- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zolikaDB #1450 üzenetére
Én is ezt írtam, csak lemaradt, hogy "mint az NTFS-t"
FAT32-nek két FAT táblája van, exFAT-nek csak egy. Ha az megsérül, akkor macerás visszaszerezni a fájlt.
Persze, ha nem sérülékeny a meghajtó, akkor sokat nem számít.
Amúgy ha korrekt összehasonlíthatóságot akarsz, akkor egyszerre csak egy dolgot változtatsz. Három mérés 32bites verzióval, majd 64 bitessel, formázol, megint három-három mérés, majd veszed az átlagokat.
Mondjuk ez így 15 mérés, mert eleve a CDM 5-ször mér
King Unique
Nem lehet, hogy az eltérés a 32bit - 64bit verziókból adódik? -
King Unique
titán
válasz
zolikaDB #1448 üzenetére
Érdekes eredmények a FAT32 javára.
Én is nézegettem korábban JF 780-on e két fájlrendszerrel, de ekkora eltérések nem voltak. Valamint külső USB 3.0 HDD kapcsán mértem sebességet FAT32, exFAT, NTFS, Ext4 fájlrendszerek alatt, de ott sem volt jelentősebb eltérés, max pár-néhány MB/s.
Én mondjuk nem szeretem ezt a CDM 5.03 verziót, a régebbi 3.04-essel szoktam mérni, illetve ATTO-val. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
zolikaDB #1448 üzenetére
Szóval a FAT32-őt gyorsabban írja, de lassabban olvassa
Próbáld meg még exFAT-el. Talán kevésbé biztonságos a kettő helyett egy FAT tábla miatt, meg a Windows xp nem ismeri, viszont ha hozza ezt a sebességet, akkor már jó. És nem kell vacakolnod a FAT32 fájlméret korlátjával
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
zolikaDB #1445 üzenetére
Fájlrendszer tekintetében többek szerint is van eltérés. Gondolom, az adminisztráció befolyásolja az írási sebességet.
32 vs 64 bit: sosem próbáltam nézni a különbségeket. Én azt használnám, amilyen rendszered van.
A beállításokat meg nem szoktam babrálni, jó az random datán szerintem. Ha esetleg van hozzább értő, majd kijavít, ha nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest