- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Ciccuka #2423 üzenetére
Szia!
Ma megérkezett a Sincerity-től rendelt ugyanezen példány. Esetleg le tudnál a tieden futtatni egy H2testw-t? Nekem valahogy nem hozza azt az eredményt, amit neked a CrystalDiskMark.
Elindul a teszt olyan kb. 57 MByte/s-el, de már olyan 8-10 GB írás után visszaesik 24 MByte/s körülire, majd lassan 22 MByte/s köré/alá. (frissen formázva exFat-ra)
Nem tudom, hogy kifogtam egy lassú példányt vagy a CrystalDiskMark eredményei ennyire nem mérvadóak.
Más pendriveom (Sandisk Extreme GO 64GB) ugyanezen a porton hasít rendesen. -
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka #2412 üzenetére
Igen, hogy elsősorban memóriakártyáknál, de közben a pendrive-ra vonatkozó hsz-nél lett említve. Azt a leírást olvastam a program weboldalán, de abban egyrészt nincsen kifejtve pontosan milyen védett területre is céloznak és ott hogyan értendő, másrészt ott memóriakártyákról van szó, a program is általánosan azokhoz javasolt, nem pendrive-okhoz.
Szóval továbbra sem teljesen világos és nem nyert semmilyen bizonyítást miért ne lehetne használni a Windows / más OS beépített eszközeit pendrive-ok formázásához, ezért nem feltétlen jelenteném ki azt általánosítva, hogy azokkal nem szabad/javasolt (mivel nyilván lehet) formázni, ennyi.
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka #2410 üzenetére
Milyen védett szektorokba ír pendrive-oknál a Windows beépített formázása, van erről valami hiteles - nem random netes cikkben/fórumon okoskodás - leírás?
Nekem eddig még nem volt semmilyen problémám abból, hogy a Windowsok beépített eszközeivel formáztam pendrive-okat.
-
TeeJay
félisten
válasz
Ciccuka #2330 üzenetére
De pont azért jobb az az érték amit kiír mert a teljes tárhelyen méri átlagban nem veri át a cache-es rész... A CDM és társai kis tesztfájl esetén bebukják mert ott jóval gyorsabb a pendrive.
Olyan ez mint a zintel újabb mobil procik hogy 4-6-8 magos 3GHz és társai de csak 10másodpercig mert annyira melegszik hogy egyből vissza kell venni a tempót 1,8Ghz-re
-
TeeJay
félisten
válasz
Ciccuka #2328 üzenetére
Nagyon jól tudom csak közben mér sebességet is mivel azzal kezdi hogy tele írja a memóriát majd vissza olvassa. Így tudja kiszűrni a kamu pendriveot mert ami 128GB - nak van hazudva közbe meg 8GB memória van csak benne amit folyamatosan újraír az vissza olvasáskor egyből kibukik.
Meg a kamu cuccoknál már a sebesség is árulkodó egyből -
Esqs
tag
válasz
Ciccuka #2240 üzenetére
Nem tartós?
Van egy A-Data PD7-esem, 2007 júliusa óta hibátlan.
Pedig alaposan meg volt/van hajtva.
-
-
Jannn
aktív tag
válasz
Ciccuka #1700 üzenetére
Biztos h tud többet, de írtam is h "(az én gépemen, ami elég régi és usb 3 csak expresscard foglalatba van belerakva /Thinkpad T500/ )"
Kipróbáltam újabb HP laptopon amiben alapból van USB3 csatlakozó és 130 mb/s simán megvolt olvasasban.
Nekem annyi volt a célom h az USB 2 pendriveokhoz képest lényegesen gyorsabb legyen az írás. Ez teljesen be is jött, eddig 6-8 mb/s usb 2 pendriveok helyett 35-40 mb/s sebességgel tudok írni rá (sorozatokat írok rá a laptop és tv közti hurcolashoz)
Pendriveostul, express cardostul ez a buli 6e Ft volt, annyit maximálisan megert :-D -
silvergod
őstag
válasz
Ciccuka #1555 üzenetére
huha köszi hogy szóltál!
inkább ott kezdjük hogy a crystal akkor sem ad valós adatot,elég nagy a szórása ugyanazzal a méréssel egymás után...persze ámíthatjuk magunkat a szép nagy számokkal csak nem annyira igaz...egy sima tc-s másolással is hasonló értékeket mutat és nem crystalos sebességet. -
darkrock
aktív tag
válasz
Ciccuka #1371 üzenetére
SAMSUNG MICRO SDHC EVO 32GB 48MB
Miért ilyen nagy a különbség? A laptop kártyaleolvasóját használtam.
-
rocket
nagyúr
válasz
Ciccuka #1490 üzenetére
Ezt mar nem fogom, ugynezki hamarosan beadja a kulcsot, ~300kb/s-el masol, mar ha nagynehezen elindul egyatalan a masolas.
Probaltam formazni, legalabb 3 perc volt a gyorsformazas, ami eloszor 5 masodperc volt.Tegnapi meresemhez kepest:
Most megint annyi mint tegnap, fura dolgokat csinal
A Corsair pendriveommal semmi gond. -
rocket
nagyúr
válasz
Ciccuka #1488 üzenetére
Win10-hez nincs kulon Intel USB 3.0 driver, csak amit feltelepitett automatikusan, de ha azzal lenne a gond, akkor a tesztprogramokban se mutatna tobbet.
Teljesen mind1 HDD vagy SSD-rol masolok es NTFS vagy FAT32-re van formazva, az irasi sebesseg ~22000k/s 1GB+ fajlokkal , ez USB2.0 szint.
-
axlfsi
veterán
válasz
Ciccuka #1331 üzenetére
Biztosan igy van. Nekem laptop, USB3 port... szoval ra van heggesztve az alaplapra kozvetlen a csatlakozo, aminek van egy szabvanya (USB3). Nem tartom valoszinunek, hogy ez kellene, hogy legyen itt a szuk keresztmetszet (habar mindegy, annyira nem rugozok rajta, csak kivancsi voltam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest