Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
Ismert tény, hogy a sima Ultra írási sebessége nem túl acélos.
SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0-ból viszont már a 32GB-is elég tűrhető eredményeket tud. Ebben a (ár)kategóriában nemigen van gyorsabb nála szerintem. Egyébként már gyártják idéntől 128GB-os változatban is.
-
King Unique
titán
Gyártói oldal 100 MB/s olvasást ad meg rá [link], tehát olyan sokkal többet nem is fog tudni. Bár elnézve a többiek tesztjeit [link], valóban lehetnének kicsit jobb értékek.
Win7-nél sebesség terén (sokat) számíthat az USB 3.0 driver. Gyártó oldalán kéne újabbat nézni, ha van. Ha nincs, akkor ezen a gépen kb. ennyit tud. Esetleg rá lehet mérni ATTO-val is.
-
King Unique
titán
-
llll
senior tag
miért?
amúgy kb 2-300 kisebb-nagyobb alis rendelésen vagyok már túl
rendeltem már kb fél maréknyi ilyen-olyan sd kártyát is és asszem 2-t kellett kidobnom (ott is első szóra jött a full refund)
a többi pedig köszöni szépen jól van, hozzák az ígért sebességet és kapacitást
tehát úgy alapvetően én egyébként nem értem ezt a tartózkodást az alival szemben, mert sztem teljesen rendben van, jól müxik a vevővédelem
100-200 dolláros cuccokat is rendeltem már onnan is nem egyet, tehát nem csak ilyen filléres biz-baszokatviszont ehhez az usb 2.0-3.0 témához hülye vagyok és ok nélkül sem akarom letámadni az eladót
de amelyik megpróbál átverni, azt kegyetlenül le szoktam húzni, aztán felőlem már könyöröghet ahogy akar
(mert volt már ilyen is 1-2)szóval esetleg a kérdésemre vki?
ja és még 1 kérdés demonstrálandó a hozzáértésemet
:
a laptopomon elvileg van 2.0-ás és 3.0-ás aljzat is
gondolom a feketék a 2-es, a kékek a 3-asok(?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest