lofted blabla szakasz nagyjából a következőt jelenti:
Ha az ötös közelében vagy a labdás emberrel és nincs olyan csapattársad, aki lesen van, hatékonyabb lehet, ha nem sima beadást használsz, hanem löbbölöd a labdát. Precíz kivitelezés esetén mind a védők, mind a kapus verve van és nagy esélyed van a gólszerzésre. Ezt azonban csak akkor érdemes használni, ha mélyen a büntetőterületen belül vagy; a löbbölt labdák lassúak és könnyű elcsípni, ha a büntetőterületen kívülről használod.
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
énis legalább addig fifáztam online-ban is
de aztán rájöttem dolgokra
ha ragaszkodsz a fifához azzal csak magad fosztod meg egy nagy élménytőlemléxem én, hogy szidtam a Pes3-at mikor először megláttam.
pedig én már akkor gamepaddal nyomtam a fifa-t is -
Shevchenko
csendes tag
Én is fifás voltam 94-töl 98-ig sőt minden évbe kipróbálom hátha visszajön az a FIFA: Road to the World Cup 98 élmény,de hiába.Amikor 1998-ba megjelent az ISSPRO leraktam a fifát mint több 1000 vagy 100000 vagy 100000000
ember.Azért azt se felejtsük el hogy aki focis játékkal játszik az mind fifával kezdte fölleg az én korosztályom a 30-as 40-esek ugyhogy nemlehuzni akarom mert ezen nőtünk fel csak egyszerüen találtam élvezhetöbb focis játékot.Itt van 1 példa valaki a Need For Speed-et szereti pedig borzalom az a játék mert utálom azt hogy nekicsapodok a falnak 300-al és semmi ellenben a TOCA 3-al.Számomra a FIFA egy arcade játék a PES meg egy szimulátor. -
Shevchenko
csendes tag
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
itt nem a grafikáról van szó elsősorban, majd talán egyszer rájössz :-)
de már a graf is sokkal jobb
és nekem azis fontos
-
Sirandrish
legenda
hát nekem a játékmenet a Fifánál még most is jobban kézreáll és könyebben tudom benne azt csinálni amit akarok..ez nekem elég..nem kell fullos grafika (bár nem bánnám persze) elég ha a haverokkal jól eltudunk vele szórakozni és ezeket a vágyakat a Fifa is tökéletesen kielégiti idejétmult graffal..
Ettől persze nem rossz a PES...
-
Breki
veterán
válasz
Shevchenko
üzenetére
Én remélem, hogy idén énis nyerek nemcsak pár döntetlen :-)
-
Breki
veterán
válasz
Shevchenko
üzenetére
Köszi, de hogyhogy ide írsz? P
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát te tudod énis ilyen voltam.......
-
Breki
veterán
-
Shevchenko
csendes tag
Amugy jók lettek nagyon a gyepek amit csináltál,csak így tovább

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Elég ha azt írod, hogy rájöttél jó játék P
-
Breki
veterán
válasz
Shevchenko
üzenetére
Hello te az a Shevchenko vagy akivel multiztunk?
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A (#355) -es nem nagyobb
Kösz amúgy remélem ezeket a gólokat látva sokaknak megjön a kedve.
Kapáslövésem már volt de ami úgy beakadt még nem, ottis csak egyszer találtam így el.
-
Shevchenko
csendes tag
Szerintem király lesz a game!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
cucmalajmc
üzenetére
ha minden igaz és ha jól tudom akkor október 26

-
cucmalajmc
tag
tetszik a pes2008. ámbár a pes6 még mindig jobban tetszik, igaz az felvan patchelve stb., de maga a játék jobban megfogott. a pes2008 igaz még csak Demo...
és akkor pontosan mikor is jön ki a teljes? -
Breki
veterán

-
ToxLee
őstag
Na, tegnap este jött meg a chillstream. Szerintem király, főleg ez a ventilátoros dolog. Mondjuk kicsit zajos, de annyira nem gáz. Bill. után viszont nehéz játszani rajta. Tegnap nyomtam egy meccset beginner-be alig tudtam győzni 2-1-re. A második gól véletlen volt, csak passzolni akartam
. Az egész megszokás kérédése, biztos belejövök
. Végülis tetszik a chillstream, azaz egyetlen problémája ,hogy nem elég nagy. -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
-
Patrick
addikt
Én a demo-t az asztalra szedtem le, minden ide szedek.
Egyszerűbb megtalálni, aztán ha nem kel törlés. Tehát nekem az Asztal a C meghajtó és onnan telepítettem a D-re ahol van pl nekem külön játék mappa.Jó mondjuk nekem van egy rakat helyem a 250 gigás vinyó miatt...de eléggé elírták, hogy ennyi hely kell neki.
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de telepítés előtt oda csomagolja ki a temp-be
azt hittem ezen segít a temp átrakása -
Sirandrish
legenda
érdekes...én D-re telapitettem ugy hogy a C-n nem volt csak 2 giga hely..ki is irta hogy nincs elég hely (ha visszaemlékszel irtam is) aztán valaki mondta hogy 5giga hely kell a c-n...törölgettem ugy hogy simán volt 5 giga és egyből felment a D-re...a c-re nem telepit 5 gigát de kell neki akkor is annyi különben el se indul a setup...
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja ez jónagy baromság
mármint hogy ennyi kell és csak a C-n jó
-
Breki
veterán
Igen sajnos a telepítője elég hülyén van megírva.
Nekem is a C-n kellett helyet csinálnom mert oda csomagol aztán telepít is.
Azt ajánlották, hogy a temp legyen a D-n de mivel te írtad, hogy átirányítottad és ígysem jó nem tudok más megoldást.
Vhogy csinálj helyet a C-n esetleg ha másként nem lehet vmit másolj át ideiglenesen a D-re ha ott van hely.
Ja és ha telepítettétek az img-ket mentsétek el külön könyvtárba, hogyha esetleg módosítotok vmit és elrontjátok ne kelljen újra telepítgetni
-
sh4d0w
félisten
Breki segíts már kicsit, pls. Próbáltam felrakni a demót - sikertelenül. Beállítottam, hogy a D: partícióra kerüljön a demo, a TEMP át van irányítva egy másik HDD-re. Ennek ellenére a telepítés során elfogy a rendszerpírtícióról a hely (C: ) és megsikít a telepítő, hogy nincs elég helyem. Tudsz erre vmi megoldást?
-
Breki
veterán
[pes2008 demo] salmon patch
--------------------------------------------------------------------------------
Update pitch - Frankie turf
Update default shoes with laser and legend - Paul81118 and CPY520
Update with LFP ball - Salmon model by ariel
Update France home keeper kit - Nero
Update Porutugal away/keeper kits and appropriate font and numbers - sorry I forgot who made it
Update default gloves - again forgot who made it
Update adboard - Salmonhttp://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=148939
-
Breki
veterán

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
gondolod, hogy videki kártyát venne itt vki?
egyáltalán mennyi az ára most?
7-8-9? -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Már beírtam újra
Most közben játszom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen de egy héten max egyszer mennek tehát csak a jövő héten már
És én a kódjukkal néztem a nagyker árlistát és abban vannak ezek
Másik helyen viszont csak az MSI volt ahogy nézte a nagykernél.Én úgy szeretném, hogy nagykerár meg adok a srácnak egy ezrest.
tehát így kb 29.000Viszont a mostanit nem veszi át csak eladásra.
-
Sirandrish
legenda
képzeld Nyíregy se olyan hog bemegyek oszt van a polcon...
Tudod GLS,DHL ezek azért vannak hogy ne kelljen pestre menned
Plussz nemtudom ugyan hol laksz de biztios van számgép bolt ami be is tudja rendelni pestről és amivel drágábban hozzák le az ottvan hogy ut meg egy napod elmegy meg stb stb

-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
de itt nem olyan, hogy bemegyek aztán ott a polcon
pestre kell menni érte
és ugye azis jó ha van a nagykerben
A gépem már beírtam ide a fórumba

-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hátja, engem pl a proci érdekelne.

-
Breki
veterán
De ez nem high
Azért küzdök most P
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
ja értem ez másik bolt mint ahol a nagykeres dolgot néztem
ott jövő héten mennek és nagyker ár + egy ezres ha minden igaz
de a régi kártyát nem veszi át a haver csak eladásranem egyszerű ügy ez
-
Breki
veterán

-
Patrick
addikt
Amit leírtam az 19-es. Van 20-21-22-es és a felett is, bár ott nem igazán találtam alacsony válaszidejüt, márpedigk játékoknál az fontos, na meg természetesen drágábbak is.
Nekem most 17-es crt van, nem is akár milyen, de ez is egészséges méret, hát még a 19.
Sztem bőven elég.Fóruma is van igaz, cask 24 hsz

-
Breki
veterán
egy példa:
"na kipróbáltam a logitech chillstream-et, hát nem igazán jön be !
a fogása sem, az xbox-os kialakítás sem, és sztem nem is olyan precíz mint a rumblepad 2 !
amúgy nincs is benne vibration feedback, a dual action-hoz lehetne hasonlitani, de nekem még az is jobban bejött ennél... a ventillátoros dolog, pedig csak marketink fogás, nem kell eldölni tőle nem akkora plussz ! 7000Ft ért a vele egyárban lévő RP2 Vibration Feedback sokkal jobb választás !
(haver is bánja, hogy megvette, ha tudja kicseréli rp2-re) " -
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hm ebből most egy szót se értek
nem gamepadról beszéltünk?
-
ToxLee
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
9990Ft. Nem volt olcsó...

-
ToxLee
őstag
Péntek este jön meg a Logitech chillstream gamepadom. Kiváncsi leszek ,hogy mennyivel könnyeb játszani azzal.
-
Patrick
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát ez is igaz, de attól még szépen megy rajta
Mire én is beszerzek egy ilyet ez már nem lesz gond...Amúgy meg 931BF![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát hogy régen nem működtek tökéletesen a driverek
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
én egy ilyesmit szeretnék

csak marha drágák játékra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
és nincs az ami régen a driverekkel?
-
Breki
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
a pontos típusa érdekelt volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- YouTube
- Linux kezdőknek
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Oppo Reno A17 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- AKCIÓ! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ember.Azért azt se felejtsük el hogy aki focis játékkal játszik az mind fifával kezdte fölleg az én korosztályom a 30-as 40-esek ugyhogy nemlehuzni akarom mert ezen nőtünk fel csak egyszerüen találtam élvezhetöbb focis játékot.Itt van 1 példa valaki a Need For Speed-et szereti pedig borzalom az a játék mert utálom azt hogy nekicsapodok a falnak 300-al és semmi ellenben a TOCA 3-al.Számomra a FIFA egy arcade játék a PES meg egy szimulátor.

. Az egész megszokás kérédése, biztos belejövök

Egyszerűbb megtalálni, aztán ha nem kel törlés. Tehát nekem az Asztal a C meghajtó és onnan telepítettem a D-re ahol van pl nekem külön játék mappa.