- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vedike69
csendes tag
Én is vettem egy Kingston Fury 32 Gb pendrive-ot. Mindkét eszköznél a következőt tapasztaltam:
Win10 alatt formáztam NTFS-re mivel nagy méretű filmeket akarok rámásolni. Formázás után másolás TCM-mel. 7 Gb Írás folyamatos 34 662 kbyte/mp olvasás: 38 817 kbyte/mp (!)
CrystalDisc tesz kb. ugyan ennyi...
Régi gépemen Win7 alatt ( csak 2.0 Usb-s) Everesttel csináltam egy lemez tesztet. Olvasás 30...írás nem ment.. Írásnál figyelmeztetett 3x mindent töröl..Ok hagytam.
Win10-es géphez visszatérve, Total Commander közli,meghajtó nem érhető el. Újra formázás NTFS-re és lett csoda! a 7 Gb-os film másolása pendriv-ról SSD-re 129 067 kbyte/mp és pendrive-ra írás 44 832 Kbyt/mp. És ezt a sebességet végig tartva. Gyári 90/30 helyett.
Bocs, hogy hosszú voltam, csak kíváncsi vagyok más is találkozott-e ilyen jelenséggel. -
superg
senior tag
Valószínű jól teszed,nekem is rendelés alatt egy ilyen ebayen 2400 ft 32 GB-os.
Az Sandisk ultra dualomra 40-50 MB/s írást ír a CDM de valós mérések alapján 20-25-el ír nem tudom hol van a gikszer,persze ennyiért ez is jó a fenti Kingstonnak ez is többszöröse.A ősrégi 8 GB-os alap Maxell-em többet tud.Én már csak úgy mérek hogy SSD-ről másolom az 1-5 GB -os file-okat. File adatokban megtalálható általában a pontos byte méret azt elosztani 1 millióval megkapjuk a méretet MB-ban.Majd elosztani ahány másodperc alatt sikerült kiírni.Ez mutatja meg a legjobban a gyakorlatban mennyit is tud egy pendrive
-
luke30
tag
Meglennék lepve ha emiatt visszavennék. Az olvasási sebesség rendben van, (sőt), az írás ugyan lassabb valamivel mint a 10 mb/s(gyári adat), de ez sokban függ a környezeti változóktól (alaplapi bios verzió, alaplapi chipset driver, alaplapi usb driver stb.).
Sajnos ez a retek pendrive csak ennyit tud., pláne ebben a méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Overwatch 2
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged